Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Nina Palm - 12 augusti 2011 07:07

Äntligen fredag. Jag tror generellt att man under den första arbetsveckan efter en semester förbrukar ca. 80 % av den återhämtning man evenetuellt lyckats skrapa ihop  . Milda Matilda så seg jag var igår kväll!

_
Efter jobbet igår bar det av direkt till Ica Maxi för shopping eftersom det icke lär hinnas med idag efter jobbet - bilen ska hämtas, Sebastian ska hämtas och så ska vi hinna en runda in om Systemet oxå   . Full rulle kanelbulle! Väl hemma lagade Jonas penne carbonara   , vi kickade igång en tvättmaskin, fikade och tog det allmänt lugnt. Jösses vad mysigt det är i vårt hus   . Hundarna verkar oxå ha fattat att det är här vi bor nu - förut sprang de till bilen direkt de fick chansen "Ok - kul! Men ska vi inte ta och åka hem nu!?"   .

_

Vi bor i Bara   !

_

Å ja' fattaj' ingenting   !

_
Förutom hundrunda i ösregn (what else is new?!) tog jag tag i det här med Nixx päls. Det resulterade i en riktigt snygg och slank herre med gråa tinningars charm s.a.s   .

 _
_
Planerna för idag är - som sagt - att hämta Djävulsmaskinen som har fått sin sk. "låskista" utbytt och fixa med lite annat meck och ikväll kommer Gosia och Jörgen och hälsar på       . Imorron jobbar Jonas ett dagpass och jag ska sanera Silver Bullitt invändigt, så han är fräsch och doftar karamell när träningssäsongen kickar igång nästa vecka    . Annars är planen att få upp tavlor på väggarna, hänga upp gardinerna som jag ska hämta idag hos skräddaren och sätta upp hatthyllan i groventrén och spegeln ovanför Sebbes byrå   . Det rullar på.

_
Åh så en Nalle Puh:

_
"Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin nånting."  


Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards