Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 8 augusti 2011

Av Nina Palm - 8 augusti 2011 10:10

... eller iaf semestern som inte blev så ledig   .

_
Följande åtgärder har vidtagits:


* Målning av övervåning och vardagsrum.


* Flyttning bohag från Köpenhamnsvägen till Bara (tack alla som kunde hjälpa till   !).


* Uppackning av nästan allt.


* Försök att hitta ordning och logik i förvaringshänseende i huset (funkade inte - vi behöver handla nya garderober och lite annat meck   )


* Flyttstädning av gamla lägenheten (tack Cina för hjälpen i elfte timmen   !)


* Inlämning av min rackliga cykel på service.


* Funktionärande i dagarna tre på SSM 2011.


* Skötsel av trädgård som grönskat all inclusive pga. monsunregn   .


* Sysavturer x 22 000 (tack gode gud för Silver Bullitt   ).

_
Allt det här har mer eller mindre pågått nonstop och samtidigt i 14 dar',  så när allt (allt är ett relativt begrepp i sammanhanget   ) blev klart i onsdags ramlade vi ihop i var sin hög i soffan   . De senaste dagarna har vi verkligen tagit det lugnt och inte gjort ett skit men det känns ju ändå som att man blivit lurad på sin ledighet på nån vänster   . FAST å andra sidan - det är ju hur gött som helst att vi har flyttat in vårt eget fina hus   . Det allra bästa är att vi har koll på läget och en strategi - man kan ju inte fixa allt med en gång - och idag ska jag t.ex lämna in 6 par gardiner för uppläggning och handla tavelkrokar vilket kommer att leda till en kraftigt förhöjd piffnivå i himmet'  . Fall i fall tvillingarnas mamma skulle komma på besök vågar jag bara inte klisterbands-lägga upp gardinerna   ... eller använda häftapparaten   .

_
Hundarna har verkligen fått vila. Det går inte att träna eller försöka vara seriös med dem och kräva fokus om man själv går omkring och t.ex försöker räkna ut ett garderobsbehov i huvudet   . Ett liiitet lydnadspass blev det med Kamelkungen i lördags kväll på klubben och han var ju hemskt nöjd med sina prestationer iaf   . Jag kunde konstatera att han kommer ihåg följande kommandon: fot, kryp, hopp, skall och - framförallt - FÖR JÄVELEN LÄGG AV!   Men vi kommer igen - jag känner det på mig.

_
Bilder på rummen - före och efter - kommer så småningom, lite pö om pö och förhoppningsvis kommer jag att hitta några hekton blogginspiration mellan varven oxå   .

_
Ha det gott evribaddi!

_
"Ingenting i livet är omöjligt, om du inte vet vad du pratar om."   



Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards