Palmstrands schäfrar

Alla inlägg under februari 2011

Av Nina Palm - 28 februari 2011 10:10

Den här helgen har varit extremt ovanlig för mig på så sätt att jag varit ute och festat både fredag och lördag   . I fredags firade vi Sussies födelsedag på Glasklart - jag, Vicky, Sussies syster Maria, Sussies kollega Karin och kompisen Johanna   . På Glasklart finns det inte så många ställen att sitta på så det blev till att dansa i timmavis   . Very najs night! Liiite ont i fossingarna sen bara   .

_
GRATTIS Sussie    (som inte bara är en go vän utan även Yaxxons farmor s.a.s.)

  

_
I lördags var jag förvånansvärt pigg när jag vaknade och ännu piggare efter en kompletterande powernapp   så mitt på dan bar det av till klubben för lydnadsträningen med Onsdagsgruppen   .

_
Vi började med en platsliggning och jag gömde mig för första gången sen innan jul och Yaxxon låg flundra-style utan anmärkning.

_
  

_
  

_
Ajaxx härmar sin morbror i det mesta han   

 

_
Jag och Jonas började med att köra igenom Frasse och det gick riktigt, riktigt bra    . Han var sjukt "på" när han kom ut på planen men mitt i all energi hittade han balansen och jag skulle ärligt ha kunnat mörda för hans energi, precision och snabbhet   . Positionen är grym på riktigt kan jag säga  . Inga föremål som belöning utan bara godis och röst. Funkar finfint! Han kan slarva en del med bakbensarbetet åt vänster men med sakta marsch och noggranna svängar fixade Jonas till det och ... ja. Jättebra! Stanna kvar-momenten är det som Frasse har svårast med fortfarande   och där är hans snabbhet inte riktigt lika kul   - han hinner lyfta på rumpan och skutta framåt inom loppet av 0.2 sekunder och jag fick vara extra ögon där och så klurade vi med koncetrationsövningar. Avslutande två långa platsliggningar med hakan i marken gick bra och sen var Fräset trött i sina tittor   .

_
  

_
  

_
Yaxxon var mer hög än låg när det var hans tur och jag fick gå en rejäl omgång fritt följ och vara petnoga för att han skulle skärpa ihop sig   . Några rejäla gamnackesättanden blev det och vissa sekvenser där han plogade nåt grönjävligt + att han var för snabb i 80 % i av högersvängar/halter till en början   men till sist blev det riktigt bra   . Fortsatte med framåtsändandet och där tar vi ett omtag för att påminna nu - han gick ut fint men krumsprången i starterna är ju så där fräcka kan jag tycka även om han går ner i trav och sen i gående. Släppte linan på slutet och det blev helt ok ändå - inte BRA men ok och det funkar för mig i det här skedet   . Krypet gick finfint medan skallet var livat värre - skällde tätt och fint men han satt istället mer än lovligt löst   . Fixa och trixa. Hopp över hinder gick bra på full höjd bara det att jag övat såpass mycket på att INTE hoppa tillbaka förrän jag säger till att han inte kom tillbaka på hoppkommandot utan satt kvar allt vad han kunde istället. Men ORKA   ! Jaja. På det stora hela ett bra pass   .

_
Mariana tog som vanligt underbara bilder    och här kommer en liten samling (förutom träningsbilderna ovan) från hennes och Mr B:s hemsida www.gorma.se:

_

Vicky och Yohnsson
  

_

Mattias och Trym
  

_

Thelma
  

_

Mr B och Vera
  

_

Gosia och Ajaxx
  

_
På kvällen fixade Jonas världens godaste lasagne och vi hade just ätit och satt och mös i soffan och lyssnade på bra musik på Youtube och Spotify när vi via Facebook och partymusiksdelning där samt med benägen hjälp av Boel och Roger fick ett infall att gå ut och parta på Swing Inn istället för att sitta på soffan   . Sagt och gjort. Av med joggingstassen och på med partystassen o vips var vi på väg in till stan   . Det blev en härlig kväll (trots en hjärndöd dörrvakt med manlighetsissues) och vi kom hem väldansade och möra vid halv 5-tiden på morronen   . Spontan utgång är inte min bästa gren normalt sett men man kan ju ändra sig   .

_
Igår vaknade jag sjukt nog strax efter 8 ... och jag kan ju avslöja att jag var så där pigg resten av dan   . Alla planer sket sig men det var det värt   . Tur att vi inte blandat in nån annan i dem bara   .

_
Idag har jag varit på mitt livs första mamografi nu på morronen och det var ju en pressad historia kan jag avslöja ... stackars alla tjejer med dyra implantat, det kan icke vara kul! Det var jäklar vad den där maskinen kunde klämma ihop boppar   

_
ANTAL STEG I FREDAGS: 10 882
ANTAL STEG I LÖRDAGS: 14 310
ANTAL STEG IGÅR: 12 195

_
"Ett skenben är en kroppsdel som främst används för att hitta möbler i mörker."   

Av Nina Palm - 25 februari 2011 08:03

... jag skulle inte ha skrivit att lägenheten var såld i förra inlägget *jinx jinx jinx*   . För de som hade lagt högsta budet och bokat tid för kontraktskrivning i tisdags vid 19-tiden fick tydligen "personliga problem" under natten för morronen ringde mäklaren och meddelade att han inte hade fått tag på dem för en komplettering och att han alltid fick dåliga vibbar av sånt ...   . Okeeej. Det visade sig - som sagt - att de hade fått "personliga problem" efter en veckas budgivning och att de drog sig ur affären   . Återstod att ta kontakt med den andra budgivaren som så klart lämnade ett rätt lågt bud ā la "okej då - vi tar den, men inte för mer än ..." och lät meddela att de skulle kolla på en annan lägenhet   . Helvetes jävlar. För att göra en lång historia kort så bestämde vi oss för att fixa till varenda en skavank i lägenheten, avvakta nån månad och så köra hela racet en vända till   . När detta var bestämt började den andra budgivaren att successivt höja sina bud (shit - jag var imponerande stenhård kan jag säga   !) för att sluta på sitt eget sistabud och igår skrev vi alltså kontrakt och vårt hem är numera sålt   . Puh!

_
I onsdags var jag INTE i toppform precis ...   . Verkligen less, besviken och allmänt deppig - det hjälpte lixom inte ens att allt var fixat och klart hemma när jag kom hem - Jonas hade dammsugit, långrastat och servat pojkarna, diskat och fixat fika   . Sjunkbomb deluxe. Det var lixom som att luften gick ur mig även om budgivningen mot oss (skumt läge - att buda mot sig själv) var igång. Hur som helst. Igår skrev vi det där satans kontraktet och efter jobbet tränade jag och Vicky Pass 10 (hela överkroppen) och när jag kom hem var det soffmys som gällde för hela slanten    ända till Jonas och Fräset skulle åka och jobba   .

_
Idag har bidraget kommit och så klart passade ALLA mina make up-grejer på att ta slut samtidigt lagom till det vankas utgång med goa' vänner ikväll   . Foundation - slut, puder - slut, ögonskugga - slut ... ALLT är slut och dessutom har jag inget vin hemma   . Jag är rätt picky med just make up - finns det nåt värre än foundation och puder i fel ton?! Man kan endera bli helt orange eller skär som en gris och tyvärr finns min färg (gediget svenskt beige   ) bara i Cliniques sortiment (och Elizabeth Ardens) - jättebilligt. Not. Jaja. Jag ska scanna ordentligt och se om det finns nåt billigare alternativ, iaf när det gäller foundation ... som dock inte får vara av den sorten som man kan flytta runt i ansiktet som en liten portabel ö   . Det var detta om min fåfänga ådra   .

_
ANTAL STEG I ONSDAGS: 7 709

ANTAL STEG IGÅR: 9 744

_
"Om du mår bra, oroa dig inte. Du kommer över det."   

Av Nina Palm - 23 februari 2011 07:55

Så var boet sålt då efter en sjukt långdragen budgivning eftersom den ena budgivaren inte budade via sms pga. avsaknad av mobiltelefon (2011   ?!) och dessutom bara gluttade in på datorn (alltid nåt!) då och då så att mäklaren fick söka dem på fasta telefonen varje gång det kommit ett nytt bud   .

_
Okej. Läget är alltså att vi har köpt ett hus och sålt vår lägenhet (inget är klart förrän allt är skrivet och klart) och att själva flytten kommer att ske tidigast den 15 juli och senast den 1 augusti   . Check.

_

I måndags körde jag och Vicky Pass 9 (ben, vader, mage) på gymet och det kändes gott att vara igång igen efter en veckas ont i halsen och allmän dassighet   . Pass 10 blir det imorron eftersom det är kontraktskrivning och grejer idag   . På kvällen tog jag en långtur med mina fina pojkar - skämsgrimmorna på - och sen hände det inte så mycket mer - diska, plocka undan, gå ut med soporna ... MEN jämfört med gårdagskvällen var måndagens lugn rena rama actionrullen för igår när jag kom hem och hade servat vovvarna skulle jag "bara vila en stund" och sov i drygt 2 timmar   . Fullständigt slut i både kropp och själ   . Ibland tar det på krafterna att existera, särskilt när läskigt stora affärer hänger i luften. Var uppe en stund för att gå en hyfsad sväng med vovvarna innan jag svimmade igen. Kul tjej   .

_
Hur som helst. Nu är iaf det värsta klart - köpa och sälja - och det vore ju väldigt skönt om det kunde sluta snöa oxå   . Hela Malmö är vitt och snön yr utanför fönstret och våren som kändes rätt nära i helgen har tagit 2 steg tillbaka *damn*   .

_
Peppig blogg det här men va fasen - allt är inte hallon och karameller jämt   . Nu är nästa kritiska punkt den 1 april för då får vi veta NÄR allt ska ske dessutom - det blir ju rätt långa kedjor av sånt här. Paret vi ska köpa huset av har köpt en lägenhet i Lomma som inte är färdigbyggd än och de får veta exakt när de kan flytta in den 1 april, när vi vet det kan vi bestämma med paret som har köpt vår lägenhet när de kan flytta in och sen kan de i sin tur meddela ... ja ni fattar - man blir ju helt matt   .

_
UPPDATE: lägenheten är INTE såld - köparna fick "personliga problem" igår kväll efter kl. 19.00 tydligen ... here we go again   .

_
ANTAL STEG I MÅNDAGS: 12 641

ANTAL STEG IGÅR: 7 988

_
"Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig."   


Av Nina Palm - 20 februari 2011 17:55

Det började imorse med att jag - av ren omtanke och a whole lotta' love    - bestämde mig för att rasta Frasse och Nixx och sedan lämna Nixx hemma hos Kollegorna för att han skulle slippa ligga och bli kall i bilen under träningsdagen (-8 grader ute lixom). Han ÄR faktiskt inte helt fräsch i sina tassar även om han tycker det själv   . Vad händer? Jo Nixx blir till en prärievarg med övergivenhets-issues och YLAR loss deluxe och bär sig åt   . Jonas, som skulle ha sovmorron innan kvällspass vaknade av ylandet vid 08.00 och det var ju ICKE planen   . Så nu vet vi det: Nixx får följa med till skogen no matter what. 1-0 till honom   .

_
Det hela fortsatte med att solen strålade från en blå himmel och att det inte blåste ett dugg så vädret var chockartat fint för första gången ... sen igår   . MEN ni fattar - 2 dagar med underbart väder har ju inte hört till vanligheterna den senaste månaden. Väl i skogen hade vi lite bry med att administrera spårmarkerna till alla 12 hundarna men det blev hur bra som helst. Nina trampade Yaxxons spår och eftersom han "virrar för mycket i vinklarna" hade samtliga vinklar vederbörligen markerats och vad händer ... JO - Yaxxon har väl aldrig spårat så tjusigt o noga i vinklarna som idag   . En enda stackars vinkel blev lite vid men han var snabbt tillbaka på spåret och apporterna markerade han ua. Det enda som inte blev bra blev upptag 1 och 2. Jävla heliumballong   . Full fart ut, tvärnit på spåret, rätt håll direkt ett par meter och sen rodeo   . Han fick 2 chanser och sen fick jag nog med kraft   ... vilket visade sig vara en lämplig strategi för upptag 3 blev skolboken och belönades med vederbörliga ovationer   .

_
Uppletadet gick oxå bra idag, målet med det hela var att Yaxxon skulle gå UT där jag ville inte och rusa runt efter eget tycke och smak   . Fick göra ett par omskick men utan dem hade ju inte träningen blivit nån egentlig träning så ... ja   .

_
Mitt i grillningen och de sociala aktiviteterna började det plinga i telefonen och vi fick 2 nya budhöjningar på lägenheten bara så där   .

_
Dagen till ära hade jag med mig kameran och bilderna som såg skitbra ut så man nästan dog i objektivet och på snabbvisningen blev inte alls så bra som jag trodde de skulle bli   . Kanske dags att plocka fram bruxanvisningen för att kasta 84 av 108 bilder känns ju så där lyckat kan jag tycka   .

_
Några pics blev iaf kvar:

Många bilar blir det   
  

_

Gosia, Benzon och Leif
  

_

Yalla
  

_

Thelma
  

_

Ja vad säger man ...? Prilla *haha*.
  

_

Gosia och Ajaxx
  

_

Susanne och Ulla-Reda
  

_
  

_

Yohnsson
  

_

Vicky ska dela ut karamell *skynda skynda*
  

_

Och som TUR är så är Mariana en fena på att kort   :

_
Yaxxon letar grejer   :

 

_
   

_
   

_
   

_
   

_
   

_
   

_
   

_
    

_
  


Igår hade jag en ganska lugn och skön dag (Jonas, som jobbade dagpass hade rastat Hobbisarna innan han gick till jobbet  )  även om det blev en del gjort - diskade, fixade med persiennsnörena i hela hemmet, plockade upp tvätten från i fredags och så gick jag en underbar långtur med Hobbisarna i solskenet   . På kvällen hälsade vi på hos Jonas mamma och pappa och det var hur mysigt som helst  . I fredags var det skitvedervidrigt jättekallt och eländigt så den dan tillbringades företrädesvis på locket   . Till slut tog vi oss iaf samman och stack ut på långtur med jyxen, handlade en ny datormus till mig och så blev det tacos på kvällen *svenne deluxe*   .

_
ANTAL STEG I TORSDAGS: 11 558
ANTAL STEG I FREDAGS: 9 011
ANTAL STEG IGÅR: 10 211

_
"Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge."   

Av Nina Palm - 17 februari 2011 10:15

Shit så gött det är att vara ledig bara så där i några dagar   . Igår kan man säga att jag hade en ledighet av tredje graden eftersom Jonas både tog hundarna på långis och fixade kaffe på morronen    så det var bara att sjunka ner på locket och avnjuta känslan av "gott om tid - inga tider att passa"   . Det sistnämnda övertolkade jag dock något eftersom vi var sena till gruppträningen efter en jackjakt som hette duga   . Hela stan runt för att hitta en dunjacka i rätt storlek till mig ... Min gamla trotjänare är så sliten så att jag liknar en luffare - fickorna går inte att stänga, den fransar sig i ärmarna och en del fläckar går bara INTE bort   . Till slut hittade vi en fin jacka på Stadium-rean (f.ö. en riktig rea, inte utförsäljning av 2007 års skrot), en svart Peak Performance av extremt enkelt snitt. Hade den sålts på Konsum (eller Cooooop då) under den Blåvita eran hade den hetat Dunjackan "DUNJACKA"   .

_

_
Träningen kändes som en riktig uppstart av vårens övningar - Jonas kommenderade runt oss alla 9 (inklusive utbölingen Torsdags-Jörgen   ) i en grupplydnad - eller Massakerlydnad/Lydnadsmassaker som vi kallar det - som gick oväntat bra   . Yaxxon hade lite bry med doftälvan Skrulla-Reda Leijon men med lite pepp, boll och doodis' gick det riktigt bra även för hormonisk Kamelkung   . Coolast av allt var ändå att Sabina och Leif vågade hänga på med sina gröngöliga heliumballonger Khan och Benzon - friskt vågat, hälften vunnet och de två skötte sig ypperligt   . Vår tredje nykomling, Kattis med labradoren Elvis, har ju kommit lite längre i utbildningen men det var ju helt nytt för dem oxå det här   . Vi körde två gånger 15 min med en lång platsliggning emellan + en paus med alla hundarna liggandes huller om buller i lugn och ro. Nu kan man ju tycka att det är lite lätt töntigt med grupplydnad ā la 70-tal men det är verkligen NYTTIGT att verkligen fokusera på att hålla koll/kontakt med sin hund trots rätt massiva störningar OCH att lyssna på order från kommenderaren som inte alltid är helt sockersöt i sitt uttryck   - TRE METER emellan, HÅLL KOLL VÄNSTER, ÖÖÖKA, SEN NÄR BLEV BLEV TRE METER ÅTTA METER!!??   En annan fördel är att man som grupp verkligen tränar tillsammans   . Annars blir det ju så att vissa tränar ihop alltid för att man s.a.s är på samma nivå och nördar samma moment. Vilket är helt ok för mig men Massakerlydnaden ger ju det hela balans och håll ihop-känsla. PLUS att man upptäcker att somliga utvecklats med stormsteg sen i höstas - t.ex Lotta och Änzo, SHIT så snyggt det var   !

_
Idag väntar visning och - så klart - städning och jag ska bara hoppa i duschen innan jag ska sätta fart med disken och plocka undan alla spår av att det faktiskt bor folk (och fä) här   .

_
ANTAL STEG I TISDAGS: 12 315

ANTAL STEG IGÅR: 8 777

_
"Ingen kan vara nere med en ballong."   


Av Nina Palm - 15 februari 2011 08:11

Det må jag då säga, att bostadsaffärer icke är bra för hjärtat   och inte heller för händerna, som torkar ut av allt städande eller naglarna som bryts som knäckebröd allt efter som   .

_
Städa och plocka undan inför värdering, städa och verkligen plocka undan inför fotografering och städa och plocka undan inför visning   .

_
Status idag är


* att vi fått 2 bud strax under utropspriset vilket tydligen är alldeles lysande eftersom alla budgivningar brukar starta med skambud  för att stå stilla några dagar och sen jobba sig vidare upp emot och oftast förbi utropspriset i vårt område  !


* att vi ska ha en visning till på torsdag eftersom det är några som kontaktat mäklaren för att få visning (jajamän städa igen - längtar redan  !).


_
Man kan säg att det här upptar ens tankar mest hela tiden och när jag får sms så kastar jag mig över luren - Nytt bud   ?! Nähä. Det var bara Jonas som undrar om det kommit nåt nytt bud   .

_
Idag är det min sista arbetsdag för den här veckan *tack o lov*   . Det blåser isande nordvindar här och man håller på att frysa till glass när man sticker näsan utanför dörren    MEN nu måste jag verkligen ta tag i träningen av min stackars understimulerade hund   . Onsdagsgruppen har ju tränat ett par veckor nu men det är dags att få lite struktur på det hela igen med platsliggning, lite massakerlydnad och mer fokuserad träning   . Det ser jag fram emot efter att ha flummat omkring ett tag och dessutom kan det ju kanske lindra en del av bostadsaffärsstressyndromet   .

_
Vi tackar ödmjukast för alla hållna tummar och hoppas att ni fortsätter hålla tills dess att  vidare information kommer   .

_
ANTAL STEG IGÅR (hittade räknaren i plockaundaninförvisning-backen   ):

12 215

_
"Vill vara glad själv måste du först glädja andra."  

Av Nina Palm - 14 februari 2011 08:18

Så var det måndag igen men för mig är det torsdag och imorron är det fredag för jag ska vara leeeedig onsdag - fredag *tralalalalaaa*   . Varför? Ja det kan man fråga sig men t.ex så är Jonas ledig och det är ju ganska så najs   .

_
Fredagen var en ganska vanlig dag - jobbade först och tränade Pass 8 (springa, överkropp)  efter det   . Det tar sig och det känns iaf som att kroppen börjar tajta till sig ... eller - snarare - det KÄNDES så i fredags men så fick godis- och kakförbudet (alla dagar utom fredagar) ge vika för en väldig massa födelsedagsfirande under helgen   . I lördags efter det supertrevliga årsmötet på klubben överraskade vi Ritva som fyllt och 70    (= sjukt god chokladrulltårta med färska bär signerad Bert Petersson) och igår överraskade vi Irene som ska fylla 50 inom kort   (= en tårtorgie all inclusive signerad Susanne, Mariana och Christine).

_
Födelsedagerierna blev lyckade även om vi höll på att frysa lallorna av oss igår när vi satt gömda i en skrubb 10 personer för att bli funna av en av Irenes hundar på byggsök i Svedala   . Tack gode gud att vovven Algoth hade sin näsa påkopplad   . Ritvas överraskning ägde rum i rumstmeperatur och sällan har väl ett konstituerande styrelsemöte blivit så livat   . Apropå det så blev Cina vald till ordförande på årsmötet och Vicky och Yohnsson fick motta pris för bästa Malmöekipage på klubbens hösttävling i appellklass   .

_
Lite synd att mitt foto på Irenes 50-årstavla med 37 Demoner och 3 utbölingar på blev suddigt - det tog nästan en kvart att gå igenom vilka hundar som fanns i kollaget - men Mariana fick till bra foton både på tavlan och puckona i skrubben och jag hoppas att jag kan lägga ut ett par bilder senare idag   .

_
Tavlan (tack Mariana   ):

  

_
Apropå foto fick faktiskt kameran följa med på vår runda i lördags eftermiddag   !

_

På väg mot bilen AKA Silver Bullitt   
  

_

Frasse, Frasses svans,Yaxxon och Nixx spjingej'   

_

Frasse Tjo Fräs - Tjyvafångaren - i vackert ljus   
  

_

Mitt älskade långben Yaxxon   
      

_
Örnlandningsspaning pågår   

  

_
I lördags kväll åkte vi hem till Vicky, Mattias och Alexandra för att alla utom jag (jag har principer - det räcker lixom att jag föll till föga och började använda Iphone   ) skulle spela X-Box Kinect. Tacosmiddan före motionen var jag dock med på   . Vi har ju kommit fel i veckorna med Alexandra och Sebastian så det var ju helt suveränt att det blev byte en vecka för Alidanda så att de två fick träffas   . De har inte setts sen i somras så det var ju lite blygt och mesigt till en början men sen försvann de in på Alexandras rum och allt var som vanligt igen   . Det blev mer min typ av spel på slutet - gammeldags sällskapsspel, en slags ... gissa ordet-variant   . 1-1 i matcher, tjejerna mot killarna   .

_
Förutom födelsedagsfirandet var det lägenhetsvisning "i dagsljus" igår och det det var 10 nya sällskap som kom + 2 som varit där i torsdags. Ytterligare en bra visning och mäklaren pratade om "några seriöst intresserade"   . Nu vet vi ju själva hur det varit när vi varit med i budgivningar ... Ingen vill börja. Gode gud i himlen. Men i slutet av den här veckan förväntas det vara igång - oh my god   .

_
Som sagt. Idag är det måndag och alla hjärtans dag   . Snarkade ut Jonas på soffan i natt *oops* och det beror troligen på att jag faktiskt har lite känning i halsen och i näsan   . Inte SÅ romantiskt men ... ja. Så kan det gå   . TUR att vi världens största soffa (som Mariana så klokt påpekade). Ikväll får vi se vad som händer men jag har iaf tänkt att ta en rejäl powerwalk med Hobbisarna    (Frasse är på hundträning hela dan idag).

_

Min stegräknare är dessvärre försvunnen sen flyttstädningen ... men det har nog blitt en 10-12 000 steg iaf både fredag och lördag men igår blev det nog knappt

8 000   .

_
"Den som slutar söka skall finna."   

Av Nina Palm - 11 februari 2011 08:08

Så är det fredag igen   ! Veckorna susar förbi och det är INTE konstigt att man fått sin första kallelse till mamografi i brevlådan, nej   . Manglade boppar it is!

_
I onsdags körde jag Pass 7 (ben, vader, mage) på gymet och jag undrar om jag inte överdrev en smula för jag har rätt bra träningsvärk fortfarande   . Idag ska jag till gymet igen och köra Pass 8 - det gäller att smida medan järnet är varmt eller, egentligen, innan man behöver en omgång Diklofenak igen   . Eftersom Vicky är 'fuk  ( - krya på!) så blir det en tur på löpbandet och överkroppen som står på schemat ... skulle egentligen ha blivit två benpass i rad men det slapp jag   . Efter benpasset bar det av till ICA för att shoppa upp hushållet på städgrejer - satan så dyrt   ! Men men. Det var bara att sätta igång att plocka undan och fixa inför första visningen som var igår. Jonas var ledig på dan igår så han fick skura väggar och element, rengöra ugnen och städa badrummet och shit så fint det var när jag kom hem   . När jag kom hem var det bara att hutta ut hundarna i bilen, fälla ihop hundburen, skruva bort grindarna, packa ihop matbarerna och mumma över soffan och alla golven och sen var det klart för visning   . Det hade kommit 5 sällskap med följande fördelning: 2 seriöst intresserade med lånelöfte klara, 2 intresserade men utan bankkontakt och 1 som letade fel   . Vi har en skada på en dörrkarm i köket och den var tydligen helt avgörande för lägenhetens värde - vad är väl ett nyrenoverat kök med nya vitvaror från Miele, ett helkaklat badrum och nya golv om en dörrkarm från 1952 (med 43 lager färg - bl.a neonturkost   ) är skadad i nederkant    ? Mäklaren sa att det var en mycket BRA visning och på söndag är det dags igen   .

_
Medan visningen pågick tog vi en runda i världens mögväder med djuren och sen käkade vi. Väl hemma blev det lite fika och lockmys innan det var dags för Jonas och Fräset att åka till jobbet   .

_
Imorron väntar årsmöte på klubben och på söndag är det visning igen - som sagt - så helgen lär, helt säkert, innebära en ny omgång städning dessutom   . GUD vad jag längtar till detta är över. Riktigt "över" är det ju inte förrän till sommaren men detta visande, städande och donande är faktiskt rätt tidskrävande och stressande. Ska bli skönt att verkligen kunna ta tag i hundträningen igen t.ex.   . Tur att jag har världens bästa träningskompisar som inte gör slut i första taget   .

_
ANTAL STEG I ONSDAGS: 9 269

ANTAL STEG IGÅR: 11 069

_
"Hellre svepande generaliseringar än generella svepningar."   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards