Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 3 februari 2011

Av Nina Palm - 3 februari 2011 08:02

Nu ligger vårt hem ute till försäljning på nätet   .

_
Här är annonsen med bilder och allt.

_
Bilderna blev jättefina tycker jag   (tro fan det, som vi gnodde   ). Köket och badrummet är ju fixade - vilket man alltid måste räkna med att göra om man köper lägenhet i ett äldre hus - och bara det är ju en bonus   .

_
Köket, som vi ju chansade järnet med och valde att ha i svart    verkar vara det som de flesta tycker är ursnyggt. Jätteroligt!

  

_

Badrummet ser ut så här - litet men naggande gott   .  

_
Nåväl. Nu kan vi inte göra mycket mer än att hålla tummarna för att nån vill köpa vårt bo   .

_
Hur som helst. Igår var det träning med gruppen på klubben i riktigt skitväder. Det blåste, det duggrenade och leran for upp i midjehöjd när man gick   . MEN jag tror att alla hade en bra träning ändå. Fint besök från Torsdagsgruppen hade vi oxå i form av Röeeva och Molle vår pålle och valpsjuk Inger   . Själv var jag lite ofokuserad och trött i huvudet    och skulle med hjälp av Yaxxon försöka förklara för Sabina och Leif (vår nya hangaround) att det här med att korrigera (vilket jag tycker är ok) inte får ta för lång tid - varken i handling eller känsla - och att man visar rätt, gör om och belönar snart efter. Plus att det är viktigt att man inte snöar in på olika belöningsformer (godis, boll, pipleksak osv) utan att man jobbar med att göra det muntliga berömmet och lilla klappen viktig och positiv för vovven. Det är ju lixom det enda man har med sig när det är skarpt läge på en tävling   . Hur som helst. Yaxxon gick som en kung och gjorde inte ett enda fel så ... ja. Det blev mest Yaxxon-show och SOM han showade med världens finaste Kamelfrittfölj, inkallning med ställande (här trodde jag verkligen att jag skulle få fram ett fel), skall och så hopp. Jättefint allting   . Det som funkade var att han skärpte upp sig och var med direkt när jag "ställde upp" trots att han for runt och drog i kopplet och donade hela vägen ner till planen   OCH att han blev överlyllig av "duktig kille" och lilla klappen   .

_
Bröderna Benzon och Khan (Botox) är 7 månader gamla nu och verkligen arbetsvilliga och glada   . Lite för glada stundtals eventuellt   .

_
Idag får vi se vad som händer. Mamma kommer till Malmö och hämtar Kajsa i eftermiddag och min plan är, att se om det finns någon ledig tvättid. Herrejössesmycket tvätt blev det efter storstädning och fix   .

_
ANTAL STEG IGÅR: 8 749

_
"Den som gapar mycket är hos tandläkaren."   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards