Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Nina Palm - 11 februari 2011 08:08

Så är det fredag igen   ! Veckorna susar förbi och det är INTE konstigt att man fått sin första kallelse till mamografi i brevlådan, nej   . Manglade boppar it is!

_
I onsdags körde jag Pass 7 (ben, vader, mage) på gymet och jag undrar om jag inte överdrev en smula för jag har rätt bra träningsvärk fortfarande   . Idag ska jag till gymet igen och köra Pass 8 - det gäller att smida medan järnet är varmt eller, egentligen, innan man behöver en omgång Diklofenak igen   . Eftersom Vicky är 'fuk  ( - krya på!) så blir det en tur på löpbandet och överkroppen som står på schemat ... skulle egentligen ha blivit två benpass i rad men det slapp jag   . Efter benpasset bar det av till ICA för att shoppa upp hushållet på städgrejer - satan så dyrt   ! Men men. Det var bara att sätta igång att plocka undan och fixa inför första visningen som var igår. Jonas var ledig på dan igår så han fick skura väggar och element, rengöra ugnen och städa badrummet och shit så fint det var när jag kom hem   . När jag kom hem var det bara att hutta ut hundarna i bilen, fälla ihop hundburen, skruva bort grindarna, packa ihop matbarerna och mumma över soffan och alla golven och sen var det klart för visning   . Det hade kommit 5 sällskap med följande fördelning: 2 seriöst intresserade med lånelöfte klara, 2 intresserade men utan bankkontakt och 1 som letade fel   . Vi har en skada på en dörrkarm i köket och den var tydligen helt avgörande för lägenhetens värde - vad är väl ett nyrenoverat kök med nya vitvaror från Miele, ett helkaklat badrum och nya golv om en dörrkarm från 1952 (med 43 lager färg - bl.a neonturkost   ) är skadad i nederkant    ? Mäklaren sa att det var en mycket BRA visning och på söndag är det dags igen   .

_
Medan visningen pågick tog vi en runda i världens mögväder med djuren och sen käkade vi. Väl hemma blev det lite fika och lockmys innan det var dags för Jonas och Fräset att åka till jobbet   .

_
Imorron väntar årsmöte på klubben och på söndag är det visning igen - som sagt - så helgen lär, helt säkert, innebära en ny omgång städning dessutom   . GUD vad jag längtar till detta är över. Riktigt "över" är det ju inte förrän till sommaren men detta visande, städande och donande är faktiskt rätt tidskrävande och stressande. Ska bli skönt att verkligen kunna ta tag i hundträningen igen t.ex.   . Tur att jag har världens bästa träningskompisar som inte gör slut i första taget   .

_
ANTAL STEG I ONSDAGS: 9 269

ANTAL STEG IGÅR: 11 069

_
"Hellre svepande generaliseringar än generella svepningar."   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards