Palmstrands schäfrar

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2010

LEDIG LÖGARLÖRDAG :)

Av Nina Palm - 9 oktober 2010 16:44

Idag har jag missat träningen med gruppen *ajabaja fyyyy skäms*   . MEN eftersom Sebastian är här och Jonas jobbar dagpass kände jag att nä, jag vet att det inte är så kul för Sebbe att vara ute i skogen en hel dag utan Alexandra (stress), jag har tre vovvar att ta reda på (stress) och ... ja. Vi stannade hemma   !

_
Började dagen med mysmorron = färdigservade hundar  , java och Dr Phil   . Sen blev det en tur till solariet, lite egenrenovering med hårinpackning och hårborttagning   , handla hundmat, handla människomat, diska undan, dammsuga och - bäst av allt - en powernap    . Sebastian spelade spel under tiden och när jag slagit upp de blå körde vi iväg på en låååång runda med Hobbisarna   . Sebastian är bara SÅ bra med hundarna ... 100 % naturlig, tydlig och de avgudar honom, lite hjärtsmärtavarning på att se dem tillsammans faktiskt   . Hmm. Rapportmottagare kanske?

_
Tog lite kort på rundan.

_
Barn ska hållas i trim   

  

_
  

_
Gråben med utsikt   
  

_
Vänner   
  

_

Ja å så Nixx då ... i brist på annat slet han upp en sockerbeta   
  

_
Herregud vad de där Hobbisarna far runt - Kajsa är på väg mot sin 11:e födelsedag och Nixx är iofs bara 8 snart men med rätt stora skador i sina tassar och ändå är det full rulle kanelbulle   . Avslutade turen med att klippa klor och det gick faktiskt rätt bra även med Nixx - han var väl kanske trött då   . Mockasintassar de luxe!

_
Jonas fick övertid pga liv i luckan på hockeyn   (tack gode gud att MIF leder med 7-3 så det finns NÅN mening med HIF-fansen (ja det är de som hejar på Rögle) tar ut sin dubbelfrustration på den som råkar komma ivägen) och strax ska vi äta lite pizza Grandiosa extra allt  + lite sallad  .

_
Igår hände det inte så mycket mer än att vi hade fredagsmysets fredagsmys - vi åt nämligen tacos   . Lääänge sen!

_
ANTAL STEG IGÅR: 9636

_
"Ingen är så blind som den som inte vill se."   

 
 
Sabina

Sabina

9 oktober 2010 18:06

Härligt med långrunda i fint höstväder!

http://cityclickers.wordpress.com

Nina Palm

11 oktober 2010 12:55

Ja det kan man lugnt säga :). Herregud så gött med sol, krisp och busiga vovvar

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

9 oktober 2010 23:46

Man kan inte hinna med att träna alltid, även om det är kul. Måste ju även ta hand om familjen lite också.

Fina bilder du fick på eran promenad med alla vovvar och sonen. Ni verkar ju iaf haft sol vilket vi inte haft här, har inte sett den på flera dagar :( Men nu ser jag ju att den är hemma hos dig ;)

Du kanske kan hyra ut Nixx till bonden som planterat sockerbetorna när det är dags att skörda ;)

Glöm nu inte kameran nästa gång du går ut så vi får se lite mera bilder på dina söta vovvar :) Är så kul med en massa fina bilder.

Hoppas du får en skön söndag nu också :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

Nina Palm

11 oktober 2010 12:57

Ja men eller hur!? Hundar hit och hundar dit. Nu fick vi iaf liiite hundigt gjort med den där rundan. Solen verkar ha parkerat sig Malmö - efter dimman igår (söndag) strålar den från en klarblå hösthimmel idag :). Finkameran SKA in på reparation den här veckan! Ha en go vecka :)

 
Cina

Cina

10 oktober 2010 08:25

att sas stanna upp (allt är relativt) och ta hand om sig själv ibland är lika viktigt som allt annat i livet, nä förresten...att ta hand om sig själv är nästan viktigast för då blir man så mycket starkare i alla annat i livet :)

Njutbara bilder på Sebbe o hundarna :)

http://yallayalla.bloggplatsen.se

Nina Palm

11 oktober 2010 12:58

Jag tycker mest att man blir snyggare jag :). De e viktiga grejer *haha*. Nädå, alltid skönt att hinna med sånt där. tack för fotokomplimang!

 
Mariana

Mariana

10 oktober 2010 11:41

Full rulle på den lediga lögarlördagen;) // Kraaaaam

http://gormasblogg.bloggplatsen.se

Nina Palm

11 oktober 2010 12:59

Otroligt! Så ska man ta det lugnt och fint och ändå har man den här "passa på"-tanken. Suck! Fast det var helt ok ändå, så här i efterhand :). //Kraaaaaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Palm - 19 november 2013 17:24

Nu har Palmstrands schäfrar flyttat igen, den här gången till Wordpress! Tack Eva Wallberg för hjälpen   ! Adressen är: http://bloggen.oneclick.palmstrand.se/   Hoppas att vi ses där!    ...

Av Nina Palm - 8 november 2013 08:42

Efter att ha förlorat många inlägg som plötsligt inte gått att spara, diverse säkerhetsproblem och en support som inte besvarar mail - bedrövligt på riktigt   ! - återgår jag till min gamla blogg.   Ni kan följa oss här:   Palmstrands schäfra...

Av Nina Palm - 4 november 2013 07:34


I helgen som gick gjorde jag och Yaxxon vårt 6:e försök i elit spår ... över ett år efter vår senaste spårtävling . Vi har inte riktigt haft nåt flyt i vårt spårtävlande och dessutom har vi säkert inte tränat spår som vi borde heller  . Jag tror att ...

Av Nina Palm - 31 oktober 2013 08:19

Själv har jag bollsinne som en verktygslåda men icke desto mindre är jag sjukt stolt över att bo i Sveriges Fotbollsstad nr 1 2013  ! Först vann LdB FC Malmö SM-guld    _   _Och sen följde MFF upp med att säkra sitt SM-guld på plastmattan i Borås...

Av Nina Palm - 28 oktober 2013 07:02

Som om det inte räcker med att jag nyss haft inflammation i mina axlar (åtgärdat) och alltid har mer eller mindre ont i mina hälsenor började mitt vänstra knä att bråka, helt plötsligt, i torsdags vid lunchtid. Trodde det var nåt övergående efter att...

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards