Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 25 juni 2013

Av Nina Palm - 25 juni 2013 07:23

Ja alltså, man kan lugnt säga att vi - väldigt otippat - blivit trädgårdstomtar. Jag rensar rabatter och tycker att det både är kul och avkopplande, Jonas har lagat hål i gräsmattan med nya frön och sprungit ut och vattnat sitt gräs mitt i natten och nu har vi tagit bort två bautastora tujor och en halvstor gran för att göra plats för en snutt staket och en grind vid gaveln mot baksidan  . När jag kom hem hade Jonas sågat, grävt och donat så det stod härliga till och det var bara att sätta igång att bära och släpa allt skröfs till Caddyn fvb till Sysav   . Nu återstår att bredda utgången i häcken ut mot fälten för att få plats med ytterligare en grind och sen är det "bara" att sätta igång och bygga. Svärfar är byggnadssnickare och kan typ allt så han ska få vara arbetsledare så att allt blir rätt och hållbart. Det är lite tradigt att ha en ganska stor tomt och inte kunna ha hundarna ute utan att vara på helspänn. De är ju rätt kreativa, våra bär  . Förutom grindarna ska vi sätta ett sånt där hönsnät längs med en av häckarna som är lite väl gles och kattjaktsvänlig   .

_
  
De två tujorna innan de fick åka till de fula tujornas himmel och framför den högra ser man grantoppen. Där ska alltså grind nr 1 + staket vara och bakom ser man hålet i häcken där den andra grinden ska vara.

_
Hur som helst. Slit släp blev det alltså i solskenet men nu är det iaf gjort. Man var så där pigg efter en dag på jobbet direkt följt av kroppsarbete så det fick bli en stund på locket innan det var dags att traska på långisar med hundarna  .  Så fick man ju så klart dammsuga och städa ur Caddyn förståss och baxa tillbaka buren.
_
Idag får vi se vad som händer. Har en idé om att åka och simma med hundarna men har lite dålig koll på var det är hyfsat öde efter arbetstid   . Jaja. Annars får det bli en långtur och lite lydnad i trädgården.

_
ANTAL STEG IGÅR: 12 287

_
Å så en Dr Philism:


"Everything before the but is a lie."   


Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards