Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 30 maj 2012

Av Nina Palm - 30 maj 2012 07:17

Igår storshoppade vi ... kan man säga   . På vägen till jobbet fick Jonas punka på Djävulsmaskinens ena framdäck   . Nu vet jag vad punkteringsfritt betyder (förutom "skitdyrt" alltså), nämligen att man kan köra ett par mil trots punktering. Detta innebar att Jonas kunde köra raka spåret till Kenneths däck för att byta båda framdäcken (man kan såklart inte bara byta ett däck i ett hjulpar om man har punkteringsfria däck  ) men eftersom det visade sig att även bakdäcken var mer eller mindre slut fick han byta alla fyra till det facila priset av 10 044 kr. Prick. TUR att Polismyndigheten passat på att betala ut en hel del retroaktiv lön just den 25 maj 2012 kan man säga   . Iallafullafall, nu har vi fräscha och trafiksäkra däck på bilen och en planerad service på det så ...   .

_
  
Djävulsmaskinen eller, som den lite skämtsamt brukar kallas: Det Kostar Att Ligga På Topp     

_
Hur som helst. Det blev en ganska lugn kväll hemma igår. Räddade tvätten undan drunkningsdöden och satte torktumlaren i arbete, mummade golv, gick på två hyfsade rundor med Bären och klippte klossingar på Nixx och Yaxxon   . Frasses klor är av naturen lite kortare så han får vänta ett par dar till med manikyren   ... eller pedikyren snarare. Frasse fick träna lite på sin runda. Hans promenadavstånd har blivit lite i längsta laget på sistone och det började jag åtgärda igår med hörsamhetsträning (vik ett öra bakåt när matte ropar och du får ett klick + godis), gå "här" och lite sånt. Körde även ett pass fritt följ som blev helt ok och så 28 vändor framförgående utan koppel inför framåtsändandet   . Duktigt Fräs. Just kommandot "framåt" är han världsklass på, bara det att han sätter iväg som en kanonkula   vilket i sammanhanget är rätt obra så nu övar vi på att GÅ GÅ GÅ. Ja just ja. Ibland är det extra bra tajming i träningen helt enkelt, tänker på hörsamheten nu alltså. När vi gick där på vägen, jag och Frasse, hörde jag en joggare komma flåsandes i rätt hög fart bakifrån och då tog jag Frasse in till sidan och säkrade upp med att ta honom i halsbandet ... och vips hade vi ett fasttagandemoment   . Mellan varven har jag helt enkelt otur när jag tänker och då är det en jäkla tur att Frasse sorterar som han ska, för från att ha laddat från klorna för att sätta efter den stackars intet ont anandes joggaren kunde han, efter (något panikslaget) kommando "fot", direkt gå över i Frolicfilen   . Vi var lite extra glada att husse inte var med just då   .

_
I övrigt intet nytt under solen. Jag försökte beställa reservdelar till vår dammsugare i form av ett nytt golvmunstycke och ett handtag hos Reservex men tyvärr hittade jag inte produktnumret på maskinen ifråga. Den heter Z5631 Oxygen Hygenic men nåt produktnummer lyckades jag icke krimma fram   . Får ringa dem idag istället.

_
Ikväll väntar Onsdagsparty med Veras elittårta   .

_

Smolken i bägaren just idag är, att vi är så ledsna för Lottas och hela familjen Andreassons skull som igår miste sin älskade Hobbe på grund av sjukdom.

_
 

Hej då fina Hobbebobbe - det var roligt att få känna dig    

_
ANTAL STEG IGÅR: 11 122

_
"Vissa dagar i livet är som en trappa, man måste välja om man vill gå upp eller ner."  


 


Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards