Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 31 maj 2012

Av Nina Palm - 31 maj 2012 07:08

Igår var det Onsdagsparty och dags att fira Team Veras elituppflyttning   ! Bergströms kom med två smarriga tårtor och Perssons kom med en t-shirt med vinnartema   . Vi andra applåderade och käkade tårta   .

_
 

_
 

_
 

_
Efter tårteriet var det dags att träna lite med Kamelkungen och vi började med platsliggning som gick bra   , fortsatte med linförighet - inte zåå bra   , en helt toppad (relativt orastad) Kamel som både var hög och låg. MEN med lite stöd och lugnande (?) pepp fick vi till det till slut   . Läggande - inkallning - ställande i kedja gick fantastiskt bra och just ställande är ju A och O för att få ett förstapris (platsen oräknad). Apporteringen klockren utan tugg och fast grepp och hoppet ... tyvärr ett startskall men det hör ju lyckligtvis inte till vanligheterna   . Sändande till ruta har han lärt sig nu och när han stannade lite för tidigt vände han självmant ut och traskade in i rutan   . Sammanfattning: Gissa om det ska bli långprommis innan tävlingen på fredag!

_
Avslutade träningen med att prova "sitt i grupp" och jag tycker ändå att det gick ganska bra. Han la sig ner efter en halv minut "hmm det måste vara nåt fel som är trasigt här ... visst brukar jag ligga när matte står framför mig så här länge"   . Satte honom upp igen och sen satt han alla tre minutrarna ut   .

_
Var rätt sliten igår och hade två hundar till med mig i bilen som behövde blåsa ur sig så jag rullade hemåt ganska tidigt.

_
Idag ska jag åka med kollegorna till Skånes Tranås för att ha lite "teambuilding" på temat grill och vandrarhemsboende och vi lämnar Malmö vid lunchtid   . Vi kommer tillbaka imorron på förmiddan.

_
ANTAL STEG IGÅR: 13 145

_
"Oroa dig inte för ditt hjärta, det kommer att slå så länge du lever."   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards