Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 17 juni 2011

Av Nina Palm - 17 juni 2011 08:06

Äntligen fredag   !

_
Igår var det följaktligen torsdag och efter jobbet åkte vi ut ganska omgående för lite fysträning i Bokskogen   . Den här gången sprayade vi oss med myggmedel - ACO:s odourless - och slapp varenda mygga   . Pass 33 - intervaller 8 kilometer, powerwalk + löpning. Yaxxon fick följa med och var hur duktig och välartad som helst och på slutet - när Jonas orkade springa sista kilometern till bilen medan jag själv höll på att dö och fick hålla mig till att gå (och till att försöka andas någorlunda ändamålsenligt) - sprang han budisar i högsta fart mellan oss, spontant   . Efter husse i full fart, tillbaka till liket, runda henne och så efter husse igen. Jonas fick möte med en joggare och informerade honom om att "det kan komma en hund rusande men han är verkligen jättesnäll" - störningsträning för rapport ā la GBA på köpet alltså    . Yaxxon mötte joggaren, väjde (det såg jag) och fortsatte till Jonas.

_
Kul kul. Väl hemma blev det middag, frisering av Jonas och lite hundrastning innan Hello Kitty till slut kom in i bilden   !

_
Jag gick ut till miljöstationen för att kasta sopor, i lugn och ro - helt avslappnad - och när jag öppnade soptunnan bara svischade det upp två chockrosa glittriga Hello Kitty-heliumballonger!   . Jag höll på att dö av chocken! Stabilt   .

_
 

_
Ja jösses. Idag är det fredag och ikväll kommer Sebastian. Imorron väntar lite lydnadsträning på dan och på kvällen ska vi till Vetebröd och grilla   . På söndag ska vi hasa oss ut på en intervallrunda igen är det tänkt   .

_
ANTAL STEG IGÅR: 17 071

_
"Det är ingen konst att vara modig om man inte är rädd."   


 

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards