Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Nina Palm - 5 maj 2011 07:39

Idag är det vår 4-åriga bröllopsdag   .

_

_
Egentligen skulle vi ha gift oss på vår fråga chans-dag, den 13 maj (2001), men då var kyrkan i Åhus upptagen MEN det funkade ju ändå     . Alltså har vi en tioårsdag till coming up ... eller egentligen två tioårsdagar för vi förlovade oss den 21 juni 2001. Varför ta det lugnt och fint och tänka efter lixom   ?

_
Bröllopsdagen går ju inte att fira idag eftersom Jonas inte är hemma men imorron så    . Grattis till oss iallafullafall - bra krigat  !

_
Igår kom värmen smygande tillbaka - thank you very much - och träningen på klubben blev i vart fall uthärdlig klimatmässigt   ! Nu tränade ju inte jag så värst mycket lydnad själv - inget alls faktiskt - utan körde Lilla Passet intervall med hjälp av labradorägaren Kattis som tycker att de däringa schäfrarna kommer lite väl fort, har lite väl stora och många tänder och hugger lite väl hårt i leksakerna   . MEN hon stod pall och Yaxxon sprang allt vad han kunde och fick ha dragkamp de luxe när han kom fram   . Jag donade lite med rookiesarna Leif och Benzon och det gick mycket bra - det är icke lätt att vara nybörjare i vår grupp ... MEN Leif är en tålig man med hjärtat på rätta stället   . Vi delade upp positionsträning i halter och följa med på sträckor/i vändningar och det funkade finfint. Kul!

_
Gårdagens exempel på huvet' under armen var att jag körde två varv runt kvarteret hemma igår och svor över parkeringsbristen innan jag kom på att vi faktiskt har en betald parkeringsplats i garaget under huset som det för närvarande inte står en endaste bil parkerad på   .

_
Ikväll får vi se vad som händer. Jag ska flexa ut tidigt och sanera hemmet lite lätt. Yaxxon fäller satan i gatan just nu   . Det blir en tur till klubben oxå för att leverera torkade lungor (ett slags naturellt hundgodis som luktar kräk all inclusive) till Yazzi och Moltas som Susanne beställt åt dem.

_
ANTAL STEG IGÅR: 13 419

_
"Livslust är att alltid ha ett kommande projekt i ögonvrån."   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards