Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 19 maj 2011

Av Nina Palm - 19 maj 2011 08:08

Inte så mycket att rapportera från Köpenhamnsvägen mer än att måsjävlarna är i sitt ässe - igår var hela vindrutan på Silver Bullitt täckt av måsskit så på vägen mot klubben var jag av trafiksäkerhetsskäl tvungen att tvätta honom   . Bajs all over the place och jag anser personligen att när man sätter igång att utrota fästingar (that will happen some day) kan man även ta måsjävlarna, när man ändå är igång   . Nu är det ju inte enbart resterna av nämnda fjäderfäns matsmältning som berättigar till utrotning utan även att de attackerar folk i områden där de häckar, folk kvider om ilskna kanadagäss som nyps, prova att få tio skrikande måsmissiler svischandes milimetrar från huvudet inom loppet av 300 meter   . Jag HATAR måsjävlarna i Slottstaden!

_
Hur som helst. Igår var det Onsdagsparty på klubben och jag hade Kajsa (även kallad Tunnan   ) och Yaxxon med mig ner. Ingen träning för Yaxxon men däremot fick Kajsa göra några trix - jätteduktig var hon och fick en pinne för besväret   . Inte lika kul att hon, trots sin aktningsvärda ålder, for ur bilen som en kanonkula (bildligt talat) ystert skällandes ("Kajsa Karlsson is in da' house   !!!") och bet mig i lallan lite snabbt   . När hon som avslutning på kvällen skulle stampa över stegen lite spontan så där, stoppade jag henne faktiskt - stegen är nämligen jättehal på somrarna och hon har fått luddiga tassar på äldre dar   . Yaxxon fick bara gå på runda han   . Istället för att träna trakasserade jag Leif och Benzon lite i följsamhetsövningar och det såg verkligen mkt bra ut! Husse har släppt sprinten i knäna och lajjade loss med liten buse vilket hade mkt positiv inverkan på Benzons intensitet   . En mysig kväll i goda vänners lag alltså även om kanelbullepartyt blev uppskjutet en vecka pga bullbrist på Statoil (I love deras kanelbullar!).

_
Väl hemma igen hade Jonas och Fräset åkt till jobbet och alla parkeringar var upptagna. Kul! Men men. Imorse efter rundan med Hobbisarna hade jag bättre tur och hittade en ruta på ett ställe där jag eventuellt kan slippa måsskit, långt till nästa lyktstolpe lixom   . Dessutom kom en skitsnygg konstapel körandes   , bara så där.

_
Ikväll ska vi ut och traska gårdagens planerade powerwalk. Vovvarna får följa med den här gången, vi går med dem kopplade och då kan Yaxxon hänga på + att Kajsa sannerligen behöver gå i nån annan takt än sin egen   . Tanten är satt på bantning lixom   .

_
ANTAL STEG IGÅR: 14 375

_
"En nyckelknippa är en uppfinning som gör att du kan tappa bort flera nycklar på samma gång."   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards