Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Nina Palm - 14 juli 2010 08:20

Efter ett smärre uppehåll igår med regn, "lite" åska (kolla kartorna över blixtnedslag i Cinas blogg) var det bara 18 grader imorse vid 05.30 när jag tog morronturerna med djuren   ! MEN nu verkar solen och värmen vara tillbaka med full kraft ...   . Ja' tyar ente' mer Karl-Oskar (eller vad väderguden nu kan tänkas heta   ).

_
Jaja. Igår var det gymtajm efter jobbet   , Pass 43 - ben, vader. Hem, fixa lite att äta, duscha ... ja. the usual shit innan jag faktiskt bestämde mig för att sticka ut och träna lite med Yaxxon   . Det blev ett ganska långt pass fritt följ som faktiskt gick riktigt bra  inklusive vändningar och stegisar och allt  . Har mina hjälpkommandon "in" och "back" som är makalösa manicker när det gäller att styra upp Kamelkungens lekamen i vändningar och halter, på det viset kan jag jobba bort att styra med vänsteraxeln och om jag får säga det själv är jag inte så lik det lutande tornet i Pisa längre och det är ju kul   . Krypet funkade inte alls bra igår, han var hög både fram och bak och bar sig allmänt puckat åt tyckte jag   . För att undvika härdsmälta gick jag sonika ur momentet och då kissade Kungen typ 14 liter   . Han blev så uppskruvad av att vi skulle gå ensamma på prommis, bara han och jag att han - vid närmare eftertanke - bara hade hunnit med att kissa typ en halv gång på vägen till parken där vi började lattja med pinnar och sånt direkt   . Hur lätt är det att krypa när man är så kissnödig att det skvalpar i öronen   ?! Inte mycket. Gör om gör rätt alltså och sen gick det bra   . Avslutade med inkallning med ställande, full sträcka och 1) han fick inte tvärnita om han inte höll full fart 2) jag flyttade runt ställandet på sträckan   . Coolt att jag kan köra Kajsa-metoden även på Yaxxon tycker jag   .

_

Efter rundan och träningen med Yaxxon var det Kajsas och Nixx tur att komma ut och de fick leta Frolic, leta pinne och gå lite tandemlydnad   . Vilka dårar de där två är   . Full rulle hela tiden och Kajsa är ettrig som en terrier i konkurrensen mot Nixx när det gäller att leta grejer - hinner hon inte med spöar hon upp honom i preventivt syfte   och Nixx är prick lika gla' för det   .

_
Ja o så gick jag över alla pälsar IGEN och nu verkar det faktiskt som att fällningen håller på att avta rejält   ... Man frågar sig lixom vad i all världen det är för päls de rent fysiskt ska kunna fälla nu för de är lika fluffiga som dobermanns, iaf Kajsa och Yaxxon   . Nixx päls är ju en helt annan historia   . Hans svans är t.ex. så fluffig att den ser mer bred än lång ut   .

_
Hundrundorna = dusch nr 3 för dagen   !

_
Idag får vi helt enkelt se vad livet har att erbjuda   ...

_
ANTAL STEG IGÅR: 14 834

_
"Charm är att kunna få svaret ja utan att ha ställt någon bestämd fråga."    

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards