Palmstrands schäfrar

Direktlänk till inlägg 14 juli 2010

TROPIKVARNING IGEN

Av Nina Palm - 14 juli 2010 08:20

Efter ett smärre uppehåll igår med regn, "lite" åska (kolla kartorna över blixtnedslag i Cinas blogg) var det bara 18 grader imorse vid 05.30 när jag tog morronturerna med djuren   ! MEN nu verkar solen och värmen vara tillbaka med full kraft ...   . Ja' tyar ente' mer Karl-Oskar (eller vad väderguden nu kan tänkas heta   ).

_
Jaja. Igår var det gymtajm efter jobbet   , Pass 43 - ben, vader. Hem, fixa lite att äta, duscha ... ja. the usual shit innan jag faktiskt bestämde mig för att sticka ut och träna lite med Yaxxon   . Det blev ett ganska långt pass fritt följ som faktiskt gick riktigt bra  inklusive vändningar och stegisar och allt  . Har mina hjälpkommandon "in" och "back" som är makalösa manicker när det gäller att styra upp Kamelkungens lekamen i vändningar och halter, på det viset kan jag jobba bort att styra med vänsteraxeln och om jag får säga det själv är jag inte så lik det lutande tornet i Pisa längre och det är ju kul   . Krypet funkade inte alls bra igår, han var hög både fram och bak och bar sig allmänt puckat åt tyckte jag   . För att undvika härdsmälta gick jag sonika ur momentet och då kissade Kungen typ 14 liter   . Han blev så uppskruvad av att vi skulle gå ensamma på prommis, bara han och jag att han - vid närmare eftertanke - bara hade hunnit med att kissa typ en halv gång på vägen till parken där vi började lattja med pinnar och sånt direkt   . Hur lätt är det att krypa när man är så kissnödig att det skvalpar i öronen   ?! Inte mycket. Gör om gör rätt alltså och sen gick det bra   . Avslutade med inkallning med ställande, full sträcka och 1) han fick inte tvärnita om han inte höll full fart 2) jag flyttade runt ställandet på sträckan   . Coolt att jag kan köra Kajsa-metoden även på Yaxxon tycker jag   .

_

Efter rundan och träningen med Yaxxon var det Kajsas och Nixx tur att komma ut och de fick leta Frolic, leta pinne och gå lite tandemlydnad   . Vilka dårar de där två är   . Full rulle hela tiden och Kajsa är ettrig som en terrier i konkurrensen mot Nixx när det gäller att leta grejer - hinner hon inte med spöar hon upp honom i preventivt syfte   och Nixx är prick lika gla' för det   .

_
Ja o så gick jag över alla pälsar IGEN och nu verkar det faktiskt som att fällningen håller på att avta rejält   ... Man frågar sig lixom vad i all världen det är för päls de rent fysiskt ska kunna fälla nu för de är lika fluffiga som dobermanns, iaf Kajsa och Yaxxon   . Nixx päls är ju en helt annan historia   . Hans svans är t.ex. så fluffig att den ser mer bred än lång ut   .

_
Hundrundorna = dusch nr 3 för dagen   !

_
Idag får vi helt enkelt se vad livet har att erbjuda   ...

_
ANTAL STEG IGÅR: 14 834

_
"Charm är att kunna få svaret ja utan att ha ställt någon bestämd fråga."    

 
 
Mariana

Mariana

14 juli 2010 10:31

Man får en tanke om att det var kanske inte bara i öronen det skvalpade när det skulle krypas och så jättekissi' :))
Kajsa o Nixx, vad vore livet utan er, ni underbara dårar:-)*
Tumme för att livet erbjuder det bästa idag;)!
// Kraaaaam

http://foto.gorma.se

 
Ingen bild

Susanne

14 juli 2010 11:06

Ja inte fick man njuta av lite svalare väder så länge inte..men ljuvligt var det allt igår!
Pröva själv att göra ihopvikta konster när blåsan spänner,haha.
Hoppas uppdraget innan träningen blir precis som önskat,hehe så ses vi kanske senare ikväll// kramis

 
Sabina

Sabina

14 juli 2010 11:36

Tömma blåsan brukar också stå på dagordningen här hemma när schäfern beter sig puckat.

Tror jag lånar hem Tant Karlsson för uppfostringsanstalt. Reno fick spö av en schäfertik häromdagen och tillslut beslöt han sig faktiskt för att ta det liite mer lugnt i sin framfart.

Ha en toppen vecka! Kramizar

http://cityclickers.wordpress.com

 
Cina

Cina

14 juli 2010 15:39

det är en himmelens tur att de inte utfärdar duschförbud i dessa dagar och Hurra för denna underbara tingest med svalt vatten :o)

http://yallayalla.cinasliv.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

15 juli 2010 10:54

Vad härligt med lite regn :) Skulle gärna ta lite här också.

Vad kul att eran träning gick så bra :) Så klart man inte kan krypa om man är kissnödig heller ;)

Vinja och jag har inte tränat så mycke som man kanske borde :( Men man orkar ju inte när det är så varmt, varken hjärnan eller kroppen är påslagen känns det som ;) Men nu i helgen ska vi åka på läger och det ska bli så jätte kul :) :)

Ha det så kul, fast du jobbar.

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Nina

Nina

16 juli 2010 08:06

MARIANA: Nä ... förstår exakt vad du menar :). Jittikissi' är det aldrig bra att vara när man ska krypa faktist' :). Underbara dårar är de allt, de två Gråbenen *puss*.

SUSANNE: Uppdraget gick inte riktigt som planerat men det är bara att bryta ihop och komma igen :). Troligen kommer vi igen snabbare än väntat *moahahaaa*! Mysig kväll under trädet blev det iaf ;).

SABINA: Tant Karlsson är ett dödligt vapen :)). Söt som socker men bits som en krokodil när pojkarna (och flickorna) ska sättas på plats *fasa*. Men låna du - försäkring ingar inte *haha*.

CINA: Duschförbud!!?? Ve och extrem fasa! Det är tur man har vatten i kranarna, helt klart :).

ANN-MARGRET: Regn är bra grejer :)! Vi har inte heller tränat som vi brukar, det blir lite här och där i snuttifierad form men det verkar funka det med :). Sen får vi se om det verkligen fäster eller om det är fråga om värmeslag :)). Ha ett underbart läger!

Kramar

http://www.palmstrand.se

 
Ingen bild

Susanne

16 juli 2010 08:09

Kia kan medfölja som försäkring vid utlåning av syster Yster Krokodil.haha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Palm - 19 november 2013 17:24

Nu har Palmstrands schäfrar flyttat igen, den här gången till Wordpress! Tack Eva Wallberg för hjälpen   ! Adressen är: http://bloggen.oneclick.palmstrand.se/   Hoppas att vi ses där!    ...

Av Nina Palm - 8 november 2013 08:42

Efter att ha förlorat många inlägg som plötsligt inte gått att spara, diverse säkerhetsproblem och en support som inte besvarar mail - bedrövligt på riktigt   ! - återgår jag till min gamla blogg.   Ni kan följa oss här:   Palmstrands schäfra...

Av Nina Palm - 4 november 2013 07:34


I helgen som gick gjorde jag och Yaxxon vårt 6:e försök i elit spår ... över ett år efter vår senaste spårtävling . Vi har inte riktigt haft nåt flyt i vårt spårtävlande och dessutom har vi säkert inte tränat spår som vi borde heller  . Jag tror att ...

Av Nina Palm - 31 oktober 2013 08:19

Själv har jag bollsinne som en verktygslåda men icke desto mindre är jag sjukt stolt över att bo i Sveriges Fotbollsstad nr 1 2013  ! Först vann LdB FC Malmö SM-guld    _   _Och sen följde MFF upp med att säkra sitt SM-guld på plastmattan i Borås...

Av Nina Palm - 28 oktober 2013 07:02

Som om det inte räcker med att jag nyss haft inflammation i mina axlar (åtgärdat) och alltid har mer eller mindre ont i mina hälsenor började mitt vänstra knä att bråka, helt plötsligt, i torsdags vid lunchtid. Trodde det var nåt övergående efter att...

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards