Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Nina Palm - 16 juli 2010 08:07

Imorse när jag kom till jobbet och skulle logga in blev jag utelåst   ... Caps lock-knappen var tydligen intryckt men det kunde då inte jag se, eftersom lampan som ska lysa då - visade det sig - hade vandrat till caps lock-lampornas himmel under natten   . "kontakta systemadministratören" ... Jo tjena - vem i all världen är det när alla är på semester   ?! Det är ju inte direkt överbefolkat med kollegor när jag kommer till jobbet men till sist löste det sig och jag fick både ett nytt lösenord OCH ett nytt tangentbord som jag inte har blivit kompis med alls än   . Men men. Inloggad är jag och det är ju finfint   .


_
Igår började dan med moln, blåst och lite regn men lagom till det var dags för mig att åka hem (via ICA) började luman att stråla igen för fulla muggar   . SUCK! Jaja. Hur som helst käkade vi lite efter hundrundorna och sen föreslog Jonas att vi skulle ta en powerwalkrunda (läs: ska vi ta och gå vårt allra fortaste i minst en timme i 28 graders värme och gassande sol  istället för att sitta här i soffan och ha det gött med varsin iskall cola light med limeklyftor i     ?). Eftersom jag iklätt mig rollen som familjens hurtbulle var det ju bara att käckt svara "men absolut!", svida om, sätta igång pulsklockan och i förebyggande syfte kleta in hälsenor och en svullen fotknöl med Voltaren gel   . Pass 44 - 9 500 steg, 1 tim och 8 min, 600 kcal drygt. Jag kommer att gå ihjäl mig, så är det   . När Jonas och Fräset hade åkt till jobbet tog jag en dusch och efter det gick jag en sväng med Yaxxon och vi tränade faktiskt en runda   . Det blev ett ganska långt pass fritt följ och jag undrar jag om jag inte lyckats hitta tekniken när jag gör vändningar och stegisar nu   . Hur det än är det med det så kändes det väldigt lätt iaf och Yaxxon var grymt fokuserad, helt och hållet tyst och satte sig rätt i alla avslut   . Ibland kommer man iofs helt enkelt prick rätt i känsla och koncentration men ... ja. Det blev bra   . Fortsatte med krypet och eftersom han hade hunnit gå på toa innan funkade det bra   - han ÄR duktig på krypet - och det jag måste klura med nu är hur jag ska svänga vänster utan att hans något häftiga vändning gör att han hamnar bakom mig med ansenlig del av kamelkroppen   . Jaja. Det löser sig det med. Avslutade träningen m stående och gående och det verkar han iaf inte ha glömt   .

_
Kamelkungskryp utan skutt och med vevande 'fans  
  

_
i natt grep husse och Frasse Fräs 2 tjyvar - husse grep och Frasse bevisspårade och hittade efter det en rygga med tjyvgrejer i ett saksök. Hurra  !

_
  

_
Idag är det fredag och efter nästan 2 veckors jobbchockskoma har jag faktiskt kommit igång ordentligt här på jobbet   . Efter jobbet ska jag en sväng till gymet och sen är det fredagsmystajm de luxe som gäller   . Ska bli gött med lite sovmorron imorron.

_
ANTAL STEG I ONSDAGS: 9 300
ANTAL STEG IGÅR: 18 731

_
"Varför vara motsträvig när du med lite ansträngning kan vara helt omöjlig?"   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards