Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Nina Palm - 23 maj 2010 19:24

Nu sitter vi här på våra lallor efter en lång dag i skogen   . Vi fick komma och träna på Torsdagsgruppens mark - tack, snälla snälla Ritva, Eva, Frida och Catti   . Jag tog det lugnt och fint och började med uppletande med både Yaxxon och Nixx   . Yaxxon gjorde ett bra jobb, synd att vinden hade vänt 360 grader bara   . Vi hade svag motvind på första skicket men sen fick han leta med vinden under svansen om man så säger   . Jaja. Lite i yvigaste laget kan jag tycka MEN jag insåg rätt snabbt (pga. benan jag fick i nacken) att det inte var läge att tjafsa med honom och man kan ju säga att han inte hade några större bekymmer med att ta sig ut på djuuuupet *hoho - var e du!!??"   . Avlämnandena var helt ok, släppte nån grej men inget genomgående trams   . Summa summarum var jag nöjd men inte lyrisk   . Han har bra motivation och idag låg han i vettig fas arbetsmässigt - me like a lot   . Nixx sen - han gjorde processen kort med de 5 grejerna (nu hade vinden vänt IGEN   ). Herregud så BRA han är på att leta, så tjusigt och så lätt och dirigeringarna "ut!" - grymma   . Min fina fina kille  kan springa som en galen ardenner igen  . UTAN att få ont i sina tassar efteråt.

_
  

_
De övriga männen i mitt liv kom ut lite senare - för så klart fick Jonas övertid i natt   - och mjukstartade med att grilla   .

_
Frasse med pinne och Lill-husse   

  

_
Efter grillning och sånt körde vi ett litet springpass med Yaxxon som gick jävligt fort ... han sprang inte rätt men han hamnade rätt   . Nu hade vi ingen GPS men ca 600 meter på dryga 40 sek i iofs snäll råterräng på "egen väg" är jävligt fort ... Strategi: låååånga grundsträckor på stig med långa liggtider (Jonas kallade tillbaka knasten 3 ggr för att försöka styra upp honom på rätt spår och när han skickade på 4:e försöket var det full gas ändå ... och han vek av till sin egen väg 50-75 m ut   ) + kluriga frispår i råterräng   .

_
  


_
NU ska vi käka lite turkisk husmanskost här ... Be right back!

_
Tog lite kort i skogen idag   - mest på Yaxxons systrar Yänta och Yla som jag inte har haft ett enda vuxen-kort på   . Lite fler bilder finns här.

_
Yla   

  

_
Yänta   

  

_
Och deras tokiga mojjor Catti och Frida   

  

_
Igår då? Jo asså nä ... Det hände typ nada   . Hemma, hundrundor, hockey    och så ett varv på gymet, Pass 31 (armar, axlar och mage). Jag och Sebbe kollade på film, gick en sväng med vovvi och shoppade upp oss på lite nödvändigheter    medan Jonas jobbade 16-02 igen   .

_
ANTAL STEG I FREDAGS: 14 049
ANTAL STEG IGÅR: 9 299

_
Snott av Anna på Facebook:

_
"When nothing goes right, go left."   



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards