Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 24 april 2012

Av Nina Palm - 24 april 2012 08:12

Ibland undrar jag alltså ... Exakt HUR svårt kan det vara att komma ihåg att ta med sig det man ska ha med sig till jobbet varje morron   ?! Idag fick jag med mig tagen (nyckel till själva jobbet), glasögonen, mobilen och husnycklarna (kom till och med ihåg att låsa) men glömde plånboken! Allvarligt talat alltså   . KUL att vara utan finanser en hel dag och - framförallt - att behöva komma hem och sen sticka iväg och handla istället för att göra det på vägen hem   . MÖG! Jaja. Är huvet' dumt får kroppen lida.

_
Igår var det komavarning på mig hela dan och det fortsatte i samma stil på kvällen men jag fick iaf lite gjort - golvmumning och hundrundor   . Tog Nixx och Yaxxon i första heatet och Frasse i det andra. Nixx var i nån slags Ferdinand-fas och lufsade 100 meter bakom och Yaxxon ... var inte Ferdinand-fas, om man säger så   . Man kan säga att inkallningarna fick en dubbel betydelse   - SKYNDASAKTA! Det är inte undra på, att våra hundar inte förstår sig på oss ibland   . Vi kom iaf hyfsat i takt efter ett tag. Frasse är nu fri från sin hälta och det firade han med att dra efter en hare   . Han är som tur är väldigt lydig, den där Fräsen, och när han hörde tonen i min "inkallning" (NEEEEEEEJ - HIIIIIT - FÖR JÄÄÄÄVELEN!) vände han och kom tillbaka   . Jonas vädrade Spigget efter lång träningsdag på jobbet   .

_
Ungefär så spännande var livet på Daggpilsgränd igår. Ikväll ska jag vara lite mer effektiv hade jag tänkt. Ska pumpa mina cykeldäck och ta Yaxxon på en cykeltur och efter det ska jag öva lite på kryp(stretch), skall och håll (för bövelen) fast uppletandeföremål   . Har även en idé om att införa lite mer kampbelöningar för Yaxxon, han tycker det är jädrans kul medan jag personligen tycker att det är jäsigare att hutta iväg en boll eller ge honom en karamell (det har nämligen sina sidor att kampa med en kamel   ). Frasse ska få träna lite lydnad han med men han slipper cykelturen, dels för att han tycker att motionsformen suger med kraft, dels för att han nyss varit halt. En hyfsad prommis blir det dock för den pensionerade tjänstehunden innan träningen   .

_
ANTAL STEG IGÅR: 12 859

_
"Det är vad vi tror vi vet som hindrar oss från att lära oss nånting nytt."   


Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards