Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 24 september 2010

Av Nina Palm - 24 september 2010 08:31

Igår var det så dags att besiktiga (inte besikta   !) Silver Bullitt , som gick igenom with flying colours (vad det nu är för uttryck ..   ). Okej att dimbakljuset hade låst sig och måste fixas på servicen men annars var han ua   . Puh! Nu kan jag beställa tid till service med frid i min själ   .

_
Lämnade in mina 10 övertidsmål och rapporterade ett antal timmars övertid  *katshing*   . 

_
Väl hemma - via ICA - väntade lite mys på locket och goda mackor   . Tog fram klotången och åtgärdade samtliga klackeskor som jag retat mig på ett tag. Alla vovvarna fick godis utom Nixx som lackade ur nåt så jävulskt att Jonas fick sätta munkorg på honom    . Han HAR väldigt ont i sina fötter, den saken är klar så ... jo, jag fick ångest och gav honom karameller sen   . Det är omöjligt att klippa hans Ardennerhovar utan att hålla i tassarna och det är själva hållandet som gör ont på honom   . Men shit så arg han blev   ! Efter kloklippningen lastade vi hundarna i vår felfria bil och körde ut och tog en hyfsad prommis i månskenet   . Det händer ju inte alltför ofta att vi går tillsammans tyvärr *skärpning*och när månen nästan skiner som en sol när det väl händer blir det ju lixom lite extra mysigt om man säger så   . Väl hemma tog jag ut hundarna en och en och drog igenom deras pälsar med Furminatorn (lönt med snygga fossingar om man liknar en hittehund i pälsen lixom   !). HERREGUD vad Kajsa och Nixx tappade päls! Iofs har Nixx varit på bantningskur ett par veckor nu men SHIt så snygg han blev, slank och muskulös   . Kajsa blev oxå hur fin som helst och eftersom hon s.a.s är laptopen i familjen (dvs. bärbar) vägde jag henne och hon vägde knappt 24 kilo   . Innan furmineringen liknade hon en zeppelinare raggsockestyle faktiskt och jag var rädd för att hon brakat iväg viktmässigt men icke   . Ska ta och kolla viktstatus på grabbarna grus i veckan som kommer.

_
NU mina vänner ska jag gå in på www.mach.nu och beställa ett läderhalsband till Yaxxon   ! En ny grej de har börjat med och stackars Mari ska få hjälpa mig med idéer *tralalalalaaaa*.

_
Inspiration:

  

_
ANTAL STEG IGÅR: 13 346

_
"Du har delvis helt rätt."
   


Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards