Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av Nina Palm - 13 augusti 2010 08:29

Har börjat bra   :


* Mina snigelsnabba rundor med hundarna imorse gick bra - samtliga levererade   (med eller utan piruetter   ), inga fågelattacker och torrt underlag   .

 

* Har kommit till jobbet oskadd   .

 

* Nutrilett Hungercontrol fanns i chokkelasmak (ja - va fan ska man göra när man inte kan promenixa som vanligt   ?!) och bananerna var fiiina   .


Enda smolken i turbägaren so far var att jag vaknade en halvtimme innan klockan ringde   .


_
Igår körde jag Pass 50 efter jobbet - rygg, bröst, mage + stretching av benen/vaderna. Det gick rätt bra tycker jag och idag ska jag klämma till med ett pass till faktiskt   . Blir idiot av att sitta på lallan och inte göra nåt vettigt. Har fått antiinflammatorisk smärtstillande medusin av Gosia   , polsk medicin och efter googling (jo då - jag har ett visst säkerhetstänk faktiskt   , särskilt när medicinen levereras i förpackningar med obegriplig text och i chockrosa/vita kapslar   ) kan jag konstatera att det är Romefen jag tar   . Eller, den verksamma substansen är samma som i Romefen dvs. ketoprofen. Apropå det har jag nyss ringt vår underbara, världsbästa veterinärklinik som ringt in ett nytt recept Metacam till Nixx "beware of the bear" Palm   . Check!

_

Ikväll kommer Sebastian och vi ska hutta grejer, han och jag    . Lätt inspirerad av gårdagens samlardokumentär på 5:an (*oh my god*   ) så ska jag inhandla en rulle svarta sopsäckar och 8 år senare börja tömma hans rum på sånt som han inte behöver ... sist jag gjorde ett försök med detta kunde han sträcka sig till att kasta sina sandlådegrejer och 2 små leksaksbilar som tappat varsinna hjul   . Big BIG difference ... not   .  Det gäller att stoppa Olle i brevlådan som Heidi brukar säga   .

_
Imorgon har gruppen träning i skogen men det blir inget av det för min del - lönt att bränna 10 mil soppa och sen inte kunna spåra, inte kunna gå ut i uppletanderutan och lägga grejer och inte kunna gå på långis   . Eventuellt tar jag en tur med Yaxxon till klubben och kör ... platsliggning   . Nä ja e int' bitter! Hur som helst är planen att jag och Sebastian (Jonas schema den här helgen är långt över gränsen för helt värdelöst!   ) ska köra en runda till Familjen Jarny imorgon eftermiddag/kväll och socialiserar oss    .

_

Det var det om detta. Solen har börjat titta fram över Malmö efter nattens skyfall (tack gode gud att jag INTE jobbar med regresser längre ... VA-skador en masse gissar jag på ...  ) och jag ska sätta lite fart här.

_
"Ta inte livet för allvarligt, du kommer ändå inte ifrån det levande."   


Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards