Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 5 augusti 2010

Av Nina Palm - 5 augusti 2010 08:14

Nu är det hög tid att uppdatera här känner jag ...   . Det har ju faktiskt hänt en del sen i fredags förra veckan och när man ska skriva ikapp så här känns det liiite segt att man inte lever ett lugnare liv - typ   .


_
Ok. Here we go. I fredags tränade jag Pass 49 - armar, axlar, mage - efter jobbet och efter det åkte vi till Helsingborg för att hälsa på hos Sussie, Bosco och Mixa   . Vi åt en sjukt god middag med grillad fläskfilé, grillade majskolvar, rostade rotfrukter + rostad hel vitlök som var bland det godaste jag har ätit, bjarnesås och en underbar grekiskinspirerad sallad   . Efter maten blev det citron- och limekaka med vaniljglass och nånstans där kändes det som att jag aldrig nånsin mer skulle orka äta en cornflakesflinga till ens en gång   . En jättemysig kväll   ! (Och jo - jag kunde trycka i huvet' redan dan efter ...   )

_
I lördags hade vi tvättid och på kvällen bar det av till skogen för lite hundträning med gruppen   . Det var meningen att vi skulle köra ett pass rapportrelaterade övningar med Yaxxon men det sket sig pga bedrövlig tidsplanering   . När det var dags hade natten sänkt sig över skogen så vi gick en långpromenad med Kamelkungen istället + att han fick sig ett uppletande till livs innan dess, vilket han skött riktigt bra inkl allt  . Sussie var på besök och traskade ett jättelångt spår med 3 apporter åt Fräset och det gick mkt bra, nåt enstaka tapp men Frasse hittade tillbaka och på slutet spårade han i samma tempo som en gammal sleten bryggarhäst och det händer ju då inte allt för ofta   . Innan skogen gick jag en rejäl runda med Kajsa och Nixx som alltså fick stanna hemma för att vi skulle slippa köra med två bilar   .


_
I söndags gjorde vi INTE många knop på förmiddan   ... men framåt eftermiddan åkte vi ut till Vomb med alla jyckarna för att gå en långpromenad   . Innan vi stack ut på rundan la Jonas ett upptag + ett litet spår med 2 apporter + slut åt Yaxxon, som han fick ta när vi kom tillbaka   . Rundan var dryga 7 km lång och herregud vad de där hundarna kan springa - Kajsa i täten, Frasse och Yaxxon efter henne och så cirkulerar Nixx runt oss som en ovanligt söt grå måne   . På kvällen tog vi det lugnt och kollade på en film som var hellre än bra ...  . "Flickan" eller nåt sånt hette den   .


_
I måndags var det jobba, äta, sova, dö (för att citera Per Gessle, iaf på ett ungefär   ) som gällde - fattar inte att man kan vara så seg som jag är på måndagar   .

_
I tisdags ... Hmm. Ja vad hände då? Jonas hämtade mig efter jobbet när han hade varit på långtur med alla bären. Min mobiltelefon dog   ... eller rättare sagt den absolut bästa knappen på telefonen, som strulat ett tag, slutade helt att fungera   . Jag vill ju under INGA omständigheter ha en Iphone (kom ihåg: jag ÄR flexibel och kan ändra mig   ) och min Sony Ericsson C905, som jag fick av Jonas när han var så snäll tog Iphonen som jag "fick" när mitt abonnemang skulle förlängas, är den absolut bästa telefonen jag nånsin haft   . Nu har jag iaf efterlyst en Sony Ericsson C905 i bekantskapskretsen och det verkar kunna lösa sig   . Fram för telefoner med knappar på!   Ja o så kollade vi på den sista av de tre filmer vi hyrde i förra veckan, en Alla Hjärtans Dag-film med 20 miljoner kända skådisar i och den var kul   . Klyschig som bara den och helt o-djup men KUL - jag gillar KUL   .

_
  

_
Igår, onsdag, var det dags för träning med Gruppen   . Vi började med platsliggning med skott och det gick bra, Yaxxon låg lugnt och fint med hakan i marken hela tiden   . Efter lite fika körde jag lite ditten och datten-träning för att kolla av några grejer - tung- och metallapportering, uthopp, skall, kryp och fritt följ    . Jag tycker att det gick bra. Metallen kastade jag ut i båskarna' för att han skulle få leta efter den inför grip (vill ju inte att han ska attackera den apporten heller och känner att jag måste utmana med utkast samtidigt) och det blev mkt bra. Inget morrande och hoppande på apporten, inget skrammel på vägen in och bra avlämnande   . Tunga apporten är "ren" vid gripandet nu men däremot är avlämnandet helt värdelöst   . Jaja. Får greja med det oxå. Krypet funkade bra igår och skallet har seglat upp som ett stabilt moment, bara så där   . Fria följet fungerade oxå helt ok, lite ofokuserad stundtals men inget allvarligt. Uthoppen med fokus UT börjar oxå ta sig men jag lär nog får leva med att han kommer att falla tillbaka till bakåtfokus om jag inte fortsätter nörde uthoppen   .

_
Frasse fick träna på inskick och anslutningar med Vicky som figge och det går framåt med det där helt klart   . Det är NÅT som händer i Frasse när Jonas ska ansluta, det känns som det är en gammal grej som man nog får fixa med alltid. När Jonas väl är på plats och klappar om honom i bevakningen så slutar han dutta med tassarna på figgen (det är det han gör lixom). Några anslutningar blev iaf jättebra (dvs. utan tassdutt och oro) och släppandena fungerade bra ... om man då inte räknar släppandet av gula coola bollen   .


_
Kajsa fick komma ut och göra coola trix med husse   . Tyvärr fick hon inte, trots otroligt tydliga viljeyttringar ā la Karlsson, hälsa på mojmoj' Irene och det var hon troligen missnöjd med men det kommer ju fler tillfällen   . Nixx var lite stelbent igår och öm i sina fossingar så han fick mest röja runt i sin egen värld och det är han ju väldigt bra på - Björnen   .


_
Ingen fysträning har det blivit för mig sen i fredags om man inte räknar långrundan i söndags och övriga prommisar med alla bären så ikväll ska jag göra ett seriöst försök att ta mig ut   . Har sovit skitdåligt den senaste veckan - sover i 2 timmar, vaknar och sen tar det en kvart att somna om ... Inte bja, inte bja   .

_
Det jag borde men inte gjorde är f.ö inte gjort än ... Silver Bullitt är jittesmussig', Frasse Fräs har klackeskor och jag har inte sprungit en meter   . Jag känner mig lixom lite spansk just nu, lite *maņana, maņana*. Typ   .

_
ANTAL STEG IGÅR: 12 405
ANTAL STEG I TISDAGS: 10 826
ANTAL STEG I MÅNDAGS: 12 362

ANTAL STEG I SÖNDAGS: 11 868

ANTAL STEG I LÖRDAGS: 15 281
ANTAL STEG I FREDAGS: 8 811

_
"Den som skrattar sist tänker långsammast."   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards