Palmstrands schäfrar

Direktlänk till inlägg 15 juni 2010

TISDAG

Av Nina Palm - 15 juni 2010 08:52

Andra semesterdagen   .

_
GUD så skönt det är att vara ledig ... Vädret hade kunnat vara roligare men det regnar inte och det blåser inte, det är inte minusgrader och det får räknas som helt ok ändå tycker jag   .

_
Igår tog vi en lugn morron innan vi åkte in till stan för att fixa lite grejer inför Marma   . Så klart har mina gåutmedhundenskor avlidit prick nu   - det har gått hål i tyget och mönstrena under sulan have seased to excist.  Åt lunch på Casa Mia - yummie! - och hälsade på hos Chrille och Eva i affären. Hej hej   !


_
På kvällen var det dags att röra på döfläsket och jag tog med mig Kajsa och Frasse på en powerwalk på ganska prick 6 100 steg som tog 46 minuter   . Väl hemma körde jag lite mage och gjorde några armhävningar    = Pass 36. Jag HATAR verkligen armhävningar måste jag säga   . MEN den som vill va fin ...   . Det var kul att inviga pulsklockan iaf ... mindre kul när jag försökte springa, både Frasse och Kajsa tog det som ett fyrfaldigt *tjohooo - raveparty*   . Var uppe i en puls på 180 inklusive kramp i armarna ... INTE bra, inte bra.


_
Jonas åkte iväg med Yaxxon och Nixx och tog en långis på annat håll   .


_
Sen blev det en lugn och skön kväll med film å så   .

_

Idag ska Jonas ta en runda till jobbets hundträning och själv får jag se vad jag hittar på ...Kanske nåt, kanske inget och det är helt ok för mig   . Vovvi ska få göra nåt kul iaf - simma en sväng kanske   ? Ska ringa vår hundvakt Andreas och bestämma detaljer inför överlämning av våra dyra Gråben till helgen   . Sen borde jag åka till bilverkstan för att visa dörrskadan på Silver Bullitt, som måste fixas i sommar + att jag ska kolla vad de tar för service, som det så klart är dags för när man ändå har plånboken på glänt   . Jaja.

_
Det var det om detta. Spännande semesterliv *haha*.

_
ANTAL STEG IGÅR: 17 156

_
"Turen ger inte bort nånting. Den lånar bara ut."  



 
 
Mariana

Mariana

15 juni 2010 10:24

Ledigt, Marma och hundgöra;) Jag vill osse göra! // Kraaaam

http://gormasblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Susanne

15 juni 2010 10:29

Så jäkla skönt att bara göra det man känner för..blandat med lite måsten, men måstena är ok så länge de leder till ngt skoj...typ Marma...

 
Cina

Cina

15 juni 2010 12:29

det är rätt - inte klaga på vädret som ju är som gjort för fritt-valt-arbete :o) Inget om att jaga ner på stranden, inget att skula för regnet.....väder som gjort för att följa "känslan" liksom.

http://yallayalla.cinasliv.se

 
Sabina

Sabina

15 juni 2010 13:02

Låter som en bra semesterstart, bara göra det man känner för är lyx!

Vad kul med Marma, hoppas ni får fint träna-hund-väder. Nu blev jag ju påmind om att bilen borde åka in på service...men det får bli efter några lönekuvert.

Ha en toppen vecka! Kramis

http://cityclickers.wordpress.com

 
Ingen bild

Hobbelotta

15 juni 2010 13:36

Härligt med ledigt och bara göra det som faller in. Vist en del måsten men de gör man när man känner för det. Nu närmar det sig med stora steg. Ska bli SÅ himla härligt!!!
Kramelikram

 
Noomi

Noomi

15 juni 2010 20:39

Underbart värre. Precis sådär som semester ska vara - ta dagen som den kommer :) Läger på gång också = ännu bättre!!
Kram

http://www.dizzyweb.se

 
Nina

Nina

16 juni 2010 07:43

MARIANA: Eller hur :-)! Det är så gött att bara vara ett tag ... Idag ska jag förhoppningsvis få till frisyren oxå, som somliga andra ;-).

SUSANNE: Måsten är inte helt fel, apselut inte :-). Bara det blir nåt vettigt av det i slutänden *haha*.

CINA: Jag håller med du :-). Jag tycker att solsken kan ha en viss stressfaktor i sommartider faktiskt. Nu hann vi inte så mkt kanske MEN vi fick iaf fixat buren till bilen *tjohooo*.

SABINA: Marmalägret är årets hundgrej :-). I love it! Inte lika lovely med bilservice men å andra sidan är det ju kul att slippa bli ståendes nånstans ... Livets stora frågor *fniss*.

HOBBELOTTA: Just därför vill inte jag boka in exakt alla lediga dagar, leeeeeedig är viktigt ;-). Det ska bli gött att komma iväg till den riktiga skogen och extra kul att ni är med på midsommar den här gången :-).

NOOMI: Konceptet semester utan tider att passa är helt och hållet min grej! Lägret ska bli hur kul som helst, jag menar alla goa vänner på ett ställe och en tjej som Heidi Koivisto som fröken, det är bara så 12 poäng som det kan bli :-).

Kraaaaaaaaam

http://www.palmstrand.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Palm - 19 november 2013 17:24

Nu har Palmstrands schäfrar flyttat igen, den här gången till Wordpress! Tack Eva Wallberg för hjälpen   ! Adressen är: http://bloggen.oneclick.palmstrand.se/   Hoppas att vi ses där!    ...

Av Nina Palm - 8 november 2013 08:42

Efter att ha förlorat många inlägg som plötsligt inte gått att spara, diverse säkerhetsproblem och en support som inte besvarar mail - bedrövligt på riktigt   ! - återgår jag till min gamla blogg.   Ni kan följa oss här:   Palmstrands schäfra...

Av Nina Palm - 4 november 2013 07:34


I helgen som gick gjorde jag och Yaxxon vårt 6:e försök i elit spår ... över ett år efter vår senaste spårtävling . Vi har inte riktigt haft nåt flyt i vårt spårtävlande och dessutom har vi säkert inte tränat spår som vi borde heller  . Jag tror att ...

Av Nina Palm - 31 oktober 2013 08:19

Själv har jag bollsinne som en verktygslåda men icke desto mindre är jag sjukt stolt över att bo i Sveriges Fotbollsstad nr 1 2013  ! Först vann LdB FC Malmö SM-guld    _   _Och sen följde MFF upp med att säkra sitt SM-guld på plastmattan i Borås...

Av Nina Palm - 28 oktober 2013 07:02

Som om det inte räcker med att jag nyss haft inflammation i mina axlar (åtgärdat) och alltid har mer eller mindre ont i mina hälsenor började mitt vänstra knä att bråka, helt plötsligt, i torsdags vid lunchtid. Trodde det var nåt övergående efter att...

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards