Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 2 januari 2012

Av Nina Palm - 2 januari 2012 08:21

Det blir en lite hackig blogg idag - fattar inte varför men Bloggplatsen funkar inte alls bra här hemma   . Det hänger sig och jävlas mest hela tiden så istället för att slösa tid på att skriva om så mellansparar jag lite nu och då   .

_
Idag har dagen startat lyxigt - rastade och servade Hobbisar ligger och nussar i varsinna hörnor och jag har inte ens stuckit näsan utanför dörren   . Tack tack   ! Har inga direkt planer för idag mer än att väcka Sebastian i vettig tid och fixa med duschdörrarna    (de är sprayade med Kalkosan redan). Sebbe ska läsa läxor, som han kommit lite efter med och så ska jag introducera stödanteckningsläxläsning - är man gammal plugghäst så är man   .

_
Nyårsafton firade vi med Jonas kusiner Malin och Magnus och deras vänner på en åker utanför Klagshamn ... ja i ett fint hus så klart   . En supermysig kväll med fondue till middag, marängsviss till efterrätt och skål i både skumpa och glühwein vid tolvslaget   . Värdarna Annika och Joen har en skidaffär i Limhamn så aftonen var minst sagt Österrikeinspirerad med Dj Ötzi-poppning (och Kufstein-sången   ) och - som sagt - glühwein vid tolvslaget. De kände till vårt gamla tillhåll i Österrike - Neukirchen am Gross Venediger - och tydligen har den hullan' blitt större och bl.a kopplats ihop med orten bredvid via liftsystemet   . Joen hade full koll på diskot Die Kanne och Sport Herzog - nostalgitripp de luxe   . Det här med skidåkningen la jag ner för många år sen men innan dess åkte vi skidor varje år i dryga 15 år, både på Dundret i Gällivare på påsklovet och i Neukirchen på sportlovet. Tyvärr hade jag bry med pjäxor, fick sjukt ont i fötterna när jag åkte skidor och till slut kostade pjäxorna mer än resorna och då tappade jag intresset men KUL var det så länge det varade   . Allt har sin tid .. typ. Hur som helst, en mysig nyårsafton blev det och Sebbe var nöjd med sina fyrverkerier   . Vid tolvslaget är det ok att smälla tycker jag men varken före eller efter.

_

Igår kan man ju lugnt säga att det rådde total lockkoma   . Nyårsaftonens krispväder som vi njöt av genom att gå en långtur på Revinge var ett minne blott och regnhelvetet och stormande var tillbaka med full kraft   . Just igår var det dock ganska ok med tanke på piggelingraden om man säger så ...   .

_
GOD FORTSÄTTNING till er alla   !

_
"Den som gapar över mycket är hos tandläkaren."   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards