Palmstrands schäfrar

Alla inlägg den 2 augusti 2013

Av Nina Palm - 2 augusti 2013 08:42

Jojomensan - idag åker jag, Sebastian och Hobbisarna en sväng till Åhus för att hälsa på mamma, pappa och - inte minst ... eller jo förresten, helt klart minst - Kajsa Karlsson  . Även familjen Johansson kommer att ansluta och det är ju alltid mysigt, med en liten familjeträff.

_
  
Åhus hamn    

_
Veckan har varit helt underbar vädermässigt eftersom det äntligen regnat och hela tillvaron känns lite grönare på nåt vis  . Hur som helst. Det har hunnits med en del iaf och numera ser framsidan av tomten INTE ut som om vi varit på semester i 7 veckor utan trädgårdstillsyn, den jättestora poolen har kommit och fyllts på (vilket gott och väl tog 10 timmar  ) och så har vi varit ute på kvällsträning i skogen med bästa hänget  .

_
  
12-mannapool - vi skulle eventuellt kunna ansöka om kortbane-EM   .

_
  
Grillning efter väl utförd träning och när solen börjat gå ner   

_
Kvällsträningen innebar för vår del att vi körde rapport med Yaxxon. 550 m grundsträcka och så ett par 100 meters förlängning. Förlängningen fick pga ett missförstånd inte ligga så länge som man hade kunnat önska och innehöll dessutom en rätt skarp vinkel så den gode Kamelkungen missade s.a.s "avfarten" och snurrade runt en del innan han kom rätt. Som tur var såg folket på C B-stationen så det var aldrig nån risk för vändande hund. Jag hade startljud från A   och det kan ha varit så att en bidragande orsak till den missade avfarten (vi snackar 70-80 m innan Yaxxon märkte att han inte följde nåt spår  ) var en viss överladdning. Efter tredje skicket tyckte jag att han stod lätt på sin högra framtass trots lindan och valde att stoppa där. Liiite markerade han allt när vi kom hem men jag kylde och grejade enligt konstens alla regler och igår var han helt ua igen och ingen värme eller liknande kändes från handleden och han hade/har full rörlighet. Benzon och Ajaxx gick 4 skick vardera och gjorde det med den äran  .

_
Faxe blev akut magsjuk i måndags efter att ha haft stopp i systemet hela söndagen ... han fick först raketbajs och på tisdagen började han spy som en tok (i samband med att han och väldigt många andra hundar var ute och letade efter en försvunnen person ... som f.ö återfanns genom att vederbörande dök upp på avtalad tid på ett ställe) och till sist kom det upp en bit av ett tuggben som han svalt  . Efter det att han bajsat och kräkts ner hela buren i radiobilen    och - alltså - fått upp tuggbensbiten tillfrisknade han snabbt iaf  .

_
Igår var det meningen att jag skulle fortsätta med trädgårdsfixet men tyvärr kom en gigantisk Frassespya (utan tuggben) och Jonas jävulska tandvärk emellan  . Det är en hel del hundar som varit magsjuka nu men eftersom Faxe i princip blev frisk direkt efter det att tuggbensbiten kommit upp oroade vi oss inte för magsjuka så det var ju lite chockartat när Frasse plötsligt vände ut och in på sin mage  . Tack gode gud att han inte var med i skogen utan stannade hemma för att vakta poolpåfyllningen med Sebbe! Så här i efterhand. Imorse var systemet iaf i det närmaste tömt och han verkade pigg och hungrig igen MEN han får vänta med mat till ikväll  . Han åt en rejäl hög med kattbajs igår morse och jag tyckte att spyan doftade åt det hållet när jag glömde att bara andas genom munnen   . Yaxxon är allt för ok - jag blir galen på att den hunden är så krånglig med sitt bajsande fast å andra sidan är han väldigt fast och fin i magen. Nog med skitsnack. Jonas fick akut tandvärk igår och den värken var INTE att leka med men tack vare bästa vännerna i världen   fick vi iaf tag på hard core-värktabletter så att han kunde åka och jobba natten och fixa tandläkartid i lugn och ro idag. 

_
Trädgårdsfixet får jag ta i helgen helt enkelt och så är det bra med det.  
_
BATTERIET I STEGRÄKNAREN HAR DÖTT!

_
"Varför ljuga när det finns så många sätt att säga sanningen på?"   


Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards