Palmstrands schäfrar

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

SNIPP SNAPP SNUT SÅ VAR VECKAN NÄSTAN SLUT :)

Av Nina Palm - 28 oktober 2011 12:20

2.5 timme kvar att arbeta den här veckan och det är ju rätt chockartat faktiskt med tanke på att det nyss var måndag   . Jag klagar ICKE   ! Fredagar is da shit även om man, som jag, gillar sitt jobb  .

_
Bloggplatsen har strulat en del idag så jag författar den här bloggen ryckvis om man säger så, mellanspara it is   . I onsdags var det träning med OnsdagsTÅRTgruppen och vi la fokus på de som ska tävla i helgen. En härlig träningskväll blev det även om Barabären fick stanna hemma och vila   . Det visade sig dock att helgens appelltävling ska gå av stapeln - lydnaden alltså - på en fotbollsplan utanför Sjöbo och även om det sparar körningar och milersättningar tycker jag att detta upplägg suger med kraft   . Nu står vi där med ekipage att heja på i Malmö på klubben, ekipage att heja på utanför Sjöbo och ... ja. HUR KUL E DE?! Allvarligt talat   ! Istället för en lång tävlingsdag med mkt publik och blomstrande affärer i marken blir det en vanlig lydnadstävlingsdag, dvs. den är slut vid lunch och sen åker alla hem   . Som jag ser det ordnar man tävlingar mkt för själva happeningens skull och för sammanhållningen och även om jag gärna hade haft klubben på ängen bakom huset så ... nä. Tävlingar ska vi ha på klubben! Basta   . Tummar hålles iaf för alla  !

_
Igår hade vi VerksamhetsPlaneringsdag på Hilton Hotell vid Triangeln och det blev en helt ok dag   . På förmiddan var det vanliga tugget om förslag för verksamhetsförbättring, effektivisering osv och på eftermiddan kom det ett par konsulter som höll i ett slags personlighetstest   . SDI hette metoden (Strenght deployment inventory) och i den tilldelas de olika personlighetstyperna färger - BLÅ,GRÖN, RÖD och en blandning av alla färger ett s.k "NAV". Jag var absolut mest röd men även en del grön så jag är officiellt RÖD/GRÖN. Eller - för att sammanfatta det - jag är en blandning av DIREKT STYRANDE/ANALYTISK SJÄLVSTÄNDIG. Jag var iaf inte ett dugg BLÅ eller  OSJÄLVISK VÅRDANDE.

_

MOTIVERANDE VÄRDESYSTEM FÖR RÖD/GRÖN:


Omdömesgill-konkurrerande. Angelägen om resultatorientering med förnuft, rättvisa, ledarskap, ordning och rent spel i tävlingar.


UPPSKATTAT RELATIONSSÄTT FÖR RÖD/GRÖN  (det relationssätt som "jag" sätter värde på):


Att tillhandahålla ett rationellt ledarskap som kan bedöma risker och möjligheter. Att vara beslutsam och pådrivande när alla fakta finns. Att utmana oppositionen genom ett genomtänkt förfaringssätt och genom strategi.


RELATIONSMILJÖ FÖR RÖD/GRÖN (omgivning/miljö där "jag" känner mig uppskattad):


* Strategisk, målmedveten, planerande.

* Komplexa, svåra uppdrag som kräver expertkunnande. Omgivning som ger erkänsla för uppnådda mål. Tillgång till tekniska resurser. Tillfällen att leda och utveckla vinnande strategier.


_
Sån är jag säger SDI och en del stämmer väl ganska bra även om jag gärna hade varit lite mer BLÅ till min läggning   . När jag gjorde Myers Briggs-testet blev jag personlighetstypen ESTP - en "doer", en görare som bl.a. inte är mycket för att gå på "magkänsla" när jag ska fatta beslut utan hellre går på fakta och sånt jag faktiskt ser, hör eller vet  . Ganska kul ändå, att man är som man är. Eller inte   ?

_
Efter VP-dagen kom Jonas och hämtade mig i garaget under Hilton och via Hemmakväll, där vi hyrde film, åkte vi vidare till Foodcourt och Happy Candy för att äta och köpa filmgodis. Väl hemma var det bara sjunka ner på locket och titta på film eftersom hundarna var färdigservade med långis på Revinge och kvällsmat   . Vardagslyx när den är som bäst!

_
Nu ska jag skriva klart dagens sista dom och sen bär det av mot Bara och helgen    ! Det enda jag är säker på är att helgen ska innehålla minst 2 sovmorgnar, hundträning och lite övertidsjobb    ... och ostbricka med vin visade det sig nyss   .

_
ANTAL STEG I ONSDAGS: 10 045
ANTAL STEG IGÅR: 5 677

_
Å så lite Janis Joplin:

_
"Freedom's just another word for nothing left to loose."   

 
 
Ingen bild

Cina

28 oktober 2011 13:44

jag bara älskar personlighetstester :) Meyers Briggs känner jag igen...minns inte vilken kombo jag fick men, den finns där hemma ;)

Janis Jopling <3<3 "oh lord wont you by me...."

ha en go' helg

 
Ingen bild

Annika & Papaya

28 oktober 2011 13:50

Sjöbo?? Hur många tävlingar har ni där? Låter jättetråkigt att inte ha klubbens tävlingar på just klubben.
De där testerna är jätteroliga - och jag mest röd, hm, för mycket röd:-)
Nåja, ha´nu en härlig helg med långa sovmorgnar!! Håller tummarna på att ni får tårtfrossa framöver!
Kram

 
Petra

Petra

28 oktober 2011 22:57

Ur "heja på" synpunkt hade jag också- även om jag jobbar sön em/kväll- föredragit alla ekipage på klubben :@. Nåja tum- och tasshållning i alla fall. Personlighetstester kan ju vara intressanta i lagom dos sådär.

Vad snyggt det blivit härinne med nya headern på samtliga pälsar<3! //kramar

http://www.petraoschafern.bloggplatsen.se

 
Susanne

Susanne

29 oktober 2011 08:00

Personlighetstest, hade kanske varit kul..eller...

Förstår inte heller varför de inte kan köra in till klubben, men Lars har väl närmre hem sedan, hihi.
Tycker nog att det skulle vara obligatoriskt att tävlar man på Malmöklubben så gör man väl.
kramis

http://svedalabrudarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Palm - 19 november 2013 17:24

Nu har Palmstrands schäfrar flyttat igen, den här gången till Wordpress! Tack Eva Wallberg för hjälpen   ! Adressen är: http://bloggen.oneclick.palmstrand.se/   Hoppas att vi ses där!    ...

Av Nina Palm - 8 november 2013 08:42

Efter att ha förlorat många inlägg som plötsligt inte gått att spara, diverse säkerhetsproblem och en support som inte besvarar mail - bedrövligt på riktigt   ! - återgår jag till min gamla blogg.   Ni kan följa oss här:   Palmstrands schäfra...

Av Nina Palm - 4 november 2013 07:34


I helgen som gick gjorde jag och Yaxxon vårt 6:e försök i elit spår ... över ett år efter vår senaste spårtävling . Vi har inte riktigt haft nåt flyt i vårt spårtävlande och dessutom har vi säkert inte tränat spår som vi borde heller  . Jag tror att ...

Av Nina Palm - 31 oktober 2013 08:19

Själv har jag bollsinne som en verktygslåda men icke desto mindre är jag sjukt stolt över att bo i Sveriges Fotbollsstad nr 1 2013  ! Först vann LdB FC Malmö SM-guld    _   _Och sen följde MFF upp med att säkra sitt SM-guld på plastmattan i Borås...

Av Nina Palm - 28 oktober 2013 07:02

Som om det inte räcker med att jag nyss haft inflammation i mina axlar (åtgärdat) och alltid har mer eller mindre ont i mina hälsenor började mitt vänstra knä att bråka, helt plötsligt, i torsdags vid lunchtid. Trodde det var nåt övergående efter att...

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards