Palmstrands schäfrar

Alla inlägg under juni 2011

Av Nina Palm - 15 juni 2011 08:05

Igår räknade jag ut att jag hade 16 morgnar kvar att stiga upp och hasa mig till Gruvan innan semestern och idag såg jag, när jag kollade i min kalender, att det bara är 11 stackars dagar kvar   ! Det har sina fördelar att ha haft en 2:a i matte, den saken är klar   .

_
Vad hände annars igår då? Jo, jag åkte ner till klubben för att träna lite med Yaxxon och för att vädra de gamla Gråbenen   . Både Cina och Gosia var på plats och efter traditionsenlig fika hittade vi en hörna på appellplanen att träna på   . Yaxxon fick fortsätta öva på de "ösiga momenten", dock inte framåtsändandet eftersom det var miljarder hundar och människor överallt. Höll mig till planen och värmde honom först (*klappar mig själv på axeln*)   . Vi började med apporteringarna och de gick ganska bra tycker jag. Avsluten på tunga apporten var väl så där fräcka men håller han bara fast apporten (som han gjorde igår) är det ingen disaster iaf   . Körde ganska många korta inkallningar med läggande och han var något mindre seg i röven på slutet iaf - får helt enkelt lära honom hur han ska lägga sig   . Det som var bra igår var att han la sig varenda gång utan betänketid. Han må vara seg i röven men han är iaf icke seg i hjärnan   . Avslutade men ett par riktigt tjusiga skall ā la elit - han skällde tätt och energiskt och stampade bara lite med framtassarna   . Hoppet då - när jag gick min runda provade jag lite varianter på ansatser och jag vet iaf en sak, längre ansats är inte the shit för min höjdhoppare   . Får han en lång ansats flackar han ut och brakar i som en riktigt dålig hopphäst så - nepp, jag ska få honom att sikta en bit längre ut på andra sidan (dock inte 5-10 meter eller så) men stå kvar på samma ställe som innan   . Det löser sig.

_
Kajsa och Nixx fick komma ut och vädra sig lite eftersom de fått två rundor redan innan på dan - det HAR sina fördelar med seniorer helt klart   . Efter tiotalet helt misslyckade kort på Kajsa med mobilen (hon tittar åt sidan, gäspar, blundar nästan automatiskt när kameran kommer fram) fick jag till slut till detta fina kort på henne med Gosias hjälp   .

_
 

_
Ikväll väntar ytterligare en tur till klubben och förhoppningsvis blir det nån vända framåtsändande iaf   . Innan dess ska jag försöka samla kraft till en långis med hela ligan - jag menar, nu är det ju plötsligt bara 11 dagar kvar att jobba   . Jonas och Frasse jobbar sitt andra kvällspass i rad, sämsta passen tycker jag, personligen alltså   . Kul att säga "Natti natti - syns på torsdageftermiddag!" på måndagkväll ...   .

_
_
ANTAL STEG IGÅR: 9 788

_
"En bohem är en person som räknar hyra och skatt som oförutsedda utgifter."   


Av Nina Palm - 13 juni 2011 09:24

Kajsa, som kom hem igår (innan fan hade fått på sig skorna - ska tilläggas   ) må vara gammal, lite rundare än förr och även lite gråare om nosen men än är det gott gry i tanten   . I sin glansdagar tog hon sig över 1.80 m rättuppstående Gunnebostängsel, rymde ur alla rastgårdar utan tak och klättrade över staket som en katt - allt för att slippa vara inlåst, komma till mojjan eller för att komma åt mat   . Man kan sammanfatta det med att hon hoppade väldigt bra överallt utom på appellplanen ... typ   . Imorse var det dags igen ...    Jag gjorde iordning Frasses frukost och ställde in den i sovrummet, där han har sin matbar, stängde grinden (spjälor, 1.10 m högt) och gick på toa ... Hörde inte ett ljud (dvs. inget islag med ett sketet betyg 8 där inte). DÖM min förvåning när jag kom ut, nypiffad och klar, och just hann se senior-Gråbenet sväva över grinden från sovrummet   ! Jodå - Frasses frulle var puts väck och Kajsa rapade förnöjt, uppflugen på schäslongen   . Hon skämdes icke en meter!

_

Mamma har bantat henne jättefint sen sist och det kan ju vara så att hon kände sig ovanligt hungrig efter vår morronlångtur   . Herrejösses vad de röjer, de där Hobbisarna. Kajsa och Nixx tacklas, brottas och låter medan Yaxxon springer runt runt (som jagad av arga vargar), alltid i högsta möjliga vegetation   .

_

MIN BROR Å JAG, VI HAR KRAMATS AV SAMMA MAMMA   
_
  

_
UNGEFÄR SÅ HÄR FAST VUXEN OCH SOMMAR DÅ ...

  

_
Helgen har varit helt ok trots att Jonas har gjort tre nattpass. I lördags körde Onsdagsgruppen en kvällsträning i skogen  t.ex   . Hur mysigt som helst - tyvärr var min kamera urladdad annars hade det funnits bildbevis - och även om jag inte la fokus just på att träna själv   var det bra svårt att lämna gruppen för att gå en långtur med Nixx och Yaxxon i skymningen. Yaxxon fick iaf ett uppletande som han skötte med den äran, riktigt tjusigt faktiskt  . Tur att övriga ekipage höll flitens lampa lysande   .

_
Igår var jag - som sagt var - uppe med tuppen och mötte upp spapersonalen (mamma och pappa) på Sturup för att hämta upp Kajsa   . Jag undrar vem som är hundvakt egentligen i den här relationen   ..? När jag ändå var uppe åkte jag och morronrastade hundarna och det var ju fullt ös jätteklös som gällde. När Jonas gick och la sig efter nattpasset gick jag oxå och la mig igen och sov över 2 timmar   . När jag hade vaknat till vädrade jag först Gråbenen innan jag tog Kamelkungen med mig ner till klubben för lite träning. Förra veckan eller de senaste 10 dagarna har vi nördat fritt följ, kryp i vinkel, läggande under gående efter mig + stege och igår bytte vi till ett nytt fokus, nämligen de ösiga momenten   : apporteringar, inkallning med läggande (fattar icke hur han är funtad, han springer lika fort varje gång även om han fått lägga sig 28 000 gånger ...), hopp (ytterligare en värdelös hoppare i familjen btw) och framåtsändande (där vi sannerligen behöver litta' mer ÖS). Apporteringarna gick bra igår - bra fart både in och ut och fina avlämnanden, tunga apporten är inte lika bra i avslutet som metallen men nu blir det fan ingen bolljävel om jag måste rätta in honom rakt ... kan funka   . Eller inte   . Inkallning med läggande är jättesvårt, han kommer i 190 och tvärnitar på ligg-kommandot oavsett avstånd men han behöver dk för att lägga sig ... eller han behövde dk nästan varje gång men på slutet la han sig ner självmant efter lite betänketid (stod och räknade till 10 innan jag gav DK) - en idé jag tror på, att de får fundera ut själva ibland   . När han la sig då fick han bollen direkt och betänketiden blev något kortare på slutet   . Hoppet har seglat upp som vårt gambling-moment all inclusive ... Han hoppar högt som satan men slår i om han är för "på" vilket han är rätt ofta eftersom hoppet är hans favvomoment. Slarvig med både fram och baktassar beroende på dag lixom ... Får klura på det där. Eller oxå är det helt enkelt så att världen ska vara glad att jag inte gjort karriär som hopptränare   . Framåtsändande-utskicken gick väldigt bra igår, brydde mig varken om grupp eller inkallning utan han fick trava iväg till sina burkar ett par gånger . När vi hade tränat första passet kom Gosia och Ajaxx ner och det var ju hur mysigt som helst att ha lite sällis i gröngräset   .

_
När Jonas hade vaknat och vädrat Fräserbilen åkte vi och handlade lite nödvändigheter för en perfekt söndagsmyskväll   . God middag, lite efterrätt och TV fick det bli innan kollegorna körde till jobbet för att göra sista natten för den här vändan   .

_
Idag får vi se vad som händer och fötter. Otroligt fint väder ute är det och ... ja. Det visar sig. Lägermejlet har gått ut till alla nu på morronen och det känns som att vi har läget under kontroll   .

_
ANTAL STEG I FREDAGS: 11 575
ANTAL STEG I LÖRDAGS:10 464

ANTAL STEG IGÅR: 11 845


"Det finns inget idiotsäkert - idioter är oftast genialiska."   




_



Av Nina Palm - 10 juni 2011 08:03

Jepp. I onsdags var det agilitymöte och medlemsmöte och igår var det dags för TS-möte   . Men men. Det var trevligt iaf och tog inte 100 år vilket ju alltid är positivt   . Efter mötet kollade jag först på när Carlzon och hans nyfunna polare Hjalle, Ingers jättefina risensnuservalp, röjde järnet i gröngräset   . Petra brukar ju kalla Carlzon för Bumbibjörnen men i mina ögon är han mer en Bombibjörn   . Fullt ös jätteklös och så bara kastar han sig in i brottningsmatcherna   .

_
Nåväl. Jonas var ju på K9-party igår så Silver Bullitt var lastad med tre schäferpojkar och min plan var att köra ett litet lätt lydnadspass med Frasse Tjo Fräs och ett med Yaxxon. Frasse var märkvärdigt fixerad vid en doft - vindade och höll på - och jag trodde ju att den otacksamma fan letade efter pappa men det visade sig vara en kissefläck med en arom som icke gick av för hackor. Var e brudarna lixom   ? Lyckades iaf etablera kontakt med busen och vi körde lite linförighet och stadga i sitt kvar, kryp och framförgående   . Det gick ganska bra tycker jag. Fria följet/linförigheten är han grym på - positionen är fantastiskt fin och han arbetar numera riktigt bra med sina bakben   . Förutom det var jag särskilt nöjd med sitt kvar:et och krypet. I krypet har han ju haft en tendens att stressa framåt och gärna snett åt höger, in framför fötterna på en   , men nu när vi nördat den rätt väsentliga skillnaden mellan LIGG och KRYP och arbetat in kommandot stanna så går det riktigt bra   . Lugnt och fint. Han är väldigt hörsam och har en jättefin samarbetsvilja och är man bara tydlig och lugn själv gör han allt enligt skolboken. I love Frasse - så är det   ! Fast helt perfekt är han icke, han tycker det är väldigt läbbigt att dricka direkt från en slang - MES  !

_
  
Frasse med en död och alltså helt ofarlig slang    

_
Yaxxon då. JO - jag har försökt skärpa till mig lite och intensivköra ett par tre moment per vecka/10 dar, lite som ett "projekt" typ   . Projektet just nu är: fritt följ, kryp i vinkel, läggande vid inkallning. Jag värmde (oxå nytt för i år - att värma INNAN träningen, inte under träningen   ). Fria följet gick riktigt bra - han börjar verkligen förstå att han ska hålla sig parallell i alla stegförflyttningar (skänkelvikning lixom) och det är ju svårast i höger- och bakåtstegisar men igår gjorde han det riktigt riktigt bra flera gånger (för att citera Sabina: kräkbra   ). Mycket nöjd med detta. Han har varit bra på att krypa i 90 gradersvinklar åt höger länge men haft svårt att manövrera in bakdelen ā la solfjäder i vänstervinklarna (på stället lixom) men efter att ha nördat detta ganska många gånger har detta plötsligt blivit en extremt kul övning    ... Nu ska han kasta sig åt vänster hela tiden istället   . Fick tala om för honom att ta sig samman och sen gjorde han några riktigt tjusiga raksträckor med vinkel vänster   . Läggandet övar jag genom att backa bakåt själv medan Yaxxon får trava efter och lägga sig när jag säger till - man kan säga att huvudproblemet är, att han lägger sig skitfort fram och väldigt söligt bak   . Han är vad man kan kalla seg i röven. MEN det löser vi - just nu är det viktigast att han förstår att man både kan behöva stanna och ligga när mojjan kallar och att man helst ska skilja på STANNA och LIGG   . Avslutade träningen med skall/tyst och där kunde han ju ha skällt lite tätare men va fasen - även solen har fläckar   .

_
 

_
Nixx fick komma ut och stajla lite han med     . Han gjorde alla sina coola trick och inväntade därefter folkets jubel och krävde karameller    . Man kan tro att han är shapad utav bara tusan - erbjuder diverse konster med en aldrig sinande inspiration   . Jag säger som Lotta brukade säga om Pruppen (Karamellkungen   ) - "Jag kör hans bil och bär hans karameller."     

_

_
Efter lite fika och så åkte vi hem - hittade en parkering direkt   -  och fixade med kvällsservicen innan nussedags. Oklart när Jonas kom hem, jag märkte nada men en ledtråd är helt klart ett sms i min telefon skickat kl. 04.13   .

_
Ikväll väntar ett intervallpass för oss och sen lite fredagsmys innan det är dags för nattpass för Jonas och Frasse. Imorron ska det förhoppningsvis bli NÅN form av skogsträning för mig och Yaxxon och kl. 05.00 på söndagmorron ska Kajsa hämtas på Sturup eftersom spa-personalen ska lämna landet en stund   .

_
ANTAL STEG IGÅR: 10 146

_
"Man kan inte köpa kärlek för pengar men de ger ett bra förhandlingsläge."   

Av Nina Palm - 9 juni 2011 09:02

Idag fyller Jonas år - grattis   !

_
 

Bild tagen för - skulle jag tippa - 42.5 år sen på ett ungefär   !

_
Imorse blev det lite sovmorron iaf och det var hur skönt som helst   . Jag skulle skjutsa Jonas till jobbet eftersom de har sitt årliga sommarparty ikväll, de däringa hundförarna i Malmö   . Själv ska jag på TS-möte och försöka hinna med lite Kamelkungsträning ... Jag är laddad  !

_
Igår var det först Agilitysektor-möte för min del, styrelsen har utsett mig som tillfällig sammankallande där eftersom Bodil avgått. Det blir nog bra. Efter sektormötet var det medlemsmöte och det flöt oxå på bra tycker jag   . Lite extra gosfaktor blev det för att Irene var nere och hade med sig lilla Cobra som tillsammans med sin brorsa Carlzon stod för underhållningen en bra stund   . Jösses vilka busar   . Jag tog ut Cobra på en liten kissetur tillsammans med Gosia och Ajaxx och jag, som själv har rätt sura hundar, blev sjukt imponerad av Ajje som lekte fint med den lilla svarta filurskan   .

_
Efter en mysig kväll på klubben bar det av hemåt och sen svimmade jag. Jag är INTE bra på tryckande värme   . Tack gode gud att det är lite svalare idag   !

_
ANTAL STEG IGÅR: 11 788

_
"Logik är ett systematiskt sätt att komma fram till fel slutsats på ett övertygande sätt."

Av Nina Palm - 8 juni 2011 08:05

Igår tog vi oss äntligen samman, jag och Jonas, och åkte ut till Bokskogen för att MOTIONERA oss själva   . Pass 32 blev ett intervallpass med powerwalk och löpning varvat och det var riktigt tufft pga tryckande värme och 4.5 miljarder mygg som jagade oss - paw rikh-titt   . Hur som helst så blev det en tur på ca. 8 km och efteråt kändes det hur gött som helst ... om man bortser från de 18 myggbett jag fick över hela kroppen men framförallt på benen, som har en minst sagt intressant profil nu - typ bucklig   .

_
 

_
Väl hemma var det dags för EM-kval i fotboll och ja ... vad zäger man   ? 5-0 till Zverige och hattrick av Zlatan   . Zlatan, som enligt zäkra källor befinner zig i zamma ztad zom jag i detta nu   - nämligen Malmö   .

_
 

_
Efter fotbollen tog jag ut Hobbisarna på en liten runda och sen blev det goggonanna för oss tre medan Jonas och den numera pigga Fräserbilen åkte till jobbet   . En matte vet vad en Frasse behöver - så är det   , dvs. lite extra god mat, lite extra fjanteri och klia bakom lilla örat   . Hanhundar är som karlar är mest alltså   .

_
Ikväll väntar medlemsmöte och lite annat på klubben och planen är att kicka igång intervallträningen med Kamelkungen igen - lite lätt.

_
ANTAL STEG IGÅR: 14 725

_
"Det vi inte gör idag slipper vi göra om imorron."   

Av Nina Palm - 7 juni 2011 08:34

Ledig i 5 dagar och ändå känns det som ... jaha   . Tror att jag håller på att utveckla en semesterlunk mentalt och det var INTE lätt att hasa sig upp ur sängen och ut med hundarna imorse   . Piggnade till lite när Fräset visade sig vara jittehungri'   - han har ju varit kass ett tag nu, först uppdagades en förstorad prostata (igen) och sen fick han ett sår i tassen som han opererade alldillis' själv så det blev infekterat = pencillin och i lördags - som lök på laxen - fick han öroninflammation   . Nu har vi pregat i honom pencillin sen i onsdags och örondroppar sen i söndags och under tiden har det lilla Fräset varit helsänkt och inte ens ätit   . Men IGÅR var han riktig sugen på sin kvällsmat igen och imorse åt han - som sagt - som en arg varg ... puh   . Grejen med vilda hundar är, att de blir extra sjuka när de är sjuka, det märks lixom mer om man säger så   . Tack gode gud att Yaxxon och Nixx varit pigga och fräscha och ätit som idioter iaf   .

_
Igår var det tropisk värme i Malmö - 28 grader   . Sebastian stannade hos Liam i söndags och eftersom vi skulle hämta honom igår tog vi en runda till Barabadet där det var knökfullt med folk   . Kiosken hade sålt slut på alla glassorter utom en, det fanns ingen varmkorv och ... man fick använda skohorn för att komma i poolen   . Vi orkade ligga där och bronza i ett par timmar bara och sen åkte vi hem till Jocke och Jennifer (Liams mamma och pappa) för att få med oss Sebbe + packning hem. Det blev lite fika och poolfix där innan vi åkte hem och käkade middag i hettan. Efter middan tog jag med mig Yaxxon ner till klubben för att träna och vara lite social   . Gosia, Sabina, Petra, Margareta och Cina var på plats från Onsdagsgänget + lite annat löst folk   , t.ex Jeanette och Catharina.

_
Efter lite fika och så tog jag ut Yaxxon för att fortsätta projektet fritt följ med parallella stegisar bl.a., kryp i vinkel till vänster och inkallning med läggande. Ja och så fick han galoppera över stegen några gånger oxå   , den gode Kamelkungen. Det var varmt som satan men träningen gick bra och det känns nog som att vi ska få till det faktiskt   . Åkte hem ganska tidigt för att få fatt i en parkering och sen hände det inte så mycket mer igår ... om man inte räknar åskvädret som drog över Malmö och gav en känsla av blitzkrieg   . JÖSSES vad det smällde och jösses vad ljust det blev. Läste i tidningen idag att blixten slagit ner lite varstans dessutom    .

_
 

(bild: Expressen) 

_
Idag är det Gruvan som gäller och sen får vi se. Skulle gärna vilja komma ut och gå en rejäl långis med pojkarna   . Behöver apselut röra på döfläsket   . Jaja - vi får se vad som händer.

_
Ja just ja. Kicki och Elvis (utan Ludret) var ute och debuterade i lydnadsklass 1 i Lomma igår och på grund av en försmädlig nolla på ställandet fick de ihop 124 p MEN de fick Hederspris för att de utsågs till Dagens trevligaste nybörjarekipage - icke så illa pinkat tycket jag   !

_
   

_
GLÖMDE STEGRÄKNAREN IGÅR OXÅ   .

_
"En dator gör att du kan slösa bort tiden på ett effektivt sätt."

Av Nina Palm - 5 juni 2011 21:24

Ledig sen i torsdags och en dag kvar och inte en enda semesterdag har det kostat   ! Nu ska man bara komma ihåg vad man gjort oxå ...   .

_
JO vi har varit på 13-årskalas hos den här tjejen   :
_

Grattis Fanny   !

_
Vi käkade gott och Frasse var oväntat ohyfsad - tiggde, hoppade upp på uppläggningsfaten för att provsmaka och avslutade det hela med att fördiska    .

_

Frasse som tar en paus i ohyfsigheten blir kliad av Max    .

_

Max och Sebbe motionerar   

_
I fredags mådde jag inte alls bra - huvudvärk och allmänt skittrött och på pissigt humör   . Det blev iaf en långtur med bären och fredagsmys med film innan Jonas var tvungen att åka till jobbet   .

_
Igår åkte jag till klubben för att träna lydnad med Yaxxon för första gången - egentligen - sen han blev en Elitkamel   . Först drabbades jag av träningskoma och sen blev kamelen snabbhalt för att sedan drabbas av kennelhosta. Fast det var nog mest träningskoma faktiskt - OM vi nu ska vara HELT ärliga   . Hur som helst så körde jag ett mkt bra pass fritt följ där jag var mest nöjd med stegförflyttningarna, där jag har en idé om att långskånken ska vara rak i kroppen eller parallell kanske man säger ...   när han följer mig och det var han   ! Kryp i vinkel åt vänster efter liten raksträcka gick oxå sjukt bra och stegen har han helt klart klurat ut   . Han halkade till och tappade balansen på en av uppgångarna, ramlade lite halvt om halvt lixom, och då stannade han och kände självmant in tass för tass, ställde sig rätt och gick vidare   . Väl hemma hade Jonas vaknat och vi stack iväg för att handla bikini åt mig och skor till Sebbe rätt omgående. Bikiniprovning är värre än döden är allt jag har att säga om detta   . Jag slutade äta och kastade mig ut på powerwalk direkt ... Vetefan om det hjälpte. Bikinin är icke använd   .

_
Imorse skjutsade jag Sebbe till Liam i Bara, de hade bestämt att de skulle till Barabadet   . Hem igen och vidare till Löberöd för att hämta ett recept på örondroppar åt Frasse, som verkar har fått en rejäl infektion i kroppen  , ingen reda med nånting just nu för det stackars Fräset med förstorad prostata, infekterat sår i tassen (pencillin) och nu en öroninflammation på det. 1000 tack snälla Irene för att du alltid ställer upp när det kör ihop sig   . Som recepttilltugg fick vi en banankaka   . Ja å så fick vi träffa Det Lilla Helvetet förståss   . Det Lilla Helvetet heter Cobra och det kan jag säga var en bekantskap utöver det vanliga - shit vicken babe   ! Flirtig, bitsk, busig, kaxig, cool och sjukt söt! Hade vi inte haft tre hundar hemma hade jag plockat med henne hem direkt.

_

_

_
Denna supersnäcka söker bruksintresserad, ganska rutinerad och tålmodig    fodervärd i Skåne   !       

_
Efter valpgos (eller egentligen valpbrottning) åkte vi raka vägen till Apoteket för att fixa Frasses droppar    och sen hem, rasta hundarna och så iväg till HUSET  .  Sebastian ville följa med dit så honom plockade vi upp på vägen (brun som en pepparkaka efter en dag i solen) och efter en mysig fika, lite genomgång av diverse papper och en rundvandring tror jag nog att vi ska kunna få igång nya hemmet sen    .

_

_
    

_
Efter hustitten skulle Sebastian lämnas hemma hos Liam igen och vi passade på att ta en fika med makarna Jarny innan vi finally begav oss mot Malmö för att leverera ett styck nödhalsband till Molle vår pålle   .

_
Sammanfattningsvis säger jag:

_
FULL RULLE KANELBULLE!   

Av Nina Palm - 1 juni 2011 08:47

Hmmm. Det är en rätt konstig tid nu - allt hänger lixom i luften i väntan på annat   . Satt just och räknade lite och kom fram till att det är 19 dagar kvar att jobba innan semestern, det är 33 dagar kvar till lägret, det är 44 dagar kvar till vi får nycklarna till vårt hus och 51 dagar kvar till vi flyttar in och 58 dagar kvar till vi lämnar vår lägenhet   . Ja å så är det 205 dagar kvar till julafton, 212 dagar kvar till nyårsafton och en enda dag kvar till Fannys 13-årsdag   . Carpe Diem - mmm eller HUR   ! Tur att det bara är 10 timmar kvar till vi ska hem till Susanne och fira Elit-Ulla med vin och ost   !

_
Det har inte hänt så vidare värst mycket i livet. I måndags var det meningen att vi skulle ut och powerwalka och vara sunda men det sket sig med kraft kan jag säga för både jag och Jonas drabbades av akut måndagskoma   och enligt alla komaexperter är bästa medicinen mot detta tillstånd en tur till Max   . Efter kalorier en masse kollade vi på film och tog det lugnt   .

_
Igår var det möte med SSM-funktionärerna på klubben   . Jag, Jonas, Leif och Thomas ska vara i skyddet (max 10 hundar har jag förstått) och vi har koll på läget   . Elitspåren ska INTE gå på Revinge utan i skooogen (thank you lord!) och söket och rapporten ska vara på SBK Ystads marker   . Innan mötet tog jag ett varv (fortfarande inspirerad av helgens övningar   ?) över de fönster som Irene inte kunde tvätta i lördags pga. ej torkad målarfärg så nu är det fri sikt på alla håll och kanter från vår klubbstuga   . När vi liks var igång konstaterade vi att hundstallet dels är en sanitär olägenhet, dels måste målas om så stackars Cina fick en inköpslista adresserad styrelsen för fix av även denna lokalitet   .

_
Efter mötet åkte jag ut på fritt hopp o lek med Pälsklingarna (Frasse placerad i karantän t.o.m igår pga hostan) och det blev ju ... livat   . Yaxxon slog personligt rekord i flintaryck, Nixx bar på stenar som aldrig förr och Frasse kastade pinnar med sig själv hela vägen   . Jaja. Man får vara glad över att de inte blir osams ... eller över att de har olika intressen kanske   ? Fast det är klart, allra gladast var jag nog över att vi inte fick möte med andra doggywalkers   .

_
Nu väntar långledigt   ! Vi startar - som sagt - med att åka till Svedala ikväll och fira elituppflytten och imorron ska vi åka till Önnestad och fira Fanny på hennes 13-årsdag   . Hon föddes i samma veva som jag flyttade till Malmö från Stockholm. Min då höggravida lillasyster letade och hittade faktiskt en lägenhet åt mig tillsammans med mamma och pappa   . Å så har det redan gått 13 år   ! På söndag har vi lyckats få en date med husägarna för lite mer info om huset och annat. Sebastian ville följa med och se huset och eftersom både Jonas och ena husägaren jobbar skift har det varit liiite bökigt att få till det hela.

_
ANTAL STEG I MÅNDAGS: 8 959

ANTAL STEG IGÅR: 11 959

_
"Carpe diem."   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards