Palmstrands schäfrar

Alla inlägg under april 2011

Av Nina Palm - 18 april 2011 07:56

Nixx (som vi faktiskt aktar efter bästa förmåga eftersom han är lite sliten efter ett dåraktigt liv   ) tyckte för nån vecka att sen att det var en kanonidé att passa på att kasta sig upp för halvtrappan med ett enda språng - det gäller att vara på hugget när inte mojjan är det  . Han slog sig nåt jävulskt på ena baktassen, som jag upplevde det, och sen dess har han haft det väldigt jobbigt   . Trebent och eländig stundtals och så har han haft svårt att hoppa upp i bilen och i soffan   . Så klart har jag klämt och känt på både tassen och benet men han har inte reagerat så jag har mer och mer ställt in mig på att det var ryggen som gick åt skogen (symtomen har varit typiska för ryggskada) OCH iom hans fyra onda tassar har vi inte ens tänkt en centimeter i riktning rehab, operation och gud vet allt. Inte en chans. Inte med Nixx   .  MEN så igår tog Jonas tag i att klämma och känna på den ena baktassen ordentligt och Nixx blev rasande och vrålade rakt ut   ! Det var alltså en tå som endera gick ur led eller fick en fraktur i trappincidenten och jag vet inte riktigt hur det gick till för imorse var han betydligt bättre i sin hälta   . Än hänger han alltså med - Travemündefärjan   .

_

I onsdags kom GB till Skåne för att hålla träningshelg för 10 stycken ur Onsdagsgruppen - tyvärr fick vi köra "först till kvarn"-metoden  eftersom vi är så många - men de som inte "kom med" fick så klart vara med att lyssna   . Jag var på tjänsteresa i Båstad tors-fre så jag missade första dan men i lördags (när vädret fick en formsvacka   ) var jag och Yaxxon oxå med på banan   . Min plan var att köra fritt följ, tunga apporten och framåtsändandeutskick. Fria följet gick oväntat bra - antar att jag skärpte mig - och det enda som egentligen är mindre bra är språngmarscherna som jag fick nörda en del för att hitta rätt tempo   . Han är ju ingen liten kort kille, Yaxxon, och om han slår över i galopp går det åt helvete med kraft för positionen om man säger så   . Tunga apporten blev bra med mer explosionsartad belöning + mindre ältande och utskicken ska jag ägna veckan åt att fixa till - dock ej med icke synliga bollar för just bollar är too much för Yaxxon. Ska prova imorron tänkte jag   ! Frasse och Jonas jobbade med akilleshälen nr 1 - kvarstannade i sitt och plats och avslutade med en appellgenomkörning som gick bra . Lite väl livat men bra   . Roligast ändå var att platsliggningen i grupp fungerade. Jag tror att alla hade en kanonhelg för det var ju ingen pigg och peppig skara som lämnade klubben igår   . Förarna hasade runt som zombies och hundarna liknade gamla bryggarpållar allihop   . Vädret var kanon till 66 % - soligt både fredag och söndag   - och inte fullt så värdelöst till 33 %. Återigen ett stort tack till världsgod lunch x 2 signerad Mariana och Göran, frulle signerad Sabina och Lotta, mumsigt fikabröd, lyxkaffe Mattias style och en allmänt härlig hundhelg   !

_
LITE BILDER DÅ ALLTSÅ:

_
 

Hundarna fick inte spö - det var det bara människorna som fick    

_

Språngmarsch i rätt fart     

_

Vanlig marsch   

_
 

Tung apport - Yaxxon + några grästuvor   

_
 

Like it    


_
 

Utskick

_

Frasse på väg mot apport   

 _
 

Schysst gripande   

_
 

Platsliggningstajm   

_

Kattis AKA Kicki och Elvis AKA Snällvis   

 _

Khan lär sig apportering   

 _
 

Nina, Thelma och en stege  

_

Susanne och Ulla   

_

Vicky och Yvonne ... f'låt YOHNSSON   

_
 

Ajaxx med apport   

_
  

Mattias och Grym-Trym   (ja och så lite halsfluss då förståss)                      

_
VÅRA BILDER FINNS HÄR

SABINAS BILDER FINNS HÄR

MARIANAS BILDER FINNS HÄR
_
Ingenting är omöjligt; om du inte vet vad du pratar om."  







Av Nina Palm - 13 april 2011 08:26

... är ju fabulous att starta dagen med   ! Traskade i godan ro ut på min runda i regnet (ska tilläggas) och plötsligt kastade sig både Nixx och Yaxxon vrålande rakt in i en häck som omgärdar en hundrastgård   ! Jag hade inte en chans, regnhala koppel - inte beredd ... försökte få grepp och bröt 3 naglar på kuppen.SATAN - för naglarna har verkligen vuxit till sig och blivit långa och fina   . Jag har aldrig tappat hundarna förut men idag hände det alltså, inga skämsgrimmor på och regn ... ouppmärksam   . Anledningen till detta ytterst traumatiserande morrondrama var att de 2 lurviga old english shepherd-liknande antagonisterna (som kommit rusande lösa mot oss och skapat tumult 2 gånger förut) befann sig i hundrastgården. Jag har inte sett till dem på 100 år och trodde glatt att de hade flyttat eller - inte så finkänsligt kanske - dött   . Men icke. Så NU vet jag det - de inte bara lever utan uppehåller sig fortfarande i en park nära mig   .

_
I måndags jobbade Jonas dagpass och skulle hämta Sebastian efter jobbet så mitt jobb blev att handla och gå på långis med Hobbisarna   . Vädret var helt underbart i måndags och det funkade alldeles utmärkt att gå i tröja och väst   .  Efter rundan körde jag 2 omgångar uppletande med Yaxxon. Eller uppletande och uppletande - två uppletandeÖVNINGAR kanske man kan säga   . La ut 4 föremål på rad och så fick han APPORTERA dem som folk   . Det gick bra och det verkar som han fattade sambandet mellan jubel (och karameller) och att hålla fast prylarna hela vägen in till mamma. Får nörda detta i den mån jag hinner   . Väl hemma borde jag ha tagit mig samman och åkt och till klubben för träning av framåtsändandet MEN jag drabbades av akut hundägandeallergi och slapp tack gode gud kvällsrundorna helt och hållet   .

_
Igår var jag ganska duktig på jobbet - skrev hela 4 domar och förberedde 3 - och efter jobbet åkte jag till gymet för att ÄNTLIGEN köra Pass 24 (springa 20 minuter + överkropp)   . Tyvärr har jag fått ont i min högra axel igensen några dagar, den här gången är det dock inte supraspinatustendinit, den diagnosen vet jag hur den känns   , utan ontet sitter på ett annat väl avgränsat ställe. Dags att fixa diklofenak igen - värsta langarverksamheten lixom   . Jonas hade långrastat vovvarna så det var bara för mig att sjunka ner på locket och njuta av kvällen inomhus - utomhus regnade det och blåste med kraft   . Kollade på en film - The social network - som handlar om Facebooks uppkomst. Bra film tycker jag så tummen upp för den  . En annan film som vi hyrde i helgen - The American med George Clooney - var dock helt värdelös, det hände ingenting och så hände det ingenting och sen dog han   . VARNING VARNING alltså!

_
Idag regnar det vidare i Malmö och jag hoppas sannerligen att det slutar till ikväll. Gruppträning ligger på schemat och så kommer GBA till Malmö för en träningshelg med oss   . Jag har 3 projekt inför helgen: fria följet, framåtsändande, övergången mellan inkallningen och framåtsändandet och så tunga apporten. Känns lagom.

_
ANTAL STEG I MÅNDAGS: 12 588

ANTAL STEG IGÅR: 11 567

_
"När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd."  

Av Nina Palm - 11 april 2011 07:52

Ja jösses. Måndag ... redan   . Hur gick det till   ?

_
Helgen har varit bra men - som sagt - för kort. Det som har hänt är att Silver Bullitt fick komma hem i lördags   - snacka om service! MB Bilverkstad på Lundavägen sa att det skulle ta 1 - 1.5 vecka och jag hade ju räknat med 1.5 vecka förståss (= hämta nu på onsdag) MEN i fredags ringde de och sa att de eventuellt skulle hinna klart till 16.00   . Nu blev det inte så men verkaren åkte in till verkstan och gjorde klart det sista och städade ur bilen på lördagmorron   .

_
Hämtade bilen och sen åkte vi ut till skogen för lite träning med gruppen, som var väldigt liiiten för att vara Onsdagsgruppen   . Det var bara jag, Jonas, Sebastian, Vicky och Lotta som var ute - desto smidigare spårfördelning alltså   . Jag trampade ett spår till Frasse som blev 1800 meter långt trots att jag hade bestämt mig för att inte gå sååå långt   . Fokus på apportmarkeringar var planen men så blev jag lite exalterad där mitt i alltihop och innan jag hade fått in alla klurigheter var jag hur långt bort som helst från bilarna. Oops   ! Frasse var dock nöjd med upplägget och redde ut det hela bra. Han missade en apport, samma apport som han missade sist - ett glasögonglas - men i övrigt ... är det en ren fröjd att gå bakom honom i ett spår (och att slippa hålla i linan medans   ). Yaxxon fick oxå ett ganska långt spår med 3 skogspinnar (inte SBK-style vilket tydligen innebär en tjocklek på 2-2.5 cm   ) och 3 vanliga apporter. Gjorde 3 påsläpp på spåret och de gick bra - lite väl fort kanske men ... ja. Man kan inte få allt. Han slarvmarkerade de två första skogspinnarna så jag la ner lite extra tid på den andra vilket innebar att den tredje markerades perfekt   . Vi hade ett ganska rejält tapp på slutet men genom att vi gick bakåt i spåret ordnade det upp sig ... Nu är det "bara" upp till mig att försöka komma ihåg var i all världen vi kommer ifrån nästa gång   . Får kanske köra toapapperstricket   ? Yaxxons uppletandet var hyfsat - lite slarv vid någon avlämning och ytterligare en diskussion om UT!. Får jobba stenhårt med framförallt avlämningarna nu innan det är tävlingsdags   .

_
Efter träningen åkte vi ut till Lilla Huset På Prärien för att titta på C-kullen tillsammans med Sabina, Petra och Margareta   . Irene bjöd på fika och vi gosade med heffaklumparna   . Jättefina valpar - vilka pälsar och vilka mysljud de presterade när man gosade med dem   .

_

Sebastian med lilla kolsvarta Cobra     

_

Petra med den inte så slanka Carlzon     

_

En C-lump     

_
Väl hemma var det redan matdags och när vi hade konstaterat att det bara var mög på samtliga kanaler (vilket är ett under i sig   ) gick jag iväg och hyrde film   .

_
Igår hade vi inte en enda tid att passa   ! Love it. Framåt eftermiddan samlade vi dock ihop oss och åkte iväg för att köpa årets första mjukglass i (f'låt) Limhamn   . Hur gott som helst i 15 graders värme och solsken   . Efter glasseriet bar det av till klubben för lite träning och - skulle det visa sig - gruppsammankomst   . Leif, Susanne och Benzon var på plats, Cina och Yalla var där och sen kom Petra, Sabina och Khan och Kattis och Elvis   .

_
Frasse var lite övervarvad tyckte jag men det blev ändå ett helt ok lydnadspass med kryp och apportering framförallt + passiv markeringsträning   .

_
 

Uppsjungning   ?

_

Full rulle kanelbull med apporten ... i halsen     

_

Håll rätt - håll fast     

_
 

Allt detta jobb för att i slutänden få detta    

_
Yaxxon var i toppform MEN jag skärpte upp honom ganska bra ändå tycker jag. Fria följet gick väl helt ok men inte som det kan gå - han var för PÅ lixom - trängde en aning och envisades med att stampa mig på foten i halterna   . Jag hade gett oss en 8:a i skarpt läge. Inkallning med ställande är han jätteduktig på - jag fattar inte att han ens kan stanna ...   . Efter en liten paus körde vi kryp-skall-tung apport-hopp i serie tävlingsmässigt och det enda som gick kass var tunga apporten där han jönsade med apporten à la ruska livet ur en nyfångad kanin och "råkade" tappa den   . Jag gjorde så klart om momentet för så där kan man ju inte ha det lixom ... Krypet gick bra tekniskt men han kröp helt klart för långt fram. Det är ett under att han hamnar rätt i halterna varje gång - jag fattar inkentinken   . Skallet kanon igår igen med ordentligt kommando och hoppet gick bra   .

_
 

Bister mojja    

_
_
  

Tvärnit är på G   

_
 

Stannat    

_
 

Kaninjaktsattityd   

_
 

Tjusigt på ett sätt iaf    

_
 

Tjusigt på ALLA sätt   (som jämförelse alltså)

_
Jaja. Khan fick bl.a leka med sin brandslang.

_

_

_
 

Intressant min        

_
Kattis och Elvis fick öva sig på att leka som belöning och det var en utmaning för Kattis som hävdar att hon saknar kroppsspråk   . Jag tror däremot att hon kan göra sig förstådd   .

_
  

_
  

_
Fler bilder från igår finns HÄR   .

_
Väl hemma skulle jag greja med uppdatering av hemsidan i min nya dator (den som Dr Mattias lagade) och man kan ju lugnt säga att det förstörde min kväll. Vetefasen vad det var som hände men alla Å,Ä och Ö på vissa sidor blev ... nåt helt annat - typ "?î,½"   . Ser verkligen fram emot att gå igenom ALLA sidor och fixa till. NOT   . Somnade av ren aggression vid 22.30-tiden   .

_
Idag väntar en helt vanlig måndag på jobbet först och främst och sen bär det av hemåt för lång utgång med Hobbisarna i vårvädret   + sakletningsbootcamp för Yaxxon Palm   . Kvällen lär ju ägnas åt 112 Poliser, fix av hemsidan (kommer att ta en vecka detta ... minst   ) och lockmys   .

_
ANTAL STEG I FREDAGS: 7 869

ANTAL STEG I LÖRDAGS: 14 697

ANTAL STEG IGÅR: 10 166

_
"Plastpåsar finns i en enda storlek: lite för liten."   


 


Av Nina Palm - 8 april 2011 07:53

Äntligen är den tre veckor långa SPT-utbildningen slut för Jonas - äntligen, äntligen, äntligen   . (Fråga mig inte vad förkortningen SPT betyder exakt men det är en taktisk insatsutbildning - så mycket vet jag - som ska komma till nytta vid fotbollsmatcher, demonstrationer och sånt   .) Det är oklart vem som är gladast över detta kursslut men jag tippar att det är dött lopp mellan mig och Frasse   . SÅ mysigt det var att bli hämtad efter jobbet igår, att gå varsinna hundrundor och sen fika samtidigt   . För att inte tala om imorse när jag bara behövde gå lilla vädringsrundan med Pälsklingarna och ge dem mat för att husse är hemma   .

_
Igår - efter fikat - satte jag mig i Djävulsmaskinen och styrde mot Lunds Lasarett för att hälsa på pappa   . Han satt upp och var mest irriterad för att sjukgymnasten inte hade kommit och för att han inte fått gå med sin gåstol mer än några futtiga metrar med hjälp - "på det här viset kommer jag ju aldrig igång"   . Han verkade i vanlig ordning helt ha förträngt att han blivit opererad i över 6 timmar i ryggmärgskanalen i förrgår   . Hur som helst hade han beställt en gåstol hem av kommunen - "så den är på plats när jag kommer hem". Allt verkar ha gått bra iaf och efter lite snack med syrrorna om att de ska hålla ett öga på honom så han inte får för sig att börja träna själv  åkte jag hem.

_
Väl hemma blev det lock-mys all inclusive vilket innebar att vi delade soffan med samtliga pälsar i omgångar - a whole lotta' lovin' goin' on ... typ   . Det gäller att passa på nu för snart kommer GBA och då blir det lockmys med ordning och reda som kommer att gälla   .

_
I onsdags blev det ingen träning med Gruppen för oss utan jag stannade hemma med alla pojkarna. Mummade av hemmet, vattnade blommor och diskade och tog det lugnt   . Avslutade kvällen med en 50 minuters powerwalk med pojkarna och sen blev detta goggonanna helt enkelt   .

_
Ikväll kommer Sebastian och planen är fredagsmyyys. Skulle egentligen ha kickat igång gymträningen idag men det får vänta till på måndag faktiskt   . Imorron väntar skogsträning och efter det ett besök i Lilla Huset på prärien för att beskåda de två senaste Demonerna - Cobra och Carlzon - tillsammans med fröknarna Grönqvist   .

_
ANTAL STEG I ONSDAGS: 13 387

ANTAL STEG IGÅR: 8 806

_
"En bohem är en person som räknar hyra och skatt som oförutsedda utgifter."   

Av Nina Palm - 6 april 2011 07:43

Ute är det rätt trist väder - grått, blåsigt och regnet hänger i luften   . Not så skitkul MEN det regnar alltså inte, det snöar inte heller och det är ganska varmt ändå   . Typiskt läge för en köpelatte   .

_
Igår blev min pappa som är 69 år opererad i 6 timmar på Neurokirurgen i Lund. Han har spinal stenos (deluxe-varianten ska tilläggas   ) och han opererades för 20 år sen, ganska exakt, men det är en progressiv sjukdom där ryggmärgskanalen utvecklar förträngningar hela tiden och igår banade de väg för nervbanorna i ländryggen. Igen. Det är ett stort och riskfyllt ingrepp men han mår efter omständigheterna bra   . Jag förstår inte hur han orkar vara så stark. När man vet att han åkte på 2 veckors utlandssemester med bruten överarm (ramlade och "fick lite ont i armen" på hotellet där de övernattade innan flyget gick ...) förstår man hur ont han alltid har och jag är full av beundran att han orkar, dag ut och dag in   . Om sex månader ska han genomgå samma operation i nacken. Igen.

_
  
Min pappa där han trivs bäst, i sol och värme    

_
Igår var det en ganska vanlig dag på jobbet men till skillnad från hur hur det varit de senaste tre veckorna var Jonas hemma så pass tidigt att han kunde hämta mig från jobbet strax före 16 och jag slapp hundrundorna   . Efter lite fika och sånt passade jag på att använda mig av hushållets enda bil - Djävulsmaskinen - för att först åka och hämta datorn som Dr Mattias lagat   och sen rulla ner till klubben för träning med Yaxxon   . Gosia, Sabina, Margareta och även Vicky dök upp och vi fick till en riktigt bra träning allihop   .

_
Yaxxon fick framåtsändandeträning med grupp och allt och han skötte sig (och jag skötte mig   ) riktigt bra. Använde lina men den behövdes knappt så på slutet fick den ringla efter löst på marken. Just igår var han en aning kort men det är inget jag bekymrar mig över eftersom just gaspedalen är väldigt välfungerande på Kamelkungen   . Fortsatte med kryp - där jag gick rakt och "hittade takten" till på köpet   och det enda som behövdes var lite finslip i avsluten. Inkallning med ställande med kommendering gick oxå riktigt bra (avslutade med fördröjning efter ställandet där Gosia kommenderade "kommendera" 27 gånger u.a.) Margareta höll dock på att få hjärtstillestånd av mitt stanna-kommando men förstod iaf vitsen med det   . HERREGUD vad han springer fort, Yaxxon   ! Elit-skall blev det oxå och han har sällan skällt så tätt och fint som igår ... det enda som krävs är alltså ett ordentligt skall-kommando   . Träningen avslutades med kommendering av fritt följ och det var jag inte alls nöjd med - studsigt, slarvigt, skall i halterna och allmänt överladdat   . Visst blev det snyggt när jag gick allting i långsam marsch men det går ju inte att hasa runt på det viset när det är tävlingsdags   . Det ska jag sannerligen jobba med under träningshelgen med GBA + att jag ska hitta ett sätt att gå från inkallning med ställande till framåtsändande under ordnade former. Lugnaste valpen i kullen - yeah right   .

_
Ajaxx tränade på sitt appellprogram - vi snackar sjukt finslip där ... SHIT så fint det ser ut     och även lille Khan hade en riktigt bra dag på jobbet   . Yohnsson var oxå en duktig pojke - det såg vi allt   .

_
Imorse började jag - som jag gjort sen i fredags faktiskt - morronen med en tur med alla pojkarna, Nixx och Yaxxon i sina skämsgrimmor och Frasse, som verkligen kan konsten att gå i koppel  , utan skämsgrimma. Lite stolt är man allt när man traskar omkring med dem för stiligare gossar finns icke att uppbringa   . Ikväll blir det ingen träning för mig eftersom Jonas har avslutning på kursen (tack gode gud!) med middag och övernattning och även Frasse är hemma. Det kommer icke i fråga att han först ska ligga hela dagen i bilen och sen hela natten. Gossarna är ensamma hela dan och det finns inte på kartan att de endera ska ligga i bilar (har världens bästa träningskompisar som erbjudit skjuts och burar  ) eller vara ensamma hemma ikväll med. Planen är en lååååång powerwalk   . 

_
 


ANTAL STEG I MÅNDAGS: 10 541

ANTAL STEG IGÅR: 10 789

_

"Två fel gör inte ett rätt men tre höger gör en vänster."   


 

Av Nina Palm - 4 april 2011 09:54

...   . Jepp idag började jag min dag med att åka iväg och lämna in Silver Bullitt hos plåtverkstan för reparation och jag har ett svagt hopp om att byte av förardörren och vänster framskärm och lagning av sidodörrströskeln bara tar den här veckan   . Jag menar - det ska ju bara bankas till och svetsat på ett ställe, resten ska bytas ut - dvs. köpas färdiglackat och klart från Volkswagen   .

_
Helgen då? Jo i fredags vid kl 19 åkte vi iväg (Jonas kom hem vid halv 7   ) för att shoppa nya Nike-byxor till Jonas på Stadium och för att storhandla på Citygross (vuxenpoints oh yes   ) . Klockan 22.01 var allt instuvat i skåp, kyl och frys, hundarna var rastade och köttet som skulle ätas på vår grillpremiär i lördags låg i smarrig marinad   . Ett glas rött senare var jag färdig för himmet'   . Herregud alltså.

_
I lördags var jag uppe med tuppen eftersom jag helst ville tvätta Silver Bullitt inför bytet till sommardäck, utan att först behöva stå i kö i timmavis   . I lördags var det nämligen "jag borde verkligen tvätta bilen"-väder, dvs. vårvarmt och uppehåll. Bytte däcken och när jag ändå var i närheten av fackmän passade jag på att be dem byta ena framlampan som varit trasig sen förra året ... typ   . Väl hemma strålade solen från en klarblå himmel och efter dusch och fix åkte vi ut och gick en rejäl runda på Revinge innan vi åkte hem till Sophia, Fredde, Nicole och Vincent för att grillpremiära, dricka gott och bara mysa   . Pojkarna fick bo i Aldos rastgård och de skötte sig jättebra. Det var mest Vincent som hade bry med att det plötsligt fanns tre extra "Aldosar"   . När vi hade försökt reda ut begreppen (Vincent är 3 år) hade vi plötsligt 4 Frassar istället   . Hmm. Jag känner att min pedagogiska förmåga har viss förbättringspotential   . Efter en supermysig kväll med rubbade mängder god mat (surdegstoast till förrätt laddad med chevréost, honung, pinjenötter, Jonas specialmarinerade fläskkarré, ugnsrostade rotfrukter och potatis, 2 olika sorters sås och en saffranspannacotta med hallon till efterrätt och the usual 2 kilo smågodis) somnade vi som bumlingar   . På morronen käkade vi frukost i lugn och ro innan vi tog oss ut till Gruppträningen i Vomb   . Även Sussie - i egenskap av länsresurs - kom förbi och sa hej tillsammans med finaste pappsen och systeryster Mixa.

_

Qurare Bosco     

_
Yaxxon fick börja med uppletande i en kuperad ruta - 5 föremål lite varstans och han letade verkligen jättefint   MEN the grej of the day var att spotta varenda föremål innan avlämnande   . Det har han inte gjort på 100 år så jag ser det som en tillfällig sinnesförvirring efter en natt i rastgård + hundrum   . Man har ju hört om travhästar som har svårt att sova borta om de ska prestera på topp lixom   . Nåväl. Spårupptaget skötte han däremot med glans   .

_
 

Mot rutan    

_

Herregud vad den pojken laddar   

_

Glappkäft   

_

Åtgärd: lek med grejerna ... igen   

_

Frasse gjorde sitt livs snyggaste uppletande igår - ut på djupet alla skick och inget "vika av på mitten"   . Han klöv en grej (perfekt - så nu har vi 2   ) och man kan säga att det här med att släppa föremål innan avlämnande INTE är ett issue för den hunden   .

_

Frasses tur   

_
  

På väg   

_

Fullt ös jätteklös   

_

Är det inte det ena så är det det andra - LOSS (för ända in i självaste helvete)   !!

_
Det är Sabina som tagit bilderna och över 250 bilder från helgens grupprelaterade träning finns HÄR   . 

_
Efter träningen tog vi en rejäl runda med alla pojkarna innan vi for hem för att omedelbart parkera oss på locket för en minut på lilla visaren   . Kvällen blev lugn och fin bortsett från att vi hade tvättstugan       . Det gäller att ladda när måndan väntar lixom och som tur var var det en bra och - framförallt - NY Beck-film på en av filmkanalerna   

_
ANTAL STEG I TORSDAGS: 14 067

ANTAL STEG I FREDAGS: 15420
ANTAL STEG I LÖRDAGS: 12 007
ANTAL STEG IGÅR: 9 248

_
"Det viktiga är inte hur man har det utan hur man tar det."   


     


Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards