Palmstrands schäfrar

Direktlänk till inlägg 30 december 2010

TORSDAG - NÄST SISTA DAGEN 2010

Av Nina Palm - 30 december 2010 22:18

Nu är klockan ganska sen och de senaste 5 timmarna har jag ägnat åt att försöka förstå mig på min nya telefon (eller vad man ska kalla grejen i fråga ..   ?) en Iphone 3   . Jonas har blivit med Iphone 4 - dags att byta på abonnemanget   - och jag fick ta över 3:an, känns lugnast för mig att vara ett steg efter   . Jag har ju knappt vågat svara i Jonas telefon förut pga teknisk fobi men IDAG - mina vänner - har jag svarat på MITT första samtal (*hej Sabina leg. trappterapeut*)   . Facebook är installerat och hej å hå   . Jag har ju vågat vägra touchtelefon länge men ... nu var det alltså dags. Jag är alltså en mycket flexibel person med måttot "man kan väl ändra sig!?"   .

_
  

_
Har varit ganska knockad av hosta och elände den här veckan - för jävelen alltså   ! I måndags jobbade jag så fint så och efter jobbet mötte jag upp Jonas på stan för att shoppa lite för julklappspengarna   . Jag hittade bl.a en lååång chiffongskjorta (i tragisk storlek pga mina brottararmar *hrmpff*) och en annan fin topp - däremot hittade jag inga jeans som passade både upptill och nertill   . Jonas gjorde däremot storslam vilket inte är helt vanligt i reatider för honom   . Iofs var det inte en meter rea på två av de tre tröjorna men ändå   . På kvällen käkade vi gott, drack lite vin och laddade för ledigt   .

_
I tisdags var vi på Anettes begravning. Jättemånga - säkert 100 - människor hade slutit upp för att säga hejdå till Anette och det var verkligen en tung stund men fint ändå   . Anettes svägerska Tina tog bilder och efter moget övervägande lägger jag ut en här i bloggen, så att alla vänner som inte var där får se blomsterprakten som Anette fick som en sista hälsning. Mina tankar är fortfarande hos familjen. Och hos Gosia.

_
  

_
Igår, onsdag, gjorde vi inte många knop   . Min hosta var grym. Det enda som hände var att vi tog oss iväg till Apoteket och till ICA. I övrigt blev det mest nanna, hundservice och mat.

_
Idag har jag alltså blivit med minidator och dessutom hittade jag ett par jeans som passade både upptill och nertill   , vi lämnade in kameran på reparation (finally) och fixade lite inför nyårsafton som ska firas med familjen Palm i en stuga i en skog i mörkaste Småland   .

_
Avslutningsvis vill jag önska alla ett riktigt


  GOTT SLUT & ETT GOTT NYTT ÅR   

_
En livsdevis att ha som målsättning för 2011

_
"Du ska inte göra mot andra vad du inte vill att andra ska göra mot dig."  

_
Och om man nu inte fixar det så ska man komma ihåg att ...

_
"What goes around comes around. Always."   

 

 

 
 
Ingen bild

Sanna

30 december 2010 23:09

Så mkt fina blommor. Jag tror aldrig jag träffade henne men jag förstår på allt ni har skrivit att hon var en fantastisk person. Så sorgligt.

Nina Palm

31 december 2010 09:04

Anette var en kul tjej :). Genuint snäll och sa nog aldrig ett ont ord om någon, vilket kan vara irriterande - typ heligt - men med Anette funkade det. Hon beskrev sig själv som en vattensköldpadda en gång - söt, simkunnig och lite trög :). Hon fattas oss.

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

31 december 2010 00:29

Lycka till med nya mobilen :) Har också svårt med sån där touchtelefon, så den dagen jag behöver byta så blir det inte kul :(

Vad tråkigt att du också är sjuk :( Både jag och sambon är lite krassliga och hängiga :( Hoppas du kryar på dig snart.

Vinja och jag vill önska dig och alla dina fina vovvar, ja även han du bor med ;) Ett Riktigt Gott Nytt År.

http://heratorpetsvinja.webs.com

Nina Palm

31 december 2010 09:05

Tack Ann-Margret :)! Jag måste (med viss möda) erkänna att det är kul med Iphonen *haha*. Ja det är bra segt att vara sjuk så här länge men det går mot slemfria tider :). Jag önskar dig och Vinja detsamma. Bamsekramar!

 
Jessica

Jessica

31 december 2010 08:48

Se bara upp så du inte förvandlas till en av dom där....MittLivStyrsAvMinIphone:) En inte helt ovanlig farsot har jag förstått;)

Skönt att kameran är inlämnad, hoppas det går att fixa för en rimlig peng också.

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År.

http://www.yrlabus.se

Nina Palm

31 december 2010 09:07

Farsoter av detta slag ska jag undvika in i det längsta :). Kameran verkar ha nån form av "glapp" ... Han sa "inte under 1000 kr" och vi håller tummen för att det är lönt att laga vår älskade manick :). Önskar dig och töserna ett gott nytt 2011!

 
Ingen bild

mariana

31 december 2010 09:20

Så vacker Anettes sista resa blev!

Om du "överger" dig till Iphonen vågar kanske jag också;) Får tänka lite till:-) Fortsätt krya på:p
Gott nytt år till er! Kraaaaaaaam

 
Ingen bild

Sabina

31 december 2010 17:50

" hej o välkommen" till ajfån skaran ;-) kanske kan börja sälja mina tjänster som trappterapi:are. Skönt att vara i skogen och slippa Beirut firandet häromkring. Gott nytt år!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Palm - 19 november 2013 17:24

Nu har Palmstrands schäfrar flyttat igen, den här gången till Wordpress! Tack Eva Wallberg för hjälpen   ! Adressen är: http://bloggen.oneclick.palmstrand.se/   Hoppas att vi ses där!    ...

Av Nina Palm - 8 november 2013 08:42

Efter att ha förlorat många inlägg som plötsligt inte gått att spara, diverse säkerhetsproblem och en support som inte besvarar mail - bedrövligt på riktigt   ! - återgår jag till min gamla blogg.   Ni kan följa oss här:   Palmstrands schäfra...

Av Nina Palm - 4 november 2013 07:34


I helgen som gick gjorde jag och Yaxxon vårt 6:e försök i elit spår ... över ett år efter vår senaste spårtävling . Vi har inte riktigt haft nåt flyt i vårt spårtävlande och dessutom har vi säkert inte tränat spår som vi borde heller  . Jag tror att ...

Av Nina Palm - 31 oktober 2013 08:19

Själv har jag bollsinne som en verktygslåda men icke desto mindre är jag sjukt stolt över att bo i Sveriges Fotbollsstad nr 1 2013  ! Först vann LdB FC Malmö SM-guld    _   _Och sen följde MFF upp med att säkra sitt SM-guld på plastmattan i Borås...

Av Nina Palm - 28 oktober 2013 07:02

Som om det inte räcker med att jag nyss haft inflammation i mina axlar (åtgärdat) och alltid har mer eller mindre ont i mina hälsenor började mitt vänstra knä att bråka, helt plötsligt, i torsdags vid lunchtid. Trodde det var nåt övergående efter att...

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards