Palmstrands schäfrar

Alla inlägg under augusti 2010

Av Nina Palm - 18 augusti 2010 07:57

Igår öste förvisso regnet ner över Malmö men det blev en bra dag ändå   !

_
Den nya hundmaten kom äntligen, vi ska testa ny mat för att en kollega till Jonas har lyckats förhandla fram ett väldigt bra pris på bra mat, Eukanuba ... nånting   . Stora säckar - oslagbart pris. That we lajk   ! Vi provar en säck och ser hur hundarna funkar/ser ut/mår och om allt är ok så kör vi, om inte fortsätter vi med Pro-Plan   . Enkelt. Har man ett helt stim hundar gäller det att vara om sig och kring sig för att klara de djuriska finanserna. Så är det bara.

_
Sebastian fyllde hela 4 sopsäckar med grejer han vuxit ifrån   . Det var en rejäl röjning han fick till, Lill-Palm, och den insatsen var ju verkligen efterlängtad    . Nu är det bara att köra iväg allt mög, spackla och sen sätta igång med målning osv   .


_
Vi åt en supergod thaikyckling-wok till middag och jag fick hela 3 matlådor = återstående luncher den här veckan är klara   . Lite trist kan man tycka, att käka kycklingwok 4 dar' i rad men jag är ju lite speciell när det gäller mat   . Är det gott ena dan så är det gott nästa dag ... och nästa och nästa   .

_
Jag storstädade lägenheten   . Dammsög soffan, mummade golv, dammade, vattnade blommor och gjorde fint för att ...

_
... Jennifer och Jocke kom och hälsade på   . Jennifer berättade på Facebook att hon var uttråkad och jag menar - KOM ÖVER för guds skull   ! Vi fikade, käkade biscotti och hade en mysig kväll, allt medan ...

_
... Jocke, som visade vara PC-doktor oxå lagade Jonas dator   ! Han googlade runt för att hitta info om liknande problem med en Acer so-and-so och tog sig in i datorns innersta (det gick lixom inte bara att "ta bort" utan ... ja, complicated business) för att plocka bort ett mediaprogram som lixom hade låst sig och som gjort att resten av datorn inte kunde starta   . Lugnt och fint. Datorn lever igen och livet går vidare   .

_
Hundarna fick en långrunda UTAN ösregn (Nixx hatar när det regnar in i hans fina öron numera   ) på dan och var nöjda med att tugga tuggisar på kvällen. Ska köpa en tandstensskrapa och bikarbonat (Tack för tipset Irene   !) och fixa framförallt Kajsas och Nixx tänder som fått lite tandsten på gamla dar   - tugga tuggis räcker inte har jag förstått. Har verkligen varit bortskämd med sånt där - nada tandsten, nada örongojs och gossar som sköter sin intimhygien med bravur! Men nu ska jag alltså fixa bissingar för första gången i mitt liv   .


_
Idag har jag ordnat med smärtstillande medicin de luxe för ryggen och ska ta tag i träningen med Yaxxon   . Så här kan vi ju lixom inte ha det. Gruppträning ikväll och nu jäklar! FS, kryp, skall och tung apport får det bli   .

_
Roligt från Facebook:
_
"Hur fångar man en kanin? Man sätter sig bakom en buske och låter som en morot."   


Av Nina Palm - 17 augusti 2010 08:28

Idag öser regnet ner IGEN över Malmö   .

_
Gårdagen var skitradig - det hände ingenting, jag gjorde ingenting mer än att gå och handla, jag dammsög en vända och så käkade vi hemmameckade hamburgare, som ju då var väldigt goda iofs   . Konstigt att pommes känns helt onödiga hemma men fullständigt livsviktiga när man tar en burgare på lokal ... ett av livets mysterier   . Innan nannadags tog jag en tur med Kajsa och Fräset - en kortis bara men det räckte för min ryggs del   . Plocka bajs är INGEN höjdare när ländryggen har lagt av   .


_
Gårdagens insats på hobbyfronten var att fixa nya bloggar eftersom Blogtown förefaller ha dött paw rikhtitt   .

_
Onsdagsgruppens nya bloggadress: http://onsdagsgruppen.bloggplatsen.se (samma lösen som innan   )


Susannes, Ullas och Kias nya bloggadress: http://svedalabrudarna.bloggplatsen.se


GBA:s nya bloggadress: http://gba.bloggplatsen.se


_
Så nu vet ni det   ! (Susanne och GB - jag mailar mitt kontonummer avsett för PR-intäkter under dagen   )

_
Idag hoppas jag på en roligare dag ... eller rättare sagt. Jag tänker SE TILL att det blir en roligare dag   . Livet är för kort för att mögla bort på locket   . Får smörja in mina hälsenor och ta min medicin och rota fram mitt gamla knäböjsbälte som stöttar upp ländryggen ... ja och så bita ihop förståss   .


_
"En slutsats är stället där du tröttnade på att tänka."  



Av Nina Palm - 15 augusti 2010 22:24

Jag har fått vissa klagomål på att jag inte haft så många bilder i bloggen på sistone ...   . Hela fyra hundar och ett vackert barn och ändå nada pics nästan   . Särskilt Ann-Margret - som är jäkel på att fotografera sin fina hund Vinja - har ju haft synpunkter på detta   . Så här kommer en bilderblogg   . Eller en blogg med bilder, vilket man vill   .

_
MEN för att inte förvirra mig så börjar vi med fredagens övningar som blev onödigt lugna ... När ändå hälsenorna var (är) åt helvete bestämde sig min rygg för att packa ihop och gå hem i fredags - ländryggsryggskott, kunde knappt resa mig, inte böja mig och det var ju mindre festligt kan jag säga   . Alltså åkte jag raka vägen hem och höll myskväll med Sebastian - film, godis, köttbullar och makaroner   . Jonas har jobbat sällsynt värdelöst den här helgen = 15.30-01.30 ALLA dagarna   . Därav köttbullar och makaroner alltså   .

_
Igår hade jag bestämt med Jennifer och Jocke att jag och Sebastian skulle komma hem till dem i Bara för att Sebastian och Liam - deras äldsta son, ett år äldre än Seb - eventuellt skulle kunna bli kompisar lixom OCH för att vi skulle fika lite, käka och ha det mysigt   . Liam och Sebastian klaffade perfekt och så till den milda grad att Sebastian ville sova över där   . Alltså middag + efterrätt i form av perversa mängder kladdkaka, hallon och grädde, som vi hade med oss tillsammans med den obligatoriska lördagsgodispåsen big a bauta style   . Vi kom iväg till Bara innan den stora monsunen drabbade Malmö - oh my god vad det regnade   !! Imponerande (eller inte   ) hur många Malmöbor som tror att det går skitbra att köra bil i 1.5 meter djupt vatten   .

_
  

_
  

Bilder: Sydsvenskan, läsarbilder  

_
Idag, när Jonas hade vaknat, åkte vi ut till Bara för att hämta Sebastian ... som INTE ville åka hem   . Nähä. Efter en fika åkte vi tillbaka mot Malmö, Jonas åkte till jobbet och jag städade loss lite   innan jag sa ett "fuck you   " till mina hälsenor och tog ut hobbyhundarna på långpromenad   .

_
Så här ser det ut när rundorna startar, alla springer åt olika håll och ingen vet varför   

  

_
Somliga springer mer än andra   

  

_
Vattenpölar is da shit   

  

_
 

_
   

_
Nixx tuggar vatten    

  

_
Vissa gillar att spana utför stup   

  

_
Beware of the bear   

  

_
Kajsa Karlsson   

  

_
Mammas Kamelbäbi   

  

_
Och avslutningsvis: STUPET   :
  

_
Jag inser ju att jag - för effektens skull - borde ha tagit den här bilden uppifrån men ... ja. Det sista jag tänkte på när jag kom upp för kanten var kameror   . Den här klättringen tyckte mina hälsenor var så där fräck kan jag säga   . Gode gud, det var nära att jag hade blitt kvar i kalkbrottet for ever - kan ju inte gå på "skrå" med min nuvarande fotledsstatus så det vara bara att kravla sig upp och hugga tag i grästuvor för att inte ramla ner   . Sexigt? Nä inte mycket   . Ländryggen var inte helt nöjd med de här övningarna heller men det som inte dödar ...

_
Hade så klart ingen mobiltelefon med mig MEN hade jag försmäktat där nere i jättehålet hade jag iaf lämnat efter mig 3 fina vovvar med nyklippta klossingar   .

_
Nu är hemmet städat, barnet hämtat och jag ska gå och sova   .

_
Imorgon väntar en måndag i Gruvan    .

_
"Vissa dagar är livet som en trappa, man måste välja om man ska gå upp eller ner."   


Av Nina Palm - 13 augusti 2010 08:29

Har börjat bra   :


* Mina snigelsnabba rundor med hundarna imorse gick bra - samtliga levererade   (med eller utan piruetter   ), inga fågelattacker och torrt underlag   .

 

* Har kommit till jobbet oskadd   .

 

* Nutrilett Hungercontrol fanns i chokkelasmak (ja - va fan ska man göra när man inte kan promenixa som vanligt   ?!) och bananerna var fiiina   .


Enda smolken i turbägaren so far var att jag vaknade en halvtimme innan klockan ringde   .


_
Igår körde jag Pass 50 efter jobbet - rygg, bröst, mage + stretching av benen/vaderna. Det gick rätt bra tycker jag och idag ska jag klämma till med ett pass till faktiskt   . Blir idiot av att sitta på lallan och inte göra nåt vettigt. Har fått antiinflammatorisk smärtstillande medusin av Gosia   , polsk medicin och efter googling (jo då - jag har ett visst säkerhetstänk faktiskt   , särskilt när medicinen levereras i förpackningar med obegriplig text och i chockrosa/vita kapslar   ) kan jag konstatera att det är Romefen jag tar   . Eller, den verksamma substansen är samma som i Romefen dvs. ketoprofen. Apropå det har jag nyss ringt vår underbara, världsbästa veterinärklinik som ringt in ett nytt recept Metacam till Nixx "beware of the bear" Palm   . Check!

_

Ikväll kommer Sebastian och vi ska hutta grejer, han och jag    . Lätt inspirerad av gårdagens samlardokumentär på 5:an (*oh my god*   ) så ska jag inhandla en rulle svarta sopsäckar och 8 år senare börja tömma hans rum på sånt som han inte behöver ... sist jag gjorde ett försök med detta kunde han sträcka sig till att kasta sina sandlådegrejer och 2 små leksaksbilar som tappat varsinna hjul   . Big BIG difference ... not   .  Det gäller att stoppa Olle i brevlådan som Heidi brukar säga   .

_
Imorgon har gruppen träning i skogen men det blir inget av det för min del - lönt att bränna 10 mil soppa och sen inte kunna spåra, inte kunna gå ut i uppletanderutan och lägga grejer och inte kunna gå på långis   . Eventuellt tar jag en tur med Yaxxon till klubben och kör ... platsliggning   . Nä ja e int' bitter! Hur som helst är planen att jag och Sebastian (Jonas schema den här helgen är långt över gränsen för helt värdelöst!   ) ska köra en runda till Familjen Jarny imorgon eftermiddag/kväll och socialiserar oss    .

_

Det var det om detta. Solen har börjat titta fram över Malmö efter nattens skyfall (tack gode gud att jag INTE jobbar med regresser längre ... VA-skador en masse gissar jag på ...  ) och jag ska sätta lite fart här.

_
"Ta inte livet för allvarligt, du kommer ändå inte ifrån det levande."   


Av Nina Palm - 12 augusti 2010 08:27

I tisdags kraschade mitt huvud på riktigt   . Fick jordens migränanfall - såg mönster, blixtar och mådde lite illa - hela kittet lixom   . Åkte hem från jobbet och svimmade   och kände mig ganska ok på kvällen   . Igår morse var jag dock INTE ok kan jag säga ... HERREGUD så dåligt jag mådde   . Helt matt och orkeslös, ont i huvet igen och allmänt eländig. Gjorde vad jag kunde för att bita ihop och låtsas att det var en vanlig dag men det sket sig och till sist var jag tvungen att gå och lägga mig igen   . Gick upp och ringde till jobbet en runda och sen sov jag vidare - sammanlagt 5 timmars powernap blev det och jag gjorde apselut INGENTING på hel dan   .

_
Har ju sovit som en sopa de senaste 10-14 nätterna och jag tror faktiskt att kroppen och knoppen sa "nä nu jävlar får det vara nog"   . Inatt sov jag hela natten igen och känner mig som en ny människa idag. Har inte orkat träna mig själv, har knappt orkat träna med Yaxxon och ingenting under den här tiden utan nattsömn men NU är jag på G igen och det är bara så underbart   . Visst hälsenorna måste vila några dar' till men det finns ju annat man kan göra - typ köra resten av kroppen en runda på gymet   .

_
Efter jobbet idag väntar alltså Pass 50 på gymet och ikväll får vi se vad som händer och fötter   .

_
"Det finns inget idiotsäkert, idioter är oftast genialiska."   

Av Nina Palm - 9 augusti 2010 08:33

Idag är det MÅNdag och ute vräker regnet ner  - månsunregn  . Vitsigt värre   . Lite gött att jag faktiskt hittade ett paraply i fyndhörnan (Sebbes rum)   .

_
I lördags var det liite segt att stiga upp efter fredagens party men tvätten blev i af tvättad, Jonas och Fräs kom iväg till jobbet - via Bara där vi hämtade Djävulsmaskinen - och jag kom iväg till Revinge för lite spårträning med Gosia, Mariana, Göran, Magnus och Mattias   . Jag undvek ju skickligt att kommentera spåret (+ upptaget) som Yaxxon fick i söndags i Vomb ... Det gick nämligen inte alls bra - enligt mig - och  vi (jag och Jonas) blev osams efteråt eftersom jag tjurigt påstod att jag tycker att Yaxxon spårar som en hussa   . Dvs. han spårar inte som JAG vill att en hund ska spåra   . Just då spelade det ingen roll alls att han hittade alla pinnar och tog rätt håll på upptaget - han gjorde det inte som Kajsa och Nixx   . Moget   . Jonas tog iaf över linan som jag släppte och sen - efter spåret - fick jag ju genom bägge öronen avseende både inställning, attityd och what not  .

_
Hur som helst. Man kan säga att jag v e r k l i g en la ner möda på mitt Revingespår med skogspinnar, upptag + vindar och hej och hå. Jag tycker det är helt onödigt att erkänna att Jonas har rätt när själva krigföringen pågår utan jag tar hellre till mig kritiken och fixar sen och lyckas nästan alltid övertyga mig själv om att jag tänkt ut hela grejen själv   . Bra sås reder sig själv. Lixom. Iaf så trampade jag ett spår med ett ganska djupt upptag, många vinklar i olika vindriktningar, la ut 3 skogspinnar och 3 vanliga apporter och så avslutade jag med en klurig spets på slutet   . Det var varmt och kvavt som satan och efter en dryg timme släppte jag på Kamelkungen  (med en lätt förbättrad attityd efter sig i linan ... ) och jösses så fint han gick   . Bra tryck i linan (som han märkvärdigt nog fick när Jonas tog upp linan förra söndan   ), extremt noga, alla pinnar markerades och där han fick ett tapp jobbade han sig bakåt, neråt i spåret så att jag och Gosia (som gick med) bara häpnade   . Så nöjd jag var sen   !

_
Kajsa och Nixx fick varsinna uppletanden i en big a bauta ruta med 5 föremål i   . Kajsa var grymt duktig och gjorde jobbet i det närmaste perfekt    medan Nixx och jag fick ha vår 567:e diskussion om UT! och FAST!    Vindarna var svåra och underlaget knastertorrt så de två gråbnen fick verkligen kämpa     .


_
Yaxxons uppletande gick väl si så där tycker jag. Han gick lite grunt ett par skick och hade svårt med sista föremålet. När han blev trött genade han ut åt sidorna istället för att fortsätta rakt ut men det är inget jag tjafsar med honom om i det här läget   , utan han fick ett nytt skick en bit längre ut i rutan och då kom han ut på 70 meter (shit vilken bautaruta!), fick träff och så utbröt jublet   .

_
Nöjd med dagen och med gott grille i magen rullade jag hemåt mot locket   .

_
Enda smolken i bägaren efter Revingerundan var att jag fick sjukt ont i mina hälsenor   . Märkte det när jag skulle resa mig och gå ut i köket, de kändes ca 1 dm för korta och det värkte långt upp i vaden på höger sida   . Smorde in med Voltaren och stapplade ut med hundarna men nu är jag beordrad vila några dagar iaf och så ska jag fixa Diklofenak så att skiten läker nån gång   . Jonas tog hundarna på långis imorse och jag vet inte om jag inbillar mig men det känns som om gårdagens vila redan har gjort nytta   . Jag  har gått med onda hälsenor en aning för lång tid, så långt kan jag sträcka mig i erkänna-hänseende   .


_
Igår regnade det oxå nåt kopiöst över Malmö och det hände inte så mycket precis, vi tog oss en tur ut i skoböjden med Djävulsmaskinen   , hyrde några filmer och tog en skön kväll på locket. En typisk regnig söndag lixom   .


_
Stegräknaren har tagit semester nu - av förklarliga skäl   .


_
"Oroa dig inte för ditt hjärta, det kommer att slå så länge du lever."  

Av Nina Palm - 7 augusti 2010 10:43

Igår var en riktigt, riktigt bra dag   !

_
På jobbet flöt allt på bra trots en rätt säckig sömn (igen   ) och när jag kom hem tog Jonas alla bären på långtur så att jag fick nanna en stund   .

_
  

_
På kvällen bar det av till Bara på parrrty hemma hos familjen Jarny  .

_
  

_
En supermysig kväll med grillat, vin och sång   . En liten kille på 10 år sjöng brallorna av oss alla - Ted Appelgren - och man undrar ju så smått vad som månde bliva   ! HERREGUD vilken talang.

_
Jennifer - en snäcka av rang - räddade mig ur min telefonkris och jag fick ärva hennes gamla mobil, som råkade vara just prick exakt en sån som jag MÅSTE ha för att ha frid i själen   .

_
Tack söta snälla Jennifer   ! (

  

_
Tack oxå till Sussie Q som oxå hade en rosa Sony Ericsson C905 att posta efter helgen   .

_
Ett styck världens bästa lur ser ut så här   .

  

_
Hemma lagom till morronrundorna   . MEN den här gången hjälpte vi inte till att stänga stället *haha*   .

_
Nu snurrar tvätten här, Jonas ska jobba i eftermiddag/början på natten och jag ska ut och hunda på Revinge framåt eftermiddan   .

_

ANTAL STEG I TORSDAGS: 15 899
ANTAL STEG IGÅR: 10 410
Idag snor jag ett kul visdomsord som Inger hade skrivit på Facebook   :
_
"Livet är som att cykla, man måste vara i rörelse för att hålla balansen."   

Av Nina Palm - 5 augusti 2010 08:14

Nu är det hög tid att uppdatera här känner jag ...   . Det har ju faktiskt hänt en del sen i fredags förra veckan och när man ska skriva ikapp så här känns det liiite segt att man inte lever ett lugnare liv - typ   .


_
Ok. Here we go. I fredags tränade jag Pass 49 - armar, axlar, mage - efter jobbet och efter det åkte vi till Helsingborg för att hälsa på hos Sussie, Bosco och Mixa   . Vi åt en sjukt god middag med grillad fläskfilé, grillade majskolvar, rostade rotfrukter + rostad hel vitlök som var bland det godaste jag har ätit, bjarnesås och en underbar grekiskinspirerad sallad   . Efter maten blev det citron- och limekaka med vaniljglass och nånstans där kändes det som att jag aldrig nånsin mer skulle orka äta en cornflakesflinga till ens en gång   . En jättemysig kväll   ! (Och jo - jag kunde trycka i huvet' redan dan efter ...   )

_
I lördags hade vi tvättid och på kvällen bar det av till skogen för lite hundträning med gruppen   . Det var meningen att vi skulle köra ett pass rapportrelaterade övningar med Yaxxon men det sket sig pga bedrövlig tidsplanering   . När det var dags hade natten sänkt sig över skogen så vi gick en långpromenad med Kamelkungen istället + att han fick sig ett uppletande till livs innan dess, vilket han skött riktigt bra inkl allt  . Sussie var på besök och traskade ett jättelångt spår med 3 apporter åt Fräset och det gick mkt bra, nåt enstaka tapp men Frasse hittade tillbaka och på slutet spårade han i samma tempo som en gammal sleten bryggarhäst och det händer ju då inte allt för ofta   . Innan skogen gick jag en rejäl runda med Kajsa och Nixx som alltså fick stanna hemma för att vi skulle slippa köra med två bilar   .


_
I söndags gjorde vi INTE många knop på förmiddan   ... men framåt eftermiddan åkte vi ut till Vomb med alla jyckarna för att gå en långpromenad   . Innan vi stack ut på rundan la Jonas ett upptag + ett litet spår med 2 apporter + slut åt Yaxxon, som han fick ta när vi kom tillbaka   . Rundan var dryga 7 km lång och herregud vad de där hundarna kan springa - Kajsa i täten, Frasse och Yaxxon efter henne och så cirkulerar Nixx runt oss som en ovanligt söt grå måne   . På kvällen tog vi det lugnt och kollade på en film som var hellre än bra ...  . "Flickan" eller nåt sånt hette den   .


_
I måndags var det jobba, äta, sova, dö (för att citera Per Gessle, iaf på ett ungefär   ) som gällde - fattar inte att man kan vara så seg som jag är på måndagar   .

_
I tisdags ... Hmm. Ja vad hände då? Jonas hämtade mig efter jobbet när han hade varit på långtur med alla bären. Min mobiltelefon dog   ... eller rättare sagt den absolut bästa knappen på telefonen, som strulat ett tag, slutade helt att fungera   . Jag vill ju under INGA omständigheter ha en Iphone (kom ihåg: jag ÄR flexibel och kan ändra mig   ) och min Sony Ericsson C905, som jag fick av Jonas när han var så snäll tog Iphonen som jag "fick" när mitt abonnemang skulle förlängas, är den absolut bästa telefonen jag nånsin haft   . Nu har jag iaf efterlyst en Sony Ericsson C905 i bekantskapskretsen och det verkar kunna lösa sig   . Fram för telefoner med knappar på!   Ja o så kollade vi på den sista av de tre filmer vi hyrde i förra veckan, en Alla Hjärtans Dag-film med 20 miljoner kända skådisar i och den var kul   . Klyschig som bara den och helt o-djup men KUL - jag gillar KUL   .

_
  

_
Igår, onsdag, var det dags för träning med Gruppen   . Vi började med platsliggning med skott och det gick bra, Yaxxon låg lugnt och fint med hakan i marken hela tiden   . Efter lite fika körde jag lite ditten och datten-träning för att kolla av några grejer - tung- och metallapportering, uthopp, skall, kryp och fritt följ    . Jag tycker att det gick bra. Metallen kastade jag ut i båskarna' för att han skulle få leta efter den inför grip (vill ju inte att han ska attackera den apporten heller och känner att jag måste utmana med utkast samtidigt) och det blev mkt bra. Inget morrande och hoppande på apporten, inget skrammel på vägen in och bra avlämnande   . Tunga apporten är "ren" vid gripandet nu men däremot är avlämnandet helt värdelöst   . Jaja. Får greja med det oxå. Krypet funkade bra igår och skallet har seglat upp som ett stabilt moment, bara så där   . Fria följet fungerade oxå helt ok, lite ofokuserad stundtals men inget allvarligt. Uthoppen med fokus UT börjar oxå ta sig men jag lär nog får leva med att han kommer att falla tillbaka till bakåtfokus om jag inte fortsätter nörde uthoppen   .

_
Frasse fick träna på inskick och anslutningar med Vicky som figge och det går framåt med det där helt klart   . Det är NÅT som händer i Frasse när Jonas ska ansluta, det känns som det är en gammal grej som man nog får fixa med alltid. När Jonas väl är på plats och klappar om honom i bevakningen så slutar han dutta med tassarna på figgen (det är det han gör lixom). Några anslutningar blev iaf jättebra (dvs. utan tassdutt och oro) och släppandena fungerade bra ... om man då inte räknar släppandet av gula coola bollen   .


_
Kajsa fick komma ut och göra coola trix med husse   . Tyvärr fick hon inte, trots otroligt tydliga viljeyttringar ā la Karlsson, hälsa på mojmoj' Irene och det var hon troligen missnöjd med men det kommer ju fler tillfällen   . Nixx var lite stelbent igår och öm i sina fossingar så han fick mest röja runt i sin egen värld och det är han ju väldigt bra på - Björnen   .


_
Ingen fysträning har det blivit för mig sen i fredags om man inte räknar långrundan i söndags och övriga prommisar med alla bären så ikväll ska jag göra ett seriöst försök att ta mig ut   . Har sovit skitdåligt den senaste veckan - sover i 2 timmar, vaknar och sen tar det en kvart att somna om ... Inte bja, inte bja   .

_
Det jag borde men inte gjorde är f.ö inte gjort än ... Silver Bullitt är jittesmussig', Frasse Fräs har klackeskor och jag har inte sprungit en meter   . Jag känner mig lixom lite spansk just nu, lite *maņana, maņana*. Typ   .

_
ANTAL STEG IGÅR: 12 405
ANTAL STEG I TISDAGS: 10 826
ANTAL STEG I MÅNDAGS: 12 362

ANTAL STEG I SÖNDAGS: 11 868

ANTAL STEG I LÖRDAGS: 15 281
ANTAL STEG I FREDAGS: 8 811

_
"Den som skrattar sist tänker långsammast."   

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards