Palmstrands schäfrar

Direktlänk till inlägg 25 juli 2010

STORM!

Av Nina Palm - 25 juli 2010 08:35

Nu satan blåser frisyren all världens väg om man går ut i Malmö   ! Cheezuzz. Jordens storm och 17 grader ute   .

_
Sitter här med en kopp gott kaffe efter knappa 5 timmars nanna   . Efter hundträningen igår åkte jag hem till Jennifer och Jocke, som vi lärde känna på Peter och Carinas sommarfest härom helgen   . Jonas åkte dit efter jobbet och satt i deras mysiga uterum och socialiserade när jag dök upp nån timme senare   . Otroligt att vi satt där och snackade, skrattade och donade när klockan POFF!  plötsligt var mer morron än kväll om man säger så   . Underbara människor, de där två dårarna med alla fina barnen och de gosiga fäfrarna Zaxon och Essie   .

_
Apropå dårar så var det alltså hundträningstajm för en liten men naggande del av gruppen igår eftermiddag/kväll (den andra likaledes naggande delen av gruppen tränade mitt på dan   ). Min tur till skogen började med ett trauma när Kajsa och Yaxxon blev mordiska ovänner över en pinnjävel ca. 4 sekunder efter det att jag börja gå på en "härlig skogsrunda"   . Kajsa hittade en pinne, Yaxxon försökte ta pinnen, Kajsa fintade honom och Yaxxon tyckte det kändes som en bra idé att stöta henne i nacken istället (innan jag hann ingripa - stöta äldre damer i nacken och tackla dem är strängeligen förbjudet   )  och då fick Kajsa ett aggressionsanfall av rang, släppte pinnen och spöade upp sin lillebror som bara Kajsa Karlsson kan (tillfoga maximalt antal bett per tidsenhet) och ja ... så här såg Yaxxons näsa ut och idag är han dessutom halt eller markerar på ena bakbenet   .

_
  

_
Yaxxon blir ju verkligen jättearg han med - och det fort - och jag hade det faktiskt inte helt lätt när jag skulle avbryta kaoset på egen hand   . TACK GODE GUD för Nixx, som ägnade sig åt att försöka fälla en björk under tiden tumultet pågick  .

_
Jaja. Efter en rundan i skogen där jag var nära att stuka foten IGEN bestämde jag mig för att köra 2 uppletande med Yaxxon med fokus på ut-skick och avlämnanden   . 6 föremål i en väldigt kuperad ruta x 2 och med hjälpkommando "fast" när han på väg in i 190 funkade det riktigt bra faktiskt!   Duktig Kamelkung   .

_
  

_
Kajsa fick oxå glänsa i ett uppletande, hon gjorde processen kort med rutan - 4 skick uppför och nerför kullarna så var alla grejer inne   .

_
  

_
Efter mysig grillning och en runda till med Nixx och Kajsa  bar det av till Bara och Jennifer och Jocke   .

_
Bakåtbloggning då   : I torsdags hade jag en superstressig dag på jobbet men samlade iaf ihop mig så pass att jag körde ett rätt vettigt lydnadspass med Yaxxon i parken på kvällen   . Det blev gående, kryp, skall och fritt följ och Lillot var riktigt duktig och koncentrerad till 1000. Gåendet blev lite snett stundtals men det var ju bara att stanna honom och s.a.s ställa honom på rätt håll och fortsätta framåt   . Efter träningen var han allt lite trött och det kändes ju bra i hjärtat   . Efter Yaxxon var det Nixx tur att komma ut och lattja lite med mojjan medan Jonas gick en hyfsad runda med Kajsa och Frasse.

_
I fredags åkte jag till gymet direkt efter jobbet och körde Pass 48 - rygg, bröst och mage - och sen var det fredagsmys de luxe som gällde med god middag och trötta, behagliga hundar som röjt järnet på långtur med hussan   . Utan tandskydd (vilket man då lätt kan tro är en fetlögn efter gårdagens intermezzo   - men se det är det INTE *HA!*   ).

_
  

_
Nu ska jag ta och serva alla bären och så småningom är det dags att åka ut till Bara och hämta Djävulsmaskinen (verkar kunna segla upp som en vana över things to do på söndagar   ).

_
ANTAL STEG I TORSDAGS: 14 285
ANTAL STEG I FREDAGS: 9 900

ANTAL STEG IGÅR: 13 168

_
"Vad är det för fel på sanningen eftersom den bara kryper fram?"  

 
 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

25 juli 2010 10:06

Usch o fy för hundslagsmål :( och ännu värre om man är själv och måste försöka få isär dom. Även om Yaxxons nos inte såg så kul ut får man ändå vara glad att det inte blev värre.

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Cina

Cina

25 juli 2010 13:55

naturens egna jättefön är verkligen igång idag, eller så kan man säga att det är lätt att känna sig blåst ;o)

Man kan väl lugnt säga att där är krut i Kajsasnäckan ännu.....undrar om Yaxxon har förstått hur mycket krut där är?

http://yallayalla.cinasliv.se

 
Jessica

Jessica

25 juli 2010 14:45

Haha ja jag vaknade av stormandet inatt och undrade hur smart det var att byta till mig marken på Sturup idag;)
Hoppas Yaxxon inte har alltför ont i snoken idag. Ser ut som något Yrla kunde vara skyldig till...hon har ju också ett jädra humör och har orsakat blodvite några gånger...dock utan att själv nånsin få en skråma.
Ha en fortsatt skön söndag:)

http://www.yrlabus.se

 
Noomi

Noomi

25 juli 2010 21:54

Ouch, nosen ser ajaj ut :( Inte smart att reta upp gammeltanten så där.
Vädret har varit riktigt pissigt i helgen, men jag gissar att bönderna och brandkåren är glada. Mina fötter är inte riktigt lika glada - de har inte varit torra på två dar.
Ha en braig vecka!
Kram, kram

http://www.dizzyweb.se

 
Mariana

Mariana

26 juli 2010 07:25

Men idag är det månda' och sommaren kom tebaks;) Härligt!
Helgen blev precis så bra den kan bli, bortsett från Yaxxons eskapader! Hoppas nosen läker fint o att bakbenet fixat sig! // Kraaam

http://foto.gorma.se

 
Ingen bild

Susanne

26 juli 2010 07:41

Är man dum i knoppen så får resten av kroppen lida. Learning by doing, får vi hoppas stämmer in på kamelen.haha Ingen sätter sig väl upp mot de brudarna för då blir de allt K-märkta.
Härlig helg har ni oxå haft, härligt. ¤ dgr kvar sen så bye bye....Kram

 
Nina

Nina

26 juli 2010 08:19

ANN-MARGRET: Man känner sig otroligt oproffsig när man står där och vrålar och försöker få dem att sluta *suck* men men ... Verkligen tur att hon inte fick bättre bitläge än så där. Tanten!

CINA: Skönt med en jättefön och lite svalka! Det behövdes faktiskt :). Idag är det vindstilla och soligt igen men inte tropiskt och det är bra. Det är gott gry i Kajsa, det kan ingen förneka men jag undrar jag om Yaxxon har fattat det ... *dumbom*.

JESSICA: Sturup ordnade sig ju jättefint spårmässigt för er - duktiga jyx! Imponerande :). Kajsa är en surmegga av rang när hon känner sig orättvist behandlad och det är ju helt sjukt att hon alltid klarar sig utan en enda skråma ...

NOOMI: Det har redan dragit ihop sig rätt bra men fint är det INTE :(. Jäkla kärring till att bli arg! Ja just ja - ni har varit på FM-träning i helgen, måste genast läsa om hur det gick :). Bra antar jag då helt lugnt *haha*.

MARIANA: Jepp sommaren är här igen men i liiite svalare form :). Love it! Han var helt ok framåt eftermiddan igen men jag håller ett öga på kamelbenen. Får skicka räkning till Karlsson - undrar dock om hon har en tanke på att pröjsa *fniss*.

SUSANNE: K-märkt va de ja :))). Underbart! Learning by doing är ju bra men frågan är ju om Mr Dumbo fattade ett barr av den lektionen *suck*. Troligtvs INTE för igår fick han veta hut direkt han for ur bilen ... Ah så gott - snart ledigt!

Kraaaaam

http://www.palmstrand.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Palm - 19 november 2013 17:24

Nu har Palmstrands schäfrar flyttat igen, den här gången till Wordpress! Tack Eva Wallberg för hjälpen   ! Adressen är: http://bloggen.oneclick.palmstrand.se/   Hoppas att vi ses där!    ...

Av Nina Palm - 8 november 2013 08:42

Efter att ha förlorat många inlägg som plötsligt inte gått att spara, diverse säkerhetsproblem och en support som inte besvarar mail - bedrövligt på riktigt   ! - återgår jag till min gamla blogg.   Ni kan följa oss här:   Palmstrands schäfra...

Av Nina Palm - 4 november 2013 07:34


I helgen som gick gjorde jag och Yaxxon vårt 6:e försök i elit spår ... över ett år efter vår senaste spårtävling . Vi har inte riktigt haft nåt flyt i vårt spårtävlande och dessutom har vi säkert inte tränat spår som vi borde heller  . Jag tror att ...

Av Nina Palm - 31 oktober 2013 08:19

Själv har jag bollsinne som en verktygslåda men icke desto mindre är jag sjukt stolt över att bo i Sveriges Fotbollsstad nr 1 2013  ! Först vann LdB FC Malmö SM-guld    _   _Och sen följde MFF upp med att säkra sitt SM-guld på plastmattan i Borås...

Av Nina Palm - 28 oktober 2013 07:02

Som om det inte räcker med att jag nyss haft inflammation i mina axlar (åtgärdat) och alltid har mer eller mindre ont i mina hälsenor började mitt vänstra knä att bråka, helt plötsligt, i torsdags vid lunchtid. Trodde det var nåt övergående efter att...

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards