Palmstrands schäfrar

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

MESESTERSÖNDAG :)

Av Nina Palm - 13 juni 2010 10:07

Igår var vi på Jonas kusin Linas 40-årsparty och kom hem vid halv 4 tiden och då var det lika bra att ta morronrundor med alla 4 bären och ge dem frukost   . En supernajs fest var det och jag blev t.o.m musikalisk framåt småtimmarna   . Rytmen i blodet *haha*   . Det gäller att ha det om man ska hänga med Jonas på dansgolvet kan jag säga ... MY GOD vad den mannen kan dansa   ! Jag har ju själv bara en enda kusin i hela världen och jag var lite lätt i panikfas innan festen för jag har efter 9 år inte lyckats få nån koll på Jonas 4 miljarder kusiner och hur familjekonstellationerna hänger ihop    (visste inte säkert vem exakt det var som fyllde år ens   ) men NU har jag stenkoll ... på kusinerna på mamma Stinas sida   . Återstår bara den Palmska delen av släkten   .

_
Igår åkte jag och hämtade Kajsa i Åhus det första jag gjorde   . Lite kämpigt att bila fram och tillbaka utan att mellanlanda så gruppträningen på klubben blev ganska lugn för mig ... dock inte för Yaxxon som fick göra intervallträningspremiär (Lilla Passet) tillsammans med Susanne och Skrulla-Rulla-Reda   . Lillot sprang på bra men var bra slut i rutan efteråt, han är ju inte den som gillar att stretcha precis normalt sett men han orkade inte göra motstånd   . Ulla rusade på som en dåre hon med och var inte riktigt lika tagen av passet   .  Nixx fick röja runt han med och efter fika och mys åkte jag hem med 2 nöjda killar i bilen   . Jonas tog en långtur med Fräset och Kajsa här hemma - liiite logistikproblem nu innan nya bilburen har kommit, men snart så   .

_
Nicko - Jonas kollega Peters vovve som var på klubben och övade på framåtsändande med husse   (tydligen är det sensationellt att jag kunde ta det här lugna fina kortet - Nicko brukar lixom mest skälla och visa bissingar så det löddrar om någon kommer för nära bilen   )

  

_
Ajaxx - gruppens lilla påläggskalv - över apportering   ! Sjukt cool och duktig liten kille det där, full rulle när det händer grejer och lugn och fin mellan - idealiskt!  

  

_
Finaste Nixx har letat Frolic och apporterat coola pinnar så tungan blivit en slips   

  

_

I fredags hann jag bli klar med allt på jobbet och flexade ut för 3 veckors ledigt   . Vi startade med att åka in till stan en runda och kolla efter nya leggings till mig (partystassen) och en skjorta till Jonas. Efter rundan på stan blev det lite lyxvarning med utemiddag för att fira S E M E S T E R N   . SÅ mysigt! Väl hemma var jag helt slut och svimmade på locket   ... kul tjej   . Fast jag tror jag var ursäktad för när jag vaknade hade hundarna magiskt nog varit ute på kvällsrunda, godis stod på bordet och DVD:n var laddad med en film   .


_
Nu ska jag dricka upp mitt hasselnötsjava (TACK! Mattias   ) och sen ska jag ta morronrundor nr 2 med alla bären   . Planerna för idag är typ obefintliga MEN jag SKA SKA SKA inviga min pulsklocka. Så mycket har jag bestämt iaf   .


_
ANTAL STEG I FREDAGS: 11 338

ANTAL STEG IGÅR: ingen aning

_
"Tro inte på mirakel - sätt din tillit till dem."   

 
 
Noomi

Noomi

13 juni 2010 14:39

Hasselnötsjava???
SEMESTER... Hur härligt låter inte det :) Låter ju som en alldeles utmärkt början dessutom. Skönt att Kajsa K är hemma. Hela flocken samlad, liksom.
Kram, kram

http://www.dizzyweb.se

 
Ingen bild

Susanne

14 juni 2010 08:24

Gött med semester!!!och vädret som utlovats denna vecka är ju inte kasst precis.
Det var duktiga intervallare vi hade!!!
Lite party på det sedan så var det tydligen du som intervallade på dansegolvet. När Jonas väl kommit upp på golvet så...*asg* Slowstarter you know,hahaha
Ha en go första semesterdag// Kram

 
Cina

Cina

14 juni 2010 08:25

låter som ni hade kul på festen - själv pustar jag mest ut när jag läser o känner befrielse från stora släktkalas ;o)

Gött med mesester - snart dags här oxå :)

http://yallayalla.cinasliv.se

 
Sabina & Reno

Sabina & Reno

14 juni 2010 10:39

Vad kul att slå klackarna i taket och att ha semester!
Tog ofrivillig semester idag och ska försöka kurera mig. Har helt tappat rösten, men jag tror Reno tycker det är mycket skönt ;-) Han vet ju inte att det är skolgång som väntar i sommar *asg*

Ha en bra semestervecka!

http://cityclickers.wordpress.com

 
Mariana

Mariana

14 juni 2010 13:12

Härlig inledning på semestern;) och det verkar t o m som sommarvädret är på ingångXD // Kraaaam

http://gormasblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

GBA

14 juni 2010 22:20

Härligt att fira semestern med en middag på stan, å sen inviga pulsklockan:)
Föresten så hade du väl redan dansat bort den där middagen:)

Ses snart min vän
Kjam

 
Nina

Nina

15 juni 2010 09:30

NOOMI: Hasselnötsessens är inte så dumt kan jag säga :). Semester är helt underbart även om man känner att man borde "passa på" mer än vad man ids ... Kajsa är hemma och det är bara SÅ mysigt!

SUSANNE: De sprang på fint de små även om Ulla var bättre i form än Yaxxon. Nu har han sin målbild klar *haha*. Jag kan säga att Jonas är snabbare upp på golvet än de flesta - det är jag som behöver jobba upp min musikalitet med lite vätska först :)).

CINA: Det var ett superparty och trots bordsplacering måste jag säga att just det här släktkalaset var superkul *tummen upp*.

SABINA: Usch va jobbigt att bli sjuk nu :(! När du precis har tagit examen och har börjat jobba - TYPISKT!! Krya på dig och pussa på reavalpen :).

MARIANA: Sommarvädret kom på snabbesök igår men idag är det tillbaka på gråväder men det kvittar, ledigt övertrumfar det mesta :).

GBA: Det är inte så dumt alls att starta upp semestern med lite lyx :). Snart ses vi *kramar hårt*.

Puss och kram alla!

http://www.palmstrand.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Palm - 19 november 2013 17:24

Nu har Palmstrands schäfrar flyttat igen, den här gången till Wordpress! Tack Eva Wallberg för hjälpen   ! Adressen är: http://bloggen.oneclick.palmstrand.se/   Hoppas att vi ses där!    ...

Av Nina Palm - 8 november 2013 08:42

Efter att ha förlorat många inlägg som plötsligt inte gått att spara, diverse säkerhetsproblem och en support som inte besvarar mail - bedrövligt på riktigt   ! - återgår jag till min gamla blogg.   Ni kan följa oss här:   Palmstrands schäfra...

Av Nina Palm - 4 november 2013 07:34


I helgen som gick gjorde jag och Yaxxon vårt 6:e försök i elit spår ... över ett år efter vår senaste spårtävling . Vi har inte riktigt haft nåt flyt i vårt spårtävlande och dessutom har vi säkert inte tränat spår som vi borde heller  . Jag tror att ...

Av Nina Palm - 31 oktober 2013 08:19

Själv har jag bollsinne som en verktygslåda men icke desto mindre är jag sjukt stolt över att bo i Sveriges Fotbollsstad nr 1 2013  ! Först vann LdB FC Malmö SM-guld    _   _Och sen följde MFF upp med att säkra sitt SM-guld på plastmattan i Borås...

Av Nina Palm - 28 oktober 2013 07:02

Som om det inte räcker med att jag nyss haft inflammation i mina axlar (åtgärdat) och alltid har mer eller mindre ont i mina hälsenor började mitt vänstra knä att bråka, helt plötsligt, i torsdags vid lunchtid. Trodde det var nåt övergående efter att...

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards