Palmstrands schäfrar

Alla inlägg under maj 2010

Av Nina Palm - 8 maj 2010 21:34

Jahaja. Rymden på TV (SCI FI-genen på den manliga sidan av släkten Palm ger utslag på Richterskalan    ) och jag har tagit över tvätten, tydligen är det så att fler än jag kan missa detaljen med att kicka igång en maskin mellan varven   . Lovely, det här med att vara unik har aldrig varit min grej   .

_
Igår kom Jonas och Frasse hem från sin reg-vecka och jag lovar att jag var tramsigt lyllig över det   . Jag hämtade upp dem på Davidhall och sen körde vi direkt och hämtade Sebastian. Väl hemma var det bara att serva hundar och sånt och jag tror vi funderade i ca. 5 minuter innan vi fattade beslut om att käka italiensk husmanskost till middag   .

_
Reg-veckan hade gått både bra och mindre bra för Jonas och Fräset, lite too much Fräs på sina ställen om man säger så   . Några fina spår både i skog och på asfalt blev det och ett långspår som slutade med simning i vattendrag efter 2 km av 10 möjliga  . Riktiga fina angrepp i skyddet men sämre skyddsarbete i andra delar   . Bra lydnad och så 3.5 km spår med handbromsen i   . Sammanfattningsvis.

_

Idag har vi haft nannemorgon   och det var ju bara hur gött som helst. Väl ready for take off bar det av för att inhandla present som Sebastian ska ha med sig på ett party imorgon och jag fnissade lite när jag handlade ett presentkort på HM - "Ska de va till en tjej eller kille?" . Så långt har genusarbetet kommit i verkliga världen Gudrun   ... Behöver jag berätta att presentkortet hamnade i ett kuvert med rosa prickar på   ? Nä. Inte va? Väl hemma igen från shoppingturen (tur vi har kontakter inom kampsportsvärlden för nu är det strax läge för i vart fall brunt bälte i shopping   ) fixade Jonas en megamumsig kycklingwok   . Love it!

_
Efter middan bar det av till klubben för att hjälpa till lite nere på TS-tävlingen   . En mysig eftermiddag och tävlingarna flöt på bra   . Birgitta och Quincy vann för andra året i rad, Irene och Izla kom tvåa och Thomas och Bella-Bus kom trea - HURRA för dem    !! Mattias och Trym var med och de bommade tyvärr framförgåendet och fick onödigt låga poäng på hoppet MEN inför den icke obligatoriska delen hade de faktiskt 4:e bästa poäng av 30 startande - bådar gott tycker jag   .

_
Jag passade på att träna lite skall och kryp med Yaxxon. Krypet sätter han ganska bra nu, kan örla iväg och tramsa men jag tycker han är duktig jag   . Har fokuserat på täthet fram, position och stanna "in" och bakdelen har jag (min övertygelse trogen) struntat i att bråka om och precis som Kajsa jobbar han in under sig med långbenen bak bättre och bättre eftersom han måste göra det om han ska kunna stanna och hålla min fart, han kan bli hög i enstaka steg men sen, när han blir bekväm/trygg i momentet och med hur jag menar att han ska göra, kommer det bli bra. Jag känner det på mig   . Han tappade inte koncentrationen och började inte tramsa trots att det gott och väl blev 15 meter han fick krypa sammanlagt, lugnt och fint tog vi oss framåt och avslutade med vändningar på stället där jag hjälper honom med hand+godis   . Skallet tar sig. En aning för gles i min smak när han sitter vid sidan men när han får börja "ute" med att s.a.s skälla ut mig och jag ansluter håller han i intensiteten bra   . Vi nördare vidare på detta helt enkelt.


_
Nu är tvätten strax klar och filmen som rullar är lika urusel som jag hade förväntat mig   . Gott im himmel vilket mög! Men men. Pojken är lyllig och då är jag det med   .


_
ANTAL STEG IGÅR: 10 001

_
"Många människor lägger ner så mycket tid på att ha rätt att de glömmer bort att vara lyckliga."  
 



Av Nina Palm - 7 maj 2010 07:38

Helt underbart! Äntligen fredag och idag kommer resten av ligan hem igen   . Gårdagen blev rätt lugn faktiskt. Har varit igång varenda kväll hela veckan och igår kände jag bara - nä, hemma   . Diskade undan och mummade över det hela innan jag satt min vid datorn för att fixa med nya bloggen   . Lite meck blir det ju alltid men man har ju färglagt en del grejer sen innan så med koll på färgkoderna tycker jag det blev rätt bra om jag får säga det själv   .

_
Tog en powerwalk med djuren på en knapp timme bara så det räknar jag inte som ett träningspass även om det känns rätt bra i vaderna idag   . Spännande liv igår alltså. Nåt för Discovery kanske   ? iofs var det rätt spännande att klippa klossingar på hundarna ... eller nä?

_
Inga större planer för dagen alls - jobba, hämta Jonas och Fräset och sen hämta Sebastian   .


_
ANTAL STEG IGÅR: 13 923

_
"Den som skrattar sist tänker långsammast."   

Av Nina Palm - 6 maj 2010 18:44

Så ja ... nu har jag officiellt gett upp det här med att få bloggen på one.com att funka, pilutta dem  . Nu ska man bara försöka få till länkar och sånt från hemsidan oxå ... puh      ! Så ja - fixat    . Ska kolla om det går att ladda upp bilder oxå.

_
  

_

Så där ja. Lite klydd lär det ju bli innan man har kolla på detta men det blir nog rätt bra tror jag   . Det kan ju iaf inte bli sämre än vad det var hos one.com där det senaste är att "felet är åtgärdat" MEN att det inte funkar för vissa webläsarversioner. OK - jag har inte bytt webläsare sen förra torsdan när allt började strula så efter att ha skickat exakta versionsnummer, tömt cashminnen både hemma och på jobbet 150 ggr och trixat fick det lixom räcka. Ok om man kör Twitterstyle, dvs bloggar väldigt fåordigt så märker man ju ingen skillnad men om man, som jag, skriver lite textmängd och gärna lägger in ett kokografi nu och då funkar det inte att vara utan scrollmöjligheter   .


_
Kul smileysar här dessutom - we lajk. Å bara för det funkar inte smileyfunktionen *trötta mig*. Men hellre utan smileys och MED scroll än utan scroll och med smileys    .



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards