Palmstrands schäfrar

Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

SÖNDAG IGEN :)

Av Nina Palm - 30 maj 2010 17:43

Så ja. Knät gör inte ont längre, jag har INTE ont i halsen what so ever och detta innebär - *tadaaa* - att jag ska ut och springa om en stund eller 2   . Troligen snarare om 2 stunder för  jag sitter väldigt gott på min lalla   .

_
Idag har vi varit o bushen och tränat, jag och Yaxxon, och jag känner mig väldigt nöjd med min Kamelkung   . Han har ju inte spårat ā la världsklass direkt den senaste tiden, lite dåligt tryck i linan och lulli-lulla all over the place, men idag sa det bara brak i skoböjden så var han iväg   . Gosia hade trampat ett roligt spår på använd mark och syftet var, förutom att prioritera "rätt spår", att ta mig en titt på hans vinkelarbete och att vara petnoga med apportmarkeringarna som Yaxxon gör med läggande   . Ajamen herregud så duktig han var - full rulle, bra i kärnan och inget lallande i svängarna och han kastade sig ner vid alla pinnarna   . Det var som extra kul var att Gosia var med när han gick det första skitdåliga spåret för ett par månader sen (när jag direkt började fundera över Familjen Uggla i mossen   ) och V E R K L I G E N kunde se skillnaden   . Uppletandet gick oxå bra men jag hade en plan med att med hjälp av vind mata "ut"-skick men tyvärr vände vindarna som satan ... vi snackar tromb   . Så det blev lite ostrukturerat men han hittade alla föremål och höll fin fart i rutan   . Avlämnandena funkade lite sämre än sist - 50/50 ... eller snarare 30/20. 3 bra och 2 "jag lägger det här vid dina fötter". Ska dona muchos med detta när det är lägertajm på Marma   . Det är inte så svårt egentligen men man ska ju ha tålamodet oxå   .

_
 

_
Annars var dagens hjälte lilla Ajaxx som fick spåra för de första 4 gångerna i sitt liv   . Jag trampade spåren (på 30 meter ungefär) och i de 2 första la jag minibitar med köttbulle i vartannat steg och det tredje la jag godis i vart tredje steg och i det sista spåret låg det godisar var 6:e, 7:e steg + att han fick en liten godisburk på slutet   . Han var SÅ duktig och koncentrerad att det knappt var sant   . Inga tappade trådar där inte. Så klart fick han vila emellan och som avslutning fick han öva på korta små budisar   .  Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli   .

_
 

_
Annars hade vi en mysig dag med Röeeva, Chrille, Ritva och Robban från Torsdagsgruppen och alla duktiga jyckar, god grillning och hela middevitten     . Molle tyckte väl iofs inte att det var lika mysigt att få sina klossingar klippta men han kom över det fort   .

_
Väl hemma på Köpenhamnsvägen blev det lite nanna och nu ska jag - som sagt - strax ut och plågas på en välbehövlig springrunda   .


_
ANTAL STEG IGÅR: 8 913   

_
"Det finns få uppriktiga vänner men så är ju inte heller efterfrågan så stor."   

 
 
Jessica

Jessica

30 maj 2010 19:38

Man blir fånigt glad när bitarna faller på plats igen:)
Åh jag vill också kunna börja köra uppletande med Spexa igen, det är ju så himla kul. Men snart ska hon väl få röja lite i terrängen hon också;)

Ha en bra vecka!:)

http://www.yrlabus.se

 
Noomi

Noomi

30 maj 2010 20:42

Åh, de där första övningarna med en ny liten parvel är ju så KUL! Härligt att lille Ajax var superduttig :)
Skönt att spårandet funkar igen för Yaxxon.
Kram

http://www.dizzyweb.se

 
Cina

Cina

30 maj 2010 21:37

måste säga att vädretsmakter var med oss idag - för de höll sig till tidtabellen innan regnet började droppa på allvar :o)

Uppletanderutan du anlagt var mysig o spännande - vindens snurrande märkte vi allt av även senare. Men vad gör det när vovs gör det bra :o)

http://www.yallayalla.cinasliv.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

30 maj 2010 22:50

Vad kul det blivit bättre med Yaxxon i spåret :) Måste verkligen kännas kul när träningen går framåt.

Men har du fått tillökning i flocken, det har jag nog missat. Vad söt han är lille Ajaxx. Var kommer han ifrån då.

Kram!!!

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Nina

Nina

31 maj 2010 06:14

JESSICA: Ja eller hur :)? Det lixom bara försvann allting när Yaxxon var sjuk i nån obskyr infektion och nu är spåret tillbaka. SÅ glad jag blev över det! Uppletande är jättekul och jag är övertygad om att Spexa strax får rusa runt igen.

NOOMI: Hur kul som helst :). Man vet ju inte riktigt hur de små valnötterna mognar men jag tror vi prickade den perfekta dagen igår *haha*. Jag är lättad över att Yaxxons spår fungerar, oh yes!

CINA: Jag hade packat ner regnkläderna och var SÅ glad att jag slapp packa upp den i skogen *hehe*. Uppletanderutan var lite wild n' crazy på många vis :).

ANN-MARGRET: Grejen är att Yaxxons spår bara försvann och han blev allmänt "off" allt efter som. Har inte spårat på länge och igår testade jag lite och var SÅ lyllig när jag for som en vante i linan igen :)). Ajaxx är inte min hund, det är min kompis Gosias valp från Demonen's (e. Kurants Joker

http://www.palmstrand.se

 
Nina

Nina

31 maj 2010 06:15

ANN-MARGRET: ... forts (råkade skicka iväg) u. Demonen's Yazzi).

Kramar

http://www.palmstrand.se

 
Ingen bild

Susanne

31 maj 2010 08:01

Härlig träningsdag för både folk och fä låter det som, och Marma som närmar sig med stormsteg, DET är überhärligt!!/ Kram

 
Ingen bild

Mariana

31 maj 2010 08:28

Sköna söndag;) och Yaxxon ok igen, det är som det ska va';) Ajaxx, han ser ju bara för härlig utXD // Kramen

 
Sabina & Reno

Sabina & Reno

31 maj 2010 08:38

Amen gud vad härligt att Yaxxon tagit sig ur sin formsvacka! Vad du är flitig som ger dig ut i syndaflodsväder...själv fastnade jag på sofflocket trots stora ambitioner.

Ha en bra dag!
Kram kram

http://cityclickers.wordpress.com

 
Nina

Nina

31 maj 2010 08:56

SUSANNE: Det blev en helt underbar dag i skogen UTAN regn :). Bara en sån sak! Det är nästan dags att börja packa snart känner jag *haha*.

MARIANA: Sköna Söndag, Fräcka Fredag och Lediga Lördag :)). Du anar inte så glad jag var efter Yaxxons spår, he's back lixom.

Kramar

http://www.palmstrand.se

 
Nina

Nina

31 maj 2010 08:57

SABINA: Jag fastande oxå *skäms*. Det gick inte bara att förmå benen att komma i springbyxorna ... Shit så tradigt väder! Det fick bli locket.

Kramar

http://www.palmstrand.se

 
Ingen bild

Vicky

31 maj 2010 15:38

Härlig dag i skogen! Som jag missade =( Jaja får vara med nästa helg igen... =) Marma närmar sig med stormsteg nu =)//Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Palm - 19 november 2013 17:24

Nu har Palmstrands schäfrar flyttat igen, den här gången till Wordpress! Tack Eva Wallberg för hjälpen   ! Adressen är: http://bloggen.oneclick.palmstrand.se/   Hoppas att vi ses där!    ...

Av Nina Palm - 8 november 2013 08:42

Efter att ha förlorat många inlägg som plötsligt inte gått att spara, diverse säkerhetsproblem och en support som inte besvarar mail - bedrövligt på riktigt   ! - återgår jag till min gamla blogg.   Ni kan följa oss här:   Palmstrands schäfra...

Av Nina Palm - 4 november 2013 07:34


I helgen som gick gjorde jag och Yaxxon vårt 6:e försök i elit spår ... över ett år efter vår senaste spårtävling . Vi har inte riktigt haft nåt flyt i vårt spårtävlande och dessutom har vi säkert inte tränat spår som vi borde heller  . Jag tror att ...

Av Nina Palm - 31 oktober 2013 08:19

Själv har jag bollsinne som en verktygslåda men icke desto mindre är jag sjukt stolt över att bo i Sveriges Fotbollsstad nr 1 2013  ! Först vann LdB FC Malmö SM-guld    _   _Och sen följde MFF upp med att säkra sitt SM-guld på plastmattan i Borås...

Av Nina Palm - 28 oktober 2013 07:02

Som om det inte räcker med att jag nyss haft inflammation i mina axlar (åtgärdat) och alltid har mer eller mindre ont i mina hälsenor började mitt vänstra knä att bråka, helt plötsligt, i torsdags vid lunchtid. Trodde det var nåt övergående efter att...

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards