Palmstrands schäfrar

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

IDAG ÄR DET MÅNDAG FAST TISDAG :-)

Av Nina Palm - 17 maj 2010 07:44

Jepp. Jag har vissa planer på att ta ledigt på fredag den här veckan faktiskt   . Det var länge sen jag tog "en dag" bara så där så det är hög tid och dessutom måste jag värma upp inför semestern ... VILKET man då kan tycka att jag har gjort de här 4 senaste dagarna men med tanke på vädret har den där rediga semesterkänslan inte riktigt infunnit sig   . Inte en meter hundträning mer än the usual exercise har det blivit och konstigt nog känns det helt ok   .

_
Igår var vi på dop, Jonas brorson Filip Gustav Palm döptes i Östra Grevie kyrka och Filip höll absolut världsklass i gosighet och förnöjda små kluckanden även när han bidde' alldillis' blöt på sitt lilla huvud   . Undra hur ofta präster får ett bedårande smajl från ungarna som de ska bära omkring på och dona med   ?

_
Mamma Madeleine, pappa Martin och Filip   

   _
Jonas och Madeleines syster Caroline var faddrar   

  

_
Jonas & Filip   

  

_
En väldigt söt unge   , det får jag då säga ... Men jag undrar jag om jag inte kan bli rik av min och Madeleines vadslagning - han kommer att få blå ögon tror jag (både Madeleine och Martin har alltså bruna ögon). Visst satte vi ett par tusen   ?

  

_

Efter dopet och den supermumsiga middagen med efterrätt ā la jag, dvs. kladdkaka med hallon och lättvispade grädde  , var det bara att åka hem, svida om och gå på hyfsade rundor med PPP (PappaPalmsPågar)    . Jag tog Frasse Fräs och packade med mig godis och klicker för att återuppta kontakten med honom ... om man så säger   . Hissmusik is my middle name i den pojkens verklighet nämligen så jag tog tag i det här med H Ö R S A M H E T igen   . Drul! Han var faktiskt rätt duktig men vi fick slut på Frolic på kuppen så det fick vi ju gå på Konsum och shoppa upp oss på   .

_
Efter hundservicen svimmade vi på locket en stund ... eller 2    och sen fixade jag till korten från dopet och la ut dem här   . Kollade på Bones och sen filmen Bröllopsfotografen som var annorlunda får man säga ... My god. Rolig och väldigt sorglig samtidigt. Betyg: helt ok   . Men alltså - först var det Fucking Åmål och nu Molkom, hillbillie-hullan from hell om man ska utgå från filmen   . Tur för Värmland att Åmål ligger i Dalsland    ... även om det definitivt är gränsfall. Gött att man känner Patrik och Kristina så man inte förlorar sig helt i sina fördomar   . Sådana där filmer är för andra delar av landet vad Grannfejden är för Skåne ...   .


_
Idag SKA SKA SKA jag ut och springa min runda   ! Sen får vi se vad som händer.


_
   GRATTIS GOSIA, ANETTE & ANNIKA PÅ ERA FÖDELSEDAGAR  

_
ANTAL STEG IGÅR: 7 891   

_
"Livet är som en kontorsstol, det gäller att ha rätt inställning."   

 

 




 
 
Cina

Cina

17 maj 2010 08:47

jomen - blå ögon sätter jag oxå en slant på :o)

Skickar jag oxå ett STORT grattis till brudarna som idag på "norskarnas" nationaldag fyller år :o)

http://www.cinasliv.se

 
Ingen bild

Susanne

17 maj 2010 08:54

Tisdag, fast det är måndag, ja det låter härligt med ännu en kortvecka!!
Söt kille Filip, och de blå kommer att bli farliga framöver,haha.
STORT GRATTIS då till brudarna!!
Kramis

 
Ingen bild

Mariana

17 maj 2010 09:04

En sån gosig kille, va månne det bliva av honom;) Ja, Filip alltså, dom andra vet vi ju, liksomXD:p
Jag vill osse ha tisdag i dag;)!
Instämmer i Stort GRATTIS till brudarna!!

 
Nina

Nina

17 maj 2010 12:45

Cina: Ha! Härligt att höra :). Visst är de väl väldigt blå för att s.a.s vara bruna *hehe*.
Söt så man får ont i bissingarna är han, den lille Filipp :).

Susanne: Kortveckor kan man inte få för många av :). Den saken är klar. Han kommer troligen bli lika farlig som sin kusin Sebastian *hehe*. Han som blir bjuden på alla tjejers kalas för att han är snyggast (trots de bruna ögonen då *hehe*).

Mariana: Ja de andra vet ju lixom :))). Helt rätt och riktigt. Jag är mycket nöjd med att ha tisdag på schemat idag *tralalalalaaa*.

Kraaaaaaam

http://www.palmstrand.se

 
Cina

Cina

17 maj 2010 13:10

bara måste....blåa ögon som ska bli bruna är så att säga mer bruna än så redan när de fortfarande är blå :o)))) Förstå detta de som kan ;o)))))

http://www.cinasliv.se

 
Sabina & Reno

Sabina & Reno

17 maj 2010 14:24

Kan ju bara hålla med vilken gosig påg!

Ja du, sugen blev jag allt så vi kör igång lite mer på riktigt i sommar är det tänkt när vardags vett och etikett är stabilt. Sen får vi se om vi kommer så långt som till en tävling ;-)

Ha en skön vecka!// Kramizar

http://cityclickers.wordpress.com

 
Noomi

Noomi

17 maj 2010 20:11

Tisdag idag gör onsdag i morgon. Hur lyxigt låter inte det. Lill-lördag lixom ;)
Kram, kram

http://www.dizzyweb.se

 
Nina

Nina

18 maj 2010 06:07

Cina: Jag vet inte riktigt men Sebbe var med mörkmörkblå som miniplutt och man trodde att han var brunögd lixom :). Ända till man tittade noooga.

Sabina: Jag vet vad jag tror iaf :). Det är inte många som är tävlingsaktiva som tränar och donar så mkt som du gör :). Ska vi slå vad? *moahahaa*

Noomi: Lill-lördag redan idag! *my god* :)) Ibland är det helt enkelt läge för att ta det lite take it easy.

Kraaaam

http://www.palmstrand.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Palm - 19 november 2013 17:24

Nu har Palmstrands schäfrar flyttat igen, den här gången till Wordpress! Tack Eva Wallberg för hjälpen   ! Adressen är: http://bloggen.oneclick.palmstrand.se/   Hoppas att vi ses där!    ...

Av Nina Palm - 8 november 2013 08:42

Efter att ha förlorat många inlägg som plötsligt inte gått att spara, diverse säkerhetsproblem och en support som inte besvarar mail - bedrövligt på riktigt   ! - återgår jag till min gamla blogg.   Ni kan följa oss här:   Palmstrands schäfra...

Av Nina Palm - 4 november 2013 07:34


I helgen som gick gjorde jag och Yaxxon vårt 6:e försök i elit spår ... över ett år efter vår senaste spårtävling . Vi har inte riktigt haft nåt flyt i vårt spårtävlande och dessutom har vi säkert inte tränat spår som vi borde heller  . Jag tror att ...

Av Nina Palm - 31 oktober 2013 08:19

Själv har jag bollsinne som en verktygslåda men icke desto mindre är jag sjukt stolt över att bo i Sveriges Fotbollsstad nr 1 2013  ! Först vann LdB FC Malmö SM-guld    _   _Och sen följde MFF upp med att säkra sitt SM-guld på plastmattan i Borås...

Av Nina Palm - 28 oktober 2013 07:02

Som om det inte räcker med att jag nyss haft inflammation i mina axlar (åtgärdat) och alltid har mer eller mindre ont i mina hälsenor började mitt vänstra knä att bråka, helt plötsligt, i torsdags vid lunchtid. Trodde det var nåt övergående efter att...

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards