Palmstrands schäfrar

Direktlänk till inlägg 13 maj 2010

9 ÅR SEN ...

Av Nina Palm - 13 maj 2010 12:15

Idag är det en lite speciell dag tycker jag   . Det är 9 år sen jag och Jonas träffades eller snarare la korten på bordet och det är det datumet som står i förlovningsringarna faktiskt   . Inte själva förlovningsdatumet ... som jag inte minns   .


_
Nåt annat som jag har haft svårt för att minnas på rätt dag är Jonas födelsedag som jag "råkat glömma" 4 gånger under de här åren   . Inte glömt hela dan men iaf fram till lunch ... typ.  Jonas har hämndglömt min födelsedag en gång - i vintras ... eller om han hade annat att tänka på just den dan, va vet jag (som normalt sett vet allt  ... eller i vart fall anar  ).


_
Så - ja. 9 år. Poff! Jag har bytt jobb 2 ggr (från Trygg Hansa till Folksam, från Folksam till Domstolsverket) och Jonas har gått från säljare på ett mediaföretag (CD) till polishundförare via arresten (som personal alltså   ), KomVux, polishögskolan i Växjö och grundutbildningen för hundförare   . Vi har flyttat från min tvåa till vår fina fina lägenhet på Köpenhamnsvägen. Sebastian, som var 16 månader när vi träffades, har hunnit bli 10 år och Johanna fyller hela 17 år   . Vi har haft 8 miljarder hundar, varav 4 finns kvar   . Vi har vunnit SM i helt värdelösa bilaffärer   . Vi har kommit 6:a på rapporthunds-SM oxå ... vilket då väger upp en del på mästerskapsfronten. Det har varit rosenrött, halvbeigt, gränsfall becksvart och sen tillbaka till härligt rosa. Upp, ner, hit och dit, fram och tillbaka - som det är (oavsett vad folk säger) - och framförallt är vi de bästa vänner ... med särskilda förmåner  .


SM i Borlänge 2006 - ett grymt kul minne:

  

_
  

_
Så en lite speciell dag är det allt idag   .

_
Gårdagen då. Jo vi tog en sväng på Paddy's tillsammans med Gosia, Anette, Cina och Mattias   . God mat och dryck, kul att träffa folk man inte sett på evigheter och lite sånt   . Det var SJUKT mkt folk på plats så vid 12-draget begav vi oss till Bishop's Arms för att kunna S A M T A L A lite bättre   . Jösses Amalia va me folk det var på Paddy's  - kändes en aaaaaning otajmat att de renoverade en del av lokalerna   . Hur som helst en mysig kväll ... Mindre mysigt var att mina byxor som jag köpte för 14 dar' sen hade hunnit bli för stora och kasade ner över lallan hela tiden   . Satan! Gå där och dra i outfiten kändes så där fränt.


_
Idag får vi se vad som händer. Har fått lyxmorron iaf och nu är klockan snart eftermiddag paw rikh-titt   . Jonas, som åkte och jobbade vid 21.30 igår nannar som bäst och jag lutar mig tillbaka och avvaktar eventuella förslag   . Är på humör för att vara ett viljelöst väsen idag   . Lugnt och fint!

_
ANTAL STEG IGÅR: 14 031

_
"Dubbelmoral är bra, förlorar man den ena har man den andra kvar."  

 
 
Ingen bild

Mirjam

13 maj 2010 13:23

Stort grattis på denna speciella dag och tack för som vanligt trevlig läsning! Kramar

 
Sabina & Reno

Sabina & Reno

13 maj 2010 14:40

Grattis på er dag!

Kärt besvär att dra i utstyrseln även om det inte känns så nice medans man är igång.

Kram kram

http://cityclickers.wordpress.com

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

13 maj 2010 14:40

Grattis till eran 9-års dag som förlovade :)
Hoppsan vad ni hunnit med under dom här åren tillsammans, låter som om det är full rulle hos er hela tiden.

Kram!!!

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Carina & Nixa

Carina & Nixa

13 maj 2010 16:29

Grattis, och vilken härlig läsning :-)
Våra förlovningsringar innehåller inget datum, vi hade inte bestämt det när vi beställde ringarna. Men när de specialtillverkade var uthämtade tänkte vi "bara" prova dom (jag var fortfarande gift med barnens pappa då) ... Sedan har dom inte tagits av :-) 18 dec 1998 får vi försöka komma ihåg ändå!

http://haglunds.net

 
Ingen bild

Cina

13 maj 2010 16:30

en annan minns ju oxå den där början :o)))))) 9 år kan gå fort och det händer mycket ;o)

Hoppas dagen blir ytterligare en milstolpe på något sätt

 
Nina

Nina

13 maj 2010 16:55

Mirjam: Tack :)! Både för grattis och för snälla bloggomdömen. Kul att du tittade in idag och GRATTIS till Saga på hennes 9-månaders dag :).

Sabina: Tack tack! Ja det är ju kul att man får dra upp grejerna iaf och inte hålla andan hela kvällen :))). Det onda med det goda s.a.s

Ann-Margret: Tack :)! Ja det har hunnits med en del, det får man nog lov att säga och vi hoppas på lugn och ro ett tag nu :)). Full rulle är en bra beskrivning *hehe*.

Carina: Härligt med de däringa minnena :). När det är litta' segt kan man blunda och komma ihåg och vips är man med på banan. Våra ringar har faktiskt varit på plats den mesta tiden sen dess oxå :). 18 dec *hehe*. Jag fyllde 31 den 19 dec 1998 ;).

Cina: Ja gud ja. Träna rapport utan att träna rapport pga. halt hund - hur genomskinligt blev inte det så här i efterhand :))). Milstolpe - det vetetusan. Vi har inte lossnat från locket än.

Kramar till er alla *hjärta*

http://www.palmstrand.se

 
Jessica

Jessica

13 maj 2010 17:01

Grattis till 9-årsdagen!:)
Ja ni har ju verkligen hunnit med en hel massa:)

http://www.yrlabus.se

 
Nina

Nina

13 maj 2010 17:04

Jessica: Ja man har hunnit bli lite matt mellan varven men det blev ju rätt bra på slutet ändå :=). Vi ska på dop på söndag men det kommer eventuellt ett par stycken från oss till Vomb p¨å söndag. 1000 tack för att ni är så gästvänliga - BAMSEKRAM för det!

Ha en go helg!

http://www.palmstrand.se

 
Ingen bild

Tina

13 maj 2010 21:08

Måste vara skönt för dig att ha slutat med att åka tåg... Kommer ihåg dina (vet inte hur många anledningar, men de var många...) till att tågen inte gick i tid.
Men det var en trevlig blogg att läsa då.
Sen var det roligt att vara på plats och se rapporten från en publikvänlig plats på ert SM.
Inte att förglömma överraskningen från Apan och Sunken´s familj
Kramisar från mig och gamlingarna

 
Noomi

Noomi

13 maj 2010 21:11

9 år är värt att fira, helt klart :) Mycket som hinner hända på ett gäng år! Här firar vi 20 i höst och bonussonen fyller snart 26. Undrar hur fanken DET gick till. Shit vad åren går...
Kram och trevlig kväll!

http://www.dizzyweb.se

 
Nina

Nina

14 maj 2010 07:03

Tina: Ja herregud TÅGEN. My god :)! Så skönt att det är över nu sen ett par år. SM i Borlänge är ett minne för livet och det var ju hur kul som helst att se Christine och Stefans bil och VETA att det var den men att inte koppla ett barr förrän vi såg Sunken :)). KUL!

Noomi: Ja jösses. Den där tiden svischar förbi som ett X2000 (enligt tidtabell *hehe*). 20 år ... å så är man bara 25 själv. Fantastiskt!

Kramar

http://www.palmstrand.se

 
Ingen bild

Mariana

14 maj 2010 08:40

Grattis!
Det där med att komma ihåg dagar, jag är kass på sån't;) Tur Mr B har komihåg, men det är ju egentligen viktigast! Eller?;)XD SM i Borlänge är däremot något jag inte glömmer, jo datumen, men icke, icke eventet;)!! // Kramen

 
GBA

GBA

14 maj 2010 08:41

Jädrans vad tiden går Nina !! Nu tycker jag att NI ska ha det fortsatt som ni vill:)
Kjaaaam

http://www.hundkonsultgba.n.nu

 
Nina

Nina

14 maj 2010 09:18

Mariana: Tack tack! Mr B är en klippa, det må jag då säga :). Här får vi lägga in påminnelser i telifönerna *fniss*. SM i Borlänge ... vill vara med igen.

GB: Jädrans är det minsta man kan säga :). Minns du våra samtal om detta *haha*. Ska jag? Ska jag inte? VI har det fortsatt som vi vill. Lovar.

Kjaaaaaaam

http://www.palmstrand.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Palm - 19 november 2013 17:24

Nu har Palmstrands schäfrar flyttat igen, den här gången till Wordpress! Tack Eva Wallberg för hjälpen   ! Adressen är: http://bloggen.oneclick.palmstrand.se/   Hoppas att vi ses där!    ...

Av Nina Palm - 8 november 2013 08:42

Efter att ha förlorat många inlägg som plötsligt inte gått att spara, diverse säkerhetsproblem och en support som inte besvarar mail - bedrövligt på riktigt   ! - återgår jag till min gamla blogg.   Ni kan följa oss här:   Palmstrands schäfra...

Av Nina Palm - 4 november 2013 07:34


I helgen som gick gjorde jag och Yaxxon vårt 6:e försök i elit spår ... över ett år efter vår senaste spårtävling . Vi har inte riktigt haft nåt flyt i vårt spårtävlande och dessutom har vi säkert inte tränat spår som vi borde heller  . Jag tror att ...

Av Nina Palm - 31 oktober 2013 08:19

Själv har jag bollsinne som en verktygslåda men icke desto mindre är jag sjukt stolt över att bo i Sveriges Fotbollsstad nr 1 2013  ! Först vann LdB FC Malmö SM-guld    _   _Och sen följde MFF upp med att säkra sitt SM-guld på plastmattan i Borås...

Av Nina Palm - 28 oktober 2013 07:02

Som om det inte räcker med att jag nyss haft inflammation i mina axlar (åtgärdat) och alltid har mer eller mindre ont i mina hälsenor började mitt vänstra knä att bråka, helt plötsligt, i torsdags vid lunchtid. Trodde det var nåt övergående efter att...

Presentation


PALMSTRANDS SCHÄFRAR

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards